لورامید نارگیل کجا یافت می شود؟

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/03/09

لورامید نارگیل (با نام مستعار کوکامید DEA) از روغن نارگیل استخراج می شود و به عنوان یک عامل کف کننده و امولسیون کننده در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. همچنین در روان کننده های خنک کننده صنعتی و مایعات هیدرولیک استفاده می شود. لورامید نوعی سورفکتانت غیرونی است که بیشتر در فرمولاسیون محصولات مراقبت شخصی، مواد آرایشی، رختشویی و مواد شوینده خانگی مورد استفاده قرار می گیرد و در آنجا به عنوان ماده خیس کننده، تقویت کننده فوم و تثبیت کننده، نرم کننده مو،فیبر، نرم کننده مو فیبر ، ضد الکتریسیته ساکن و ضد چربی، رفع عطر استفاده می شود. عامل، حل کننده اجزای سازنده به شدت با آب و همچنین پراکندگی کارآمد و امولسیفایر باعث تقویت مواد شوینده محصول می شود. همه این موارد باعث می شود که لورامید برای استفاده در شامپو، حمام حباب، صابون مایع، مواد شوینده مایع، مایعات ظرفشویی و غیره مناسب باشد و به دلیل ویژگی های منحصر به فرد آن، در بسیاری از کاربردهای صنعتی دیگر مانند پوشش ها و رنگ ها و فلزات استفاده می شود.

لورامید

Cocamide DEA یا Cocamide diethanolamine، یک دی اتانول آمید است که با واکنش به مخلوط اسیدهای چرب از روغن های نارگیل با رژیم دی اتانول آمین ساخته می شود. این یک مایع چسبناک است و به عنوان ماده کف کننده در محصولات حمام مانند شامپو و صابونهای دستی و در لوازم آرایشی به عنوان ماده امولسیون کننده مورد استفاده قرار می گیرد. میعانات دی اتانول آمین روغن نارگیل ترکیبی از دی اتانول آمیدها از اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن نارگیل است که تقریباً از 48.2٪ اسید لوریک (12: 0)، 18٪ اسید میوریستیک (14: 0)، 8.5٪ اسید پالمیتیت (16: 0)، 8٪ اسید کاپریلیک (8: 0)، 7٪ اسید capric (10: 0)، 6٪ اسید اولئیک (18: 1 ، n-9)، اسید استئاریک 2.3٪ (18: 0) و 2٪ لینولئیک اسید (18: 2 ، (NTP ، 2001). دی اتانول آمیدها و اسیدهای چرب از جمله میعانات روغن نارگیل دی اتانول آمین ، در مواد آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. در سال 1985 ، گزارش شده است كه میعانات روغن نارگیل دی اتانول آمین در تقریبا 600 فرمولاسیون آرایشی روغن حمام، شامپو، نرم کننده، رژ لب و رنگ مو وجود دارد. غلظت دی اتانول آمید در این آماده سازی از 1 تا 25٪ بود. کاربردهای غیر آرایشی شامل استفاده به عنوان یک سورفاکتانت در میله های صابون، مواد شوینده سبک و مواد شوینده ظرفشویی و به عنوان ماده پاک کننده پنبه (CTFA ، 1986) است.