دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات چیست؟

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات یک سورفکتانت با عملکرد بالا است که در فرمول بندی بسیار مفید است و یک انتخاب فوق العاده طبیعی برای ساختن تعداد زیادی از محصولات شوینده است. همچنین به عنوان DLS شناخته شده است، این ماده ملایم، انتخاب مناسب برای ساخت محصولات غیر طبیعی تحریک کننده است از شامپو های فوق العاده ملایم، محصولات برای پوست های حساس، محصولات کودک، محصولات صورت و بسیاری دیگر مراقبت از مو و پوست طبیعی و ملایم مراقبت از محصولات از آنجا که DLS غیر حساس است و مو یا پوست از روغن های طبیعی خود را رنده نمی کند و به طور موثر پاک می کند اگر شما نیاز به یک ماده اولیه خوب برای ساخت بسیاری از محصولات با کیفیت بالا از محصولات سورفکتانت مانند شامپو خفیف، صابون دست با سوزش پایین است. مورد استفاده در کرم و لوسیون با خواص پاک، شامپو بچه، حمام حباب و بیشتر…

DLS می تواند به عنوان سورفکتانت اولیه یا ثانویه استفاده شود و اغلب به عنوان یک هیدروتروم مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید DLS را با تقریبا هر نوع سورفکتانت مانند سدیم  ایزیتونات و سدیم سولفات و بسیاری دیگر از سورفکتانت های طبیعی ترکیب کنید و آن را ترکیب کنید

استفاده در لوازم آرایشی و صابون برای درمان آکنه، شامپو بچه، صابون بچه، روغن حمام، شستشوی بدن، حمام حباب، تمیزکننده فرش، تهویه مطبوع، آرایشی و بهداشتی، پلیمریزاسیون امولسیونی، اسکراب پاکسازی کننده، خط چشم، پاک کننده صورت، تقویت کننده فوم، مراقبت از مو، تهویه مو، صابون دست، هیدروتراپ ، لیپمن صابون،شامپو، شامپو سولفات آزاد، کرم لایه بردار، ژل دوش، محصولات مراقبت از پوست طیف گسترده ای از کاربرد های دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات شمرده می شود.

محصولات ما بسیار کیفی هستند و می توانند در قیمت های واقعی به فروش برسند. این محصولات با استفاده از مواد شیمیایی خاص و با تایید استانداردهای کیفیت مورد تایید قرار می گیرند. DLS است كه در محصولات مو و پوست موجود است. شما حتی می توانید آن را در شرکت سورن شیمی به عنوان مواد اولیه خریداری کنید. به سادگی، این یک ماده غلیظ کننده، امولسیفایر و عامل فوم است که در بسیاری از شامپو ها و سایر محصولات تمیز کننده بسیار شبیه SLS و SLES استفاده می شود. این یک ماده ارگانیک نیست، اما این نیز مانند آن ها نیست.