کاربرد کوکامید MEA و DEA چیست؟

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۲

معمولا به عنوان یک عنصر اصلی در صابون، شامپو و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. کوکامید MEA کاملا از اسید های چرب ساخته شده است که از روغن نارگیل گرفته شده است که با مونو اتانولامین واکنش می دهند. اساسا مخلوطی از اتانول آمینها است که ممکن است حاوی مقادیر جزئی کوکامید DEA باشد. اما استفاده از نارگیل در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها، جزء اصلی آن بود. نارگیل به عنوان منبع غذایی مورد استفاده قرار گرفت، در دوران مدرن، یک ماده شیمیایی سالم و ایمن به عنوان عنصر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو بود. امكان استفاده به منظور فوم كردن و تثبيت محصولات آرام بخش بر اساس آب، به عنوان يك عامل مهم نيز شناخته شده است.

این ماده شیمیایی همچنین یک عنصر رایج در امولسیون ها مانند کرم های اصلاح، ژل ها و محصولات مراقبت از پوست است. از آنجا که Cocamide MEA از نارگیل ها مشتق شده است، آن را به عنوان عنصری می بینیم که می تواند موهای سالم تر، ضخیم تر، شفاف تر و قابل کنترل تر داشته باشد. این می تواند حتی یک ماده مؤثر در درمان بعضی از شرایط مو مانند شوره سر، خارش پوستی و ریزش مو باشد. همچنین می تواند بخشی از صابون های دست، دستگاه های ضدعفونی کننده دست، محصولات حمام و مرطوب کننده ها باشد. کوکامید MEA نسبت به گروه شیمیایی آن کوکامید DEA نسبت به کوکامید DEA خنثی است و دارای اثرات درمانی است. کوکامید DEA دارای توانایی تحریک پوست است و ممکن است باعث درماتیت تماس در افراد مبتلا شود.

کوکامید MEA و DEA اغلب در فرمولاسیون های آرایشی مات و خالص مانند رنگ مو، شامپو، شستشوی بدن، درمان شوره سر، صابون مایع دستی، پاک کننده ها، اکسفولیان، اسکراب و حمام حباب استفاده می شود. استنشاق کوکامید MEA توسط انسان سمی است، اما براساس اطلاعات محدود، MEA در هنگام استفاده در محصولات شستشو و در غلظت های کوچک تا ۱۰ درصد در محصولات در نظر گرفته می شود.