کاربرد پروپیلن کربنات چیست؟

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/06/01

پروپیلن کربنات یک حلال بی بو و دارای نقطه جوش بالاست. این ماده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، فرمولاسیون آرایشی، در درجه اول رژ لب، سایه چشم و ریمل و همچنین در محصولات پاک کننده پوست استفاده می شود. برای راهنمایی بیشتر در مورد پروپیلن کربنات با سورن شیمی تماس بگیرید تا قبل از خرید این ماده به طور کامل با آن آشنا شوید. پروپیلن کربنات سورن شیمی را برای محصولات آرایشی بهداشتی خود مورد استفاده قرار دهید.

عوارض احتمالی استفاده از پروپیلن کربنات

مطالعات بالینی نشان می دهد که پروپیلن کربنات در استفاده از مواد آرایشی زیبایی باعث تحریک پوست یا حساس شدن پوست نمی شود، در حالی که در استفاده بصورت محلول این ماده تحریکات پوستی مشاهده می شود. هیچ اثر سمی قابل توجهی بر روی موش های آزمایشگاهی که با پروپیلن کربنات تغذیه شده، در معرض بخار یا در معرض مایع حل نشده قرار گرفتند مشاهده نشد. در ایالات متحده، پروپیلن کربنات به عنوان یک ترکیب آلی فرار شناخته نشده است زیرا به طور قابل توجهی به ایجاد سرطان یا اثرات سمی دیگر کمک نمی کند.

مزایای کاربرد پروپیلن کربنات سورن شیمی

پروپیلن کربنات نه تنها دارای میزان تبخیر بسیار کم و سمیت کم می باشد بلکه مزایای دیگری دارد:

از نظر شیمیایی پایدار است
همکاری در هر اتمسفر بدون اکسیداسیون دارد
دارای خاصیت ویسکوزیته عالی و مقاومت سبز می باشد
پروپیلن کربنات یکی از گزینه های مقرون به صرفه برای پوشش سیم ها است

کاربردهای پروپیلن کربنات به عنوان یک عامل تمیز کننده

تمیز کننده جوهر
تمام مواد پاک کننده صنعتی و مصرفی
پاک کننده های الکترونیکی
تمیز کردن پلی استر غیر اشباع
پاک کننده فلزی
پاک کننده چربی

پروپیلن کربنات

کاربردهای پروپیلن کربنات در صنعت آرایشی

کربنات پروپیلن خورنده نیست یعنی باعث فساد نمی شود، بنابراین می تواند به عنوان حلال در رژ لب، محصولات پاک کننده پوست، سایه چشم و ریمل استفاده شود. از آنجایی که قابلیت حل کردن مواد را دارد و بی رنگ و بی بو است و یک مایع فاسد نشدنی است برای این صنعت مناسب است.

پروپیلن کربنات

دیگر کاربردهای پروپیلن کربنات

آیا می دانید که از پروپیلن کربنات می توان استفاده های دیگری نیز کرد:
دی اکسید کربن را از گاز طبیعی جدا می کند.
حلالیت الکترولیت / هدایت یونی را افزایش داده و فشار بخار دی اکسید را در باتری های لیتیوم کاهش می دهد.
به عنوان نرم کننده و جلوگیری از شکنندگی کاربرد دارد.
به عنوان یک واسط مهم در ترکیب تنوفووید ( دیسوپروکسیل فومارات) کاربرد دارد.

پروپیلن کربنات یک پلاستیک سازنده است. این حلال قطبی شفاف دارای جوش و لکه های فلزی زیاد است.
این ماده یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول با خاصیت داشتن نظم کم، سمیت و بوی خفیف مانند اتر ناشی می شود. این ماده در فرآوری نفت، میادین نفتی و کربنات آمونیوم استفاده می شود. همچنین از این ماده به عنوان ماده تکمیل کننده فیبر مصنوعی و رفع کننده رنگ برای صنعت نساجی استفاده می شود. از این ماده به عنوان حل کننده پلیمر در صنعت پلیمر نیز استفاده می شود.

صنعت الکترونیک: پروپیلن کربنات می تواند به عنوان دی الکتریک خوب در سلولهای با انرژی بالا استفاده شود.
صنایع شیمیایی: پروپیلن کربنات می تواند به عنوان ماده اصلی برای ترکیب دی متیل کربنات مورد استفاده قرار گیرد و به طور گسترده در دفع CO2 و H2S از گاز طبیعی، گاز ترک خوردگی نفت مورد استفاده قرار می گیرد.
– همچنین می تواند در زمینه هایی مانند پلاستیک سازی، حلال نساجی و فیبر الفین مورد استفاده قرار گیرد.
صنایع آرایشی: پروپیلن کربنات، یک حلال عالی برای صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی است که می تواند در تولید انواع محصولات آرایشی مورد استفاده قرار گیرد، که منجر به محافظت بهتر از محیط زیست (طبق استانداردهای اتحادیه اروپا) می شود.

مشخصات دیگر این ماده

کربنات پروپیلن در اکثر شرایط پایدار است و از نظر هیدروسکوپی یا خورنده نیست. برای ژل های سفالی، کاتالیزور چسب های ریخته گری و حامل رنگ و تمیز کننده نساجی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده کاربردهای متنوعی را به عنوان حلال ارائه می دهد. از مواد آرایشی تا نوارهای رنگی این حلال همه کاره در بسیاری از کاربردهای صنعتی و مصرفی یافت می شود. مثلا: در پوشش های صنعتی و روکش های تزئینی و همچنین در جوهرها می توان از آن برای تحریک و بهبود اثربخشی اصلاح کننده های ویسکوزیته مورد استفاده قرار داد. در درمان فلزات می توان از آن برای تهیه فرمول های تمیزکننده سطح و چربی های فاضلاب استفاده کرد. برای اطلاع از دیگر کاربرد های پروپیلن کربنات در بخش محصولات سایت این ماده را جستجو کنید و آنالیز و مشخصات فنی آن را مشاهده کنید.

بازار جهانی کربنات پروپیلن بر اساس درجه، صنعت استفاده نهایی و منطقه تقسیم می شود.

بر اساس کاربرد، بازار جهانی کربنات پروپیلن به صورت زیر تقسیم می شود

  • حلال
  • الکترولیت
  • واسطه افزودنی و شیمیایی

بر اساس استفاده نهایی، بازار جهانی پروپیلن کربنات به شرح زیر تقسیم می شود:

  • باتری های لیتیوم یونی
  • رنگ و روکش
  • لوازم آرایشی و بهداشت شخصی
  • ریخته گری
  • پلی اورتان