انواع نشاسته آرایشی و بهداشتی

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۳۰

نشاسته های لوازم  GPC از نشاسته های اساسی اصلاح نشده برای پودر بدن گرفته تا انواع بسیار تخصصی و خلاقانه برای ژل ها، فیلم ها و سایر کاربردهای منحصر به فرد وجود دارند ما اینجا چند تا از آنها را نام میبریم.

کربوکسی متیل استارچ (نشاسته)

نشاسته های اصلاح شده
PURE GEL برای انواع مختلفی از فرمول های لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت شخصی، ضخیم کننده های همه کاره هستند. آنها ویسکوزیته پایداری را در شرایط pH بسیار کم یا زیاد فراهم می کنند و در برابر همگن شدن، گرمای زیاد و شرایط انجماد پایدار هستند. آنها خصوصیات رئولوژیکی فرمول را تغییر داده و ثبات فرآیند لوازم آرایشی و بهداشتی را اضافه می کنند. این پلیمرها واکنش خفیفی از خود نشان داده و پوستی صاف و نرم ایجاد می کنند. آنها در کرم ها، لوسیون ها، مواد شستشوی بدن، ژل های دوش و محصولات مراقبت از مو استفاده می شوند.

نشاسته های اصلاح شده NSCOSITY
ضخیم کننده های محلول در آب سرد هستند که فوراً در آب گرم یا سرد هیدراته می شوند. آنها ویسکوزیته پایداری را در شرایط اسیدی برشی یا انجماد ذوب ایجاد می کنند و می توانند در انواع کاربردهای لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت شخصی مانند کرم، لوسیون، شستشوی بدن و محصولات مراقبت از مو مورد استفاده قرار گیرند.

نشاسته اصلاح شده Zina
یک پلیمر محلول در آب سرد است که به منظور ارائه خصوصیات بدن و فیلم به فرمولاسیون با حداقل تأثیر در ویسکوزیته طراحی شده است. می توان از آن در فرمولاسیون هایی مانند محصولات مراقبت از مو، شستشوی بدن، ماسک ها و لوسیون های محافظ استفاده کرد. این ماده در شرایط وسیعی از pH، برشی و گرمایشی پایدار است. همچنین یخ زدایی و پایدار است. نشاسته اصلاح شده زینا نیازی به گرما برای هیدراته شدن ندارد. همچنین این یک پلیمر بهینه برای فیلم های تحویل سریع است که کاربرد زیاد در لوازم آرایشی و بهداشتی دارد.

نشاسته PURE DENT

خط Pure DENT نوع های پودر شده دارای بسیاری از موارد لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت شخصی و لوازم آرایشی است. GPC و USP را برای فرمولاسیون هایی از جمله نشاسته بسیار جاذب PURE DENT برای جذب روغن یا محصولات آبی ارائه می دهد. نشاسته ذرت در پودرها، لوسیون ها، کرم ها، محصولات مراقبت از آفتاب، میله های ضد عرق، قرص های حمام و گرانول استفاده می شود. GPC پودر جذب ناخوشایند USP را تولید می کند.

کلیپ مرتبط:
شما می توانید محتواهای تصویری مرتبط با این موضوع را در کانال آپارات سورن شیمی مشاهده فرمایید.