تگزاپون و عملکرد آن در صابون مایع

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/07/18

تگزاپون و عملکرد آن در صابون مایع

تگزاپون، آیا این اسم برایتان آشناست؟ شاید در مورد مواد اصلی صابون مایع شنیده باشید. آیا مورد استفاده هرکدام از آنها را می دانید؟ بیایید عملکرد تگزاپون را در صابون مایع بررسی کنیم. سدیم لوریل میریستیل سولفات، سدیم لوران سدیم، تگزاپون در مواد شوینده برای ایجاد کف خوب و حباب استفاده می شود. تگزاپون به عنوان یک سورفکتانت اصلی عمل می کند. این سولفات، لوریل اتر سولفات کاملاً ثابتی است که از الکل‌های چرب طبیعی گرفته شده و دارای وزن مولکولی بالا و موم است، بدون بو است و می تواند به راحتی در آب حل شود. تگزاپون معمولاً ترکیبی از سولفات سدیم آلکیل است. تگزاپون می تواند تنش سطحی آب را در محلول های آبی کاهش دهد. از تگزاپون برای مرطوب کردن و در مواد شوینده، مواد آرایشی، دارویی و خمیردندان استفاده میشود.

SLES

دو گروه از تگزاپون تولید می شوند:

تگزاپون  N70

تگزاپون  28%

تگزاپون N70  یکی از انواع تگزاپون است. تگزاپون N70 سولفات سدیم است که در پاک کننده ها همانند شامپوها، پاک کننده های پوست، پاک کننده صورت، صابون، صابون مایع، شامپو بدن و غیره استفاده می شود.

در تولید مایعات شوینده‌ای که دارای حالتی صدف‌گونه هستند، اغلب از ترکیباتی با نام‌های EGMS و یا EGDS استفاده می‌گردد که بر روی اکثر لیبل‌ها نیز به این مواد اشاره شده است. از آنجایی که این ترکیبات جامد بوده و دارای نقطه ذوب نسبتاً بالای نیز هستند، برای ایجاد حالت مورد نظر از یک ترکیب خمیری حدواسط استفاده می‌گردد. این ترکیب با نام سدیم لوریل سولفات صدفی که با نام‌های تگزاپون صدفی یا خمیر صدفی نیز شناخته می‌شود، در پروسه‌های سرد به راحتی قابل مصرف بوده و موجب ایجاد موج و یا همان تلألو صدف مانند در شامپو، مایع دستشویی و یا مایعات دیگر می‌گردد. تگزاپون ان 70 و صدفی را با کیفیت عالی و قیمت رقابتی میتوانید از سورن شیمی تهیه کنید.

 

چرا پوست شما به مواد طبیعی احتیاج دارد؟

پوست شما مهمترین عضو بدن شما مانند مغز، کبد، قلب و کلیه است و دقیقاً مانند سایر ارگان ها دارای یک عملکرد تخصصی است:

  • بدن شما را از دنیای خارج از جمله مواد شیمیایی و باکتری محافظت می کند.
  • میزان تعادل دما و مایع در بدن را از طریق عرق تنظیم می کند و همچنین عضو اصلی تولید ویتامین D در بدن است.
  • این امکان را به شما می دهد تا احساس گرما، سرما، لمس و درد کنید.

با این حال، مواد شیمیایی موجود در شوینده ها مانند SLS نشان داده است که پوست را تحریک می کند و باعث بروز مشکلاتی از قبیل:

  • تحریکات پوستی و چشم
  • درماتیت، اگزما، پسوریازیس
  • بثورات پوستی
  • اختلالات هورمونی
  • سرگیجه و سردرد

مواد شیمیایی مانند SLS در توانایی طبیعی پوست در تنظیم و محافظت از آن دخالت می کند.

لیست مواد تشکیل دهنده با مواد شیمیایی می چرخد که بسیاری از ما قادر به شناسایی آنها نیستیم و فکر کردن درباره همه آنها وحشتناک است. با این وجود این مهم است که بدانید با چه چیزی در تماس هستید، آیا ازاین محصول برای شستن لباس یا ظروف خود استفاده می کنید یا مستقیماً روی مو یا پوست خود استفاده می کنید.

SLES

تفاوت بین لوریل سولفات سدیم SLS و سدیم لوریل اتر سولفات SLES چیست و چرا اهمیت دارد؟

سولفاتها تركیباتی هستند كه فرآورده را فوم می كنند و سدیم لوریل سولفاتSLS متداول ترین آن است. SLS و SLES از روغن نارگیل، روغن هسته پالم یا روغن نفتی تولید می شوند و آنها را در محصولات مراقبت از پوست و مو بطور گسترده استفاده می‌کنند. یكی از اولین عناصری كه در بسیاری از محصولات تمیز كننده و مراقبت‌های شخصی از مواد شوینده گرفته تا خمیر دندان ذکر شده است، سدیم لوریل سولفات SLS است. این ماده شیمیایی رایج، یک ماده ضدعفونی کننده است، به این معنی که کشش سطحی آب را کاهش می دهد و در هنگام استفاده محصولات، به پاکسازی و چربی زدایی کمک می کند. بسیاری از صابونهای دست، شستشوی صورت و کرمهای اصلاح کننده، کیفیت کف خود را به SLS مدیون هستند.

اما یک ماده دیگر نیز با نام مشابه وجود دارد: سدیم لورث اتر سولفات (SLES)

شما همچنین ممکن است آن را به سادگی سدیم لورث سولفات بنامید ، که “لورث” به عنوان جایگزینی برای کلمات “لوریل” و “اتر” عمل می کند. مانند SLS ،SLES برای توانایی های امولسیون کننده خود مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان یک ماده پاک کننده و پاک کننده فوق العاده مؤثر عمل می کند. در حالی که ممکن است نام این دو ماده تمیز کننده و کارکردهای آنها کاملا مشابه هم به نظر برسد، اما بین این دو تفاوت وجود دارد  و اینکه باید کالاهایی را انتخاب کنید که از SLES استفاده می کنند.

تفاوت اصلی

سدیم لوریل سولفات SLS در حقیقت ماده شیمیایی مادری است که برای ساخت لورث سدیم اتر سولفات SLES اصلاح شده است. این ماده با واکنش الکل لوریل با نفت یا روغن نارگیل یا روغن خرما ایجاد می شود. برای استخراج SLES از SLS، فرآیندی به نام اتوکسیلاسیون (که در آن اتیلن اکسید معرفی شده است) باید انجام شود. طبق گفته کمپین ایمنی لوازم آرایشی بهداشتی، این فرایند بسیار مهم است زیرا SLES را به ماده شیمیایی ایمن تر و کم خطرتری نسبت به نسخه قبلی خود تبدیل می کند.

براساس بررسی سال 2015 منتشر شده در Enround Health Insights، مطالعاتی كه تاكنون ادعا كرده اند مبنی بر اینكه SLS شیمیایی مادری می تواند باعث اثرات مزمن بر سلامتی شود، اما به عنوان یک ماده تحریک کننده پوست و چشم شناخته شده است. این دقیقاً کیفیتی نیست که در مواد شوینده و لباس‌های خود به دنبال آن باشید. طبق تحقیقات 2015، SLS در طیف گسترده ای از غلظت ها استفاده می شود: 0.01٪ تا 50٪ در مواد آرایشی و 1٪ تا 30٪ در محصولات تمیز کننده. از طرف دیگر، SLES همان کار تمیز کردن و امولسیون را انجام می دهد اما به مراتب کمتر باعث تشدید پوست شما می شود.

مزایای کلیدی SLES

این محصول دارای حلالیت خوب، مقاومت در برابر آب سخت و تجزیه بیولوژیکی بالا است. همچنین سهولت فرمولاسیون و تولید را تسهیل می کند. علاوه بر این، درجه‌ای از ضخامت را نیز در فرمولاسیون محصول نهایی ایجاد می کند. کارشناسان فروش ما در سورن شیمی، آماده پاسخگویی در زمینه فروش SLS و SLES به شما تولید کننده عزیز می باشند.