ساختار پلی اتیلن گلیکول

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/02/26

پلی اتیلن گلیکول ها (PEGs) از ترکیبات پلی اترانی هستند که واحد های اتیلن گلیکول را با توجه به مونومر سازنده یا مولکول والد (که به عنوان اتیلن گلیکول، اتیلن اکسید یا اکسی اتیلن تکرار می شود) تکرار می کنند. بیشتر PEG ها معمولاً به عنوان مخلوط هایی با اندازه های مختلف الیگومر در وزن مولکولی کاملاً تعریف شده (MW) در دسترس تجاری هستند. به عنوان مثال، PEG-10،000 به طور معمول مخلوطی از مولکول های (PEG 195 تا 265) با میانگین MW 10،000 تعیین می کند. PEG همچنین به عنوان پلی اتیلن اکسید (PEO) یا پلیوکسی اتیلن (POE) شناخته می شود که این سه نام مترادف شیمیایی هستند. با این حال، PEG ها عمدتا به الیگومرها و پلیمرهایی با جرم مولکولی کمتر از 20،000 گرم در مول مراجعه می کنند، در حالی که PEO ها پلیمرهایی با جرم مولکولی بالای 20،000 گرم در مول هستند و POE ها پلیمرهای هر جرم مولکولی هستند. نسبت پلی اتیلن گلیکول های وزن مولكولی نسبتاً كمی توسط واكنش شیمیایی بین اتیلن اكسید و آب یا اتیلن گلیكول (یا سایر الیگومرهای اتیلن گلیكول) تولید می شوند، كه توسط كاتالیزورهای اسیدی یا اساسی كاتالیز می شوند. برای تولید PEO یا PEG با وزن مولکولی بالا، سنتز با استفاده از پلیمریزاسیون تعلیق انجام می شود. لازم است زنجیره رشد پلیمر در حال رشد در محلول در طی فرآیند پلی چگالش نگه داشته شود. این واکنش توسط ترکیبات منیزیم، آلومینیوم یا آلیاژ آلومینیوم کلسیم کاتالیز می شود. برای جلوگیری از انعقاد زنجیره های پلیمری موجود در محلول، از مواد افزودنی کلاتی مانند دی متیل گلیوکسیم استفاده می شود.

پلی اتیلن گلیکول

پلی اتیلن گلایکول ها، همراه با مشتقات آنها، مواد شیمیایی مشخصی ندارند، بلکه ترکیبات ترکیبی با طول زنجیره های مختلف هستند. PEG در مواد آرایشی همانطور که هست یا در ترکیب با مشتقات آنها استفاده می شود که در آن 2 گروه اصلی هیدروکسیل اولیه ترمینال آنها می توانند تک، دی و پلی استرها، آمین ها، اترها و استیل ها را ایجاد کنند. علاوه بر این، PEG ها می توانند از طریق واکنش در پل های اتر خود ترکیبات و مجتمع های دیگری ایجاد کنند. به طور کلی، مشتقات پلی اتیلن گلایکول ممکن است شامل اترهای PEG (مانند لوره ها، ست ها، سته ها، الیت ها و اترهای PEG از کوکوات های گلیسریل)، اسیدهای چرب PEG (به عنوان مثال لورات های PEG، دی اوریوات ها، استئارات ها و دیستراس ها)، روغن کرچک PEG، اترهای PEG ( کوکامین های PEG)، پروپیلن گلیکول های PEG و سایر مشتقات (به عنوان مثال استرول سویا PEG و موم PEG). از آنجا که بسیاری از انواع PEG آب دوست هستند، از آنها به عنوان تقویت کننده های نفوذ به ویژه در آماده سازی موضعی پوست استفاده می شود. پلی اتیلن گلیکول ها (PEG) و مشتقات آن به عنوان سورفکتانت ها، مواد پاک کننده، امولسیون کننده ها، نرم کننده های پوستی و مرطوب کننده ها به طور گسترده ای در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند.