اسید استئاریک در صنایع آرایشی

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۳

اسید استئاریک یک اسید چرب امولسیونی که به اسید اکتادکانیک نیز شناخته می شود، جزء مهمی از چربی های لایه ای کروم است. اسید استئاریک نیز در کره کاکائو و سایر چربی های گیاهی و نیز چربی حیوانات یافت می شود. به عنوان یک عنصر تایید شده توسط FDA در چندین محصول آرایشی، به عنوان یک عامل سورفاکتانت و امولسیون کننده برای عطر و به عنوان پایه ای برای سایر اسید های چرب موجود در رطوبت و روان کننده ها استفاده می شود.اسید استئاریک اغلب برای ضخیم شدن و حفظ شکل صابون (به طور غیر مستقیم، از طریق پاکسازی تریگلیسیرید تشکیل شده از اسید استری) استفاده می شود و همچنین در شامپو، کرملایه بردار و مواد شوینده استفاده می شود. شواهد محدودی برای پتانسیل اسید استئاریک تولید شده در خارج وجود دارد که نقش مهمی را به عنوان یک عامل درمانی موضعی تصور می شود که اسید استاریک با پلان های نمکی با کلرید آمونیوم ارتباط داشته باشد و اعتقاد بر این است که این ترکیب توانایی ساخت حباب را دارد.
در سال ۲۰۰۰ محققان اثرات فرمولاسیون کرمی بر سوختگی های شیمیایی در موش ها بر اساس گزارش ها مبنی بر اینکه مواد تشکیل دهنده، اسید استئاریک، با فعالیت ضد ویروسی و ضد التهابی همراه بود،
نتیجه
در حالی که اسید استئاریک جزء مهمی در چربی لایه های قرنیه است و به عنوان ماده ای که به طور گسترده ای در محصولات مراقبت از پوست از جمله کرم ها و لوسیون ها استفاده می شود، کمبود داده های مربوط به اهمیت آن در جراحی پوستی اولیه از آن به عنوان یک ماده سورفاکتانت و امولسیون کننده استفاده می شود. به طور خاص، باقی مانده است که آیا می توان اسید استئاریک را از ز طریق درمان موضعی تجدید کرد. تحقیقات زیادی در این زمینه برای ارزیابی پتانسیل اسید استریک به عنوان یک عامل درمانی مورد نیاز است و محققان زیادی در حال مطالعه روی آن هستند.

کلیپ مرتبط:
شما مخاطبان گرامی می توانید کلیپ های مرتبط با این موضوع را در پیج اینستاگرام سورن شیمی دیدن فرمایید.