اسانس آفتابگردان Sunflower

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۲۲
  • نظرات : بدون دیدگاه
  • نام اسانس : اسانس آفتابگردان Sunflower
  • کد اسانس : 2002098
قیمت : تماس بگیرید

نوع بسته بندی

مزایای سلامت اسانس آفتابگردان شامل توانایی آن در بهبود سلامت قلب، افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت پوست، جلوگیری از سرطان، کاهش کلسترول، محافظت در برابر آسم و کاهش التهاب می شود. اگر چه بسیاری از مردم در حال حاضر با آفتابگردان آشنا هستند، بسیاری از مردم فورا از آفتابگردان به عنوان منابع یک روغن گیاهی بسیار سالم که می تواند جایگزین بعضی از روغن های پخت و پز سالم موجود در بازار شود، فکر نمی کنند. روغن آفتابگردان همچنین در برخی از لوازم آرایشی استفاده می شود. این یک روغن غیر فرار است که می تواند به راحتی از آفتابگردان استخراج شود. تولید کنندگان اصلی روغن آفتابگردان روسیه، اوکراین و آرژانتین هستند، اما در تهیه غذاهای مختلف در سراسر جهان استفاده می شود.

مزایای اسانس آفتابگردان

نرم کننده و هیدراته خوب برای پوست و رطوبت پوست را بهبود می بخشد.
برای انواع پوست نرمال و خشک استفاده می شود. همچنین برای پوست آکنه دار مناسب است که باکتری هایی را که باعث آکنه می شوند، از بین می برد.
برای مراقبت در مقابل نور خورشید عالی است، رادیکال های آزاد که به پوست نفوذ می کنند را خنثی می کند.
خواص آنتی اکسیدان از تشکیل خطوط و چین و چروک جلوگیری می کند.
حاوی مواد معدنی و اسید اولئیک، اسید لینولئیک، لسیتین، کاروتنوئید و ویتامین A، B، C، D و E می باشد. برخی از روغن های آفتابگردان حاوی لیست  تمام این ویتامین ها نیست.
یک اسانس خوب برای روغن ضروری است.

اسانس آفتابگردان با فشار دادن دانه های آفتابگردان تولید می شود. دارای آنتی اکسیدان هایی است که از انواع ویتامین های A، B، C، D و E.A استفاده می شود. روغن آفتابگردان یک منبع فوق العاده برای بتا کاروتن است. بتا کاروتن یک ترکیب محلول در چربی موجود در روغن، سبزیجات، غلات و برخی میوه های خاص است. بتا کاروتن به ویتامین A تبدیل می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی است که برای سلامت پوست شما مناسب است. علاوه بر این، فولات و اسید فولیک در روغن آفتابگردان بدن را برای تولید سلول های جدید کمک می کند.

آنتی اکسیدان ها در بتا کاروتن می توانند به پوست نفوذ کنند و به خنثی سازی رادیکال های آزاد که باعث بروز آفتاب سوختگی و همچنین سایر انواع آسیب های خورشید می شود کمک کند. خواص آنتی اکسیدانی باعث جلوگیری از نشانه های زودرس پیری می شود. قرار گرفتن در معرض آفتاب و رادیکال های آزاد باعث افزایش سرعت پیری پوست می شود که خطوط و چین و چروک های خفیف را ایجاد می کند. افرادی که مبتلا به بیماری ژنتیکی هستند، پروتوپورفیری اریتروپوئیتی که باعث حساسیت نور خورشید شدید می شود باید احتیاط کرد زیرا دوزهای بالای بتا کاروتن می تواند پوست شما را به نور خورشید حساس کند.

اسانس آفتابگردان به طور گسترده برای ترویج بهبودی به زخم هایی که به درستی شفا نمی یابند و آسیب های پوستی نیست. روغن آفتابگردان همچنین برای درمان آرتریت، پسوریازیس و اگزما مورد استفاده قرار می گیرد.

اسانس آفتابگردان حاوی ویتامین E است که نرم کننده است که به رطوبت داخل سلول های پوست کمک می کند. این اسانس مخصوص صنایع آرایشی است که به ویژه برای پوست های خشک و چرب مفید است و پوست را بدون ایجاد لک های چرب درمان می کند.

اسانس آفتابگردان

اسانس آفتابگردان مناسب برای صابون و انواع شوینده می باشد.

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی وارد کننده اسانس می باشد. برای اطلاع از قیمت اسانس آفتابگردان تماس حاصل فرمایید.

۰۹۰۳۳۲۲۲۱۱۰