استئاریل الکل – Stearyl Alcohol

  • نام شیمیایی: استئاریل الکل Stearyl Alcohol
  • فرومل شیمیایی: ‎C18H38O

استئاریل الکل Stearyl Alcohol یک الکل چرب خالص و طبیعی از اسیدهای چرب روغن نارگیل است. الکلهای چرب به هیچ وجه شبیه به آنچه ممکن است فکر کنید نیست، از دانه های تقطیر شده طبیعی نیست، در عوض استئاریل الکل و سایر الکل های چرب، برای پوست بسیار مرطوب کننده هستند و در آنجا به قفل شدن در سطح رطوبت طبیعی پوست کمک می کنند و نرمی و لطافت را به محصولات دیگر پوست منتقل می کنند. استئاریل الکل Stearyl Alcohol می تواند در امولسیون های شما مفید باشد و فرمول های بی آب برای افزایش ویسکوزیته (ضخیم تر شدن) به بدن داده می شود. تنها عامل تهویه کننده در شستشوی کرم طبیعی یا نرم کننده موهای طبیعی است، زیرا به اندازه کافی مرطوب کننده را بهبود می بخشد و شستشوی مرطوب و خشک را بهبود می بخشد.
یک اصلاح کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی آسان که باعث بهبود بافت کلیه فرمولهای حاوی فاز روغن می شود، جایی که استئاریل الکل Stearyl Alcohol یک احساس “مشروط” را به پوست می بخشد. دوباره به دنبال یک ضخیم کننده طبیعی هستید که در آنجا امولسیونی غنی، صاف و نرم نیز به شما ارائه می دهد. استئاریل الکل Stearyl Alcohol همچنین معمولاً به عنوان یک ضخیم کننده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد که باعث تقویت پایداری امولسیون در عملکرد، به عنوان یک امولسیون کننده می شود و تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است. هنگامی که از استئاریل الکل Stearyl Alcohol به عنوان ماده شیمیایی استفاده می شود. در فرمول شما ضخیم تر است، برخلاف سایر گزینه های ضخیم کننده طبیعی، سهولت استفاده بیشتری را ارائه می دهد زیرا به pH سیستم تأثیر نمی گذارد یا باعث ایجاد رفتار تیزوتروپیک می شود.
-با مقایسه با ستیل الکل در فرمولاسیون، استئاریل الکل stearyl alcohol یک محصول نهایی نرم تر و با ظاهری سفیدتر ارائه می دهد.

استئاریل الکل

برنامه های کاربردی Stearyl Alcohol:

مراقبت از پوست: همه لوسیون های کرم
مراقبت از بدن: کرم ها ، لوسیون ها ، سالوها و محصولات بی آب
مراقبت از مو: تهویه مطبوع ، شستشوی کرم ، استایل های ایدز

مشخصات فنی استئاریل الکل :

ظاهر: گلوله های سفید مات
بو: خاصیت چربی
حلالیت: روغن
نقطه ذوب: 132F تا 138F
ذخیره سازی: خنک ، درب بسته ، از رطوبت محافظت می شود
نگهداری: 36 ماه هنگامی که به صورت صحیح ذخیره و نگهداری می شود

دستورالعمل ها:
طریقه استفاده: 1 تا 5٪
ترکیب: اضافه کردن به فاز مواد
– استفاده بیش از 3٪ می تواند باعث صابون در امولسیون شود

 

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی فروشنده استئاریل الکل Stearyl Alcohol می باشد. جهت اطلاع از قیمت استئاریل الکل Stearyl Alcohol با ما تماس بگیرید.
۰۹۰۳۳۲۲۲۱۱۰
کلیپ مرتبط:
شما مخاطبان گرامی می توانید کلیپ های مرتبط با این موضوع را در پیج اینستاگرام سورن شیمی دیدن فرمایید.