روغن کنجد Sesame Oil

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز: 5٫00 از 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۹
  • نظرات : بدون دیدگاه
  • نام شیمیایی : روغن کنجد Sesame Oil
قیمت : تماس بگیرید

نوع بسته بندی

روغن کنجد یک روغن خوراکی محبوب است که عطر و طعم غنی و نادری را به بسیاری از غذاها اضافه می کند. روغن کنجد اگر درست مصرف شود به شدت (به عنوان چربی های امگا ۶ بالا باشد)، این روغن می تواند مزایای سلامتی خاصی را تامین کند.

روغن کنجد چیست؟
روغن کنجد که از کنجد (Sesamum indicum)، یک گیاه از خانواده Pedaliaceae گرفته شده است، معمولا به عنوان یک ماده غذایی و همچنین برای پزشکی استفاده می شود. گیاه کنجد هزاران سال کشت شده است و معتقد است که قدیمی ترین گیاه جهان به عنوان یک روغن استفاده می شود.

مصری های باستانی آن را از ۱۵۰۰ تا ۱۹۷ درجه سانتیگراد برای درد استفاده می کردند. و در چین، برای بیش از ۳۰۰۰ سال برای صنایع غذایی، صنایع دارویی و جوهر استفاده شده است. در حالی که در زمان های قدیم، کنجد و اشکال مختلف آن مخصوصا برای استفاده های دارویی مورد استفاده قرار گرفت، سربازان یونانی و رومی آن را در راهپیمایی های طولانی در قالب یک نوار انرژی عسل و دانه انجام دادند. همچنین اعتقاد بر این بود که اکسیر برای گسترش جوانان و افزایش زیبایی کاربرد دارد.

امروزه روغن کنجد در آسیا، به ویژه در چین، برمه و هند، گسترده می شود. همچنین یکی از محصولات اصلی تجاری در سودان، اتیوپی و نیجریه است. روغن کنجد از بذرهای کوچک، تخت و بیضی گیاهی حاصل می شود که دارای طعم نخودی و بافت ترد است. دو نوع روغن کنجد وجود دارد: (۱) روغن کنجد سبک، ساخته شده از دانه کنجد خام و دارای عطر و طعم نابالغ و (۲) روغن کنجد تیره، ساخته شده از دانه کنجد تفت داده شده و دارای طعم و عطر و بوی قوی است.

کاربرد روغن کنجد

برای قرن ها در غذاهای آسیایی استفاده شده است. همچنین دارای اهداف دارویی است، به ویژه در پزشکی آیورودا، که آن را به عنوان روغن پایه برای حدود ۹۰ درصد روغن های گیاهی استفاده می شود.

در درمان آیورودا، روغن کنجد برای توانایی آن در تقویت و سم زدایی بدن و اطمینان از کارکرد مناسب تمام ارگان های حیاتی شناخته شده است. همچنین در مراسم مقدس و مذهبی استفاده می شود. امروزه روغن کنجد جزء مشترک پوست و روغن ماساژ، محصولات مراقبت از مو، لوازم آرایشی، صابون، عطر و کرم های ضد آفتاب است. روغن کنجد دارای ویژگی های مرطوب کننده و نرم کننده است.

در آروماتراپی، به عنوان یک روغن ماساژ و روغن حامل برای روغن های ضروری استفاده می شود. در اینجا استفاده های دیگر برای روغن کنجد عبارتند از:

مرطوب کننده پوست. آن را به پوست خود بمالید تا نرم و صاف نگه داشته شود و به جلوگیری از تشکیل چین و چروک پوست کمک کند. شما همچنین می توانید آن را به آب حمام خود اضافه کنید تا به درمان پاشنه های ترک خورده و زانو و آرنج ختم شود. در سوختگی های تسکین دهنده کمک می کند و باعث جلوگیری از اختلالات مربوط به پوست می شود.

کمک می کند سموم را از دهان خود حذف کنید. به طور سنتی برای کشیدن روغن توصیه می شود. (با این حال، من ترجیح می دهم از روغن نارگیل استفاده کنم چون بهتر است.)

کرم ضد آفتاب طبیعی. روغن را روی صورت و بدن خود اعمال کنید. با این وجود، ممکن است مجددا آن را دوباره درخواست کنید، زیرا روغن به راحتی برداشته می شود، به خصوص پس از به شدت لرزاندن یا پریدن به آب.

سم زدایی پوست. گفته می شود که توکسین های محلول در روغن به مولکول روغن دانه کنجد جذب می شوند. روغن کنجد را روی پوست خود بمالید، آنرا ۱۵ دقیقه بگذارید و سپس با آب گرم شستشو دهید.

سلامت پوست و مو خود را افزایش می دهد. روغن را در پوست و مو خود ماساژ دهید تا قفل های خود را قوی و براق نگه دارید. همچنین به طور موثر کمک می کند به از بین بردن پوست سر، شوره سر و ریزش مو.

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی تامین کننده روغن کنجد در ایران می باشد. جهت خرید روغن کنجد با ما تماس بگیرید.

۰۹۰۳۳۲۲۲۱۱۰