پروپیل پارابن Propylparaben

  • نام شیمیایی : پروپیل پارابن Propylparaben
  • فرمول شیمیایی : C10H12O3
قیمت : تماس بگیرید

پروپیل پارابن یک آلرژن شیمیایی استاندارد است. اثر فیزیولوژیکی پروپیل پاراپن به وسیله افزایش انتشار هیستامین و ایمنی منتقل شده توسط سلول ها است. طبقه بندی شیمیایی پروپیل پارابن آلرژن ها است. پروپیل پاراپن یک عامل ضد میکروبی، نگهدارنده، طعم دهنده است. پروپیل پاراپن متعلق به خانواده مشتقات اسید هیدروکسی بنزوئیک است. این ترکیبات حاوی یک اسید هیدروکسی بنزوئیک (یا یک مشتق) است که یک حلقه بنزن است که حاوی اسید کربوکسیلیک است.
توصیف فیزیکی: کریستال های بی رنگ یا پودر سفید یا جامد سفید. نقطه ذوب 95-98 درجه سانتی گراد. بوی نامطبوع یا ضعیف معطر. مسمومیت کم، بی مزه (زبان را قطع می کند). pH: 6.5-7.0 (کمی اسیدی) در محلول.

پروپیل پارابن به طور طبیعی از گیاهان و همچنین چندین نوع از حشرات حاصل می شود؛ این نیز مصنوعی برای صنایع مختلف مانند مراقبت از پوست شخصی و صنایع آرایشی تولید می شود. این مواد شیمیایی نگهدارنده و افزودنی مواد غذایی است.

Propylparaben به عنوان یکی از اجزای ضروری در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی در نظر گرفته شده است به دلیل توانایی آن در بهبود عمر مفید و کیفیت مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو.

تاریخ و منشاء

استفاده از پروپیل پاراپن در لوازم آرایشی و مراقبت از پوست برای مراقبت از پوست مهم است تا محصولات به مدت طول عمر کامل خود ادامه دهند. مواد آرایشی، مواد غذایی و داروهای مبتنی بر آب از این ماده شیمیایی بسیار سود می برند؛ بدون آن، باکتری ها و دیگر میکروب ها ممکن است رشد کنند و غذاهای بسته بندی شده و بسیاری از محصولات دیگر مورد استفاده برای مراقبت از پوست و مو شخصی را خراب کنند.

کاربرد پروپیل پارابن در باستان

استفاده از پروپیل پاراپن در دوران باستان بی پروا بود. غذاها با استفاده از خشک شدن در زیر آفتاب، سیگار کشیدن یا با استفاده از نمک حفظ شدند. تکنیک های نگهداری ساده مواد غذایی به زودی به تکنیک های پیچیده تر مانند اضافه کردن ادویه جات ترشی جات حفظ می شود.

کاربرد پروپیل پارابن مدرن

در زمان های مدرن، پروپیل پاراپن و بسیاری دیگر از مواد شیمیایی مصنوعی و طبیعی برای حفظ ظاهر طبیعی، بوی و رنگ غذا استفاده می شود. به عنوان یک افزودنی مواد غذایی، این مواد شیمیایی برای استفاده و مصرف مناسب است. باعث می شود مواد غذایی کنسرو شده یا بسته بندی شده بدون میکروب باشد.
در مراقبت از پوست شخصی، پروپیل پاراپن یک عنصر اصلی در کرم های پوستی، لوسیون های مرطوب کننده و کرم ها است. راه حل های مبتنی بر آب را حفظ می کند و باعث می شود که عمر مفیدتری داشته باشد. در مراقبت از مو، آن را نیز یک ماده در شامپو با کیفیت بالا، عوامل تهویه مطبوع و کمک های یک ظاهر طراحی شده برای حفظ این راه حل ها نیز هست.

کلیپ مرتبط:

برای مطالعه مطالب مرتبط در این زمینه و تماس با ما می توانید به کانال تلگرام سورن شیمی مراجعه فرمایید.