روغن شکلات PGPR

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
  • نظرات : بدون دیدگاه
  • نام شیمیایی : روغن شکلات PGPR
  • نام دیگر : پلی گلیسرول پلی رسینولئات
قیمت : تماس بگیرید

نوع بسته بندی

روغن شکلات یک امولسیفایر است که به شدت لیپوفیل است. به اختصار PGPR، مایع و بسیار چسبناک است. در آب و اتانول نامحلول است و محلول در چربی ها و روغن ها است. روغن شکلات می تواند در شکلات برای کاهش ویسکوزیته استفاده شود.

روغن شکلات به طور طبیعی و شیمیایی از مواد غذایی حاوی خواص امولسیون عالی به دست می آید. پلی گلیسرول پلی رسینولئات شیمیایی به دست آمده از پلیمراسیون اسید رسینولئیک و گلیسیرین حاصل می شود، در حالی که به طور طبیعی از روغن سویا و کرچک مشتق شده است. روغن شکلات دارای خواص هیدروفیلی و هیدروفوب است. در نتیجه آن را امولسیفایر آب در روغن می نامند. از این رو به طور عمده در صنایع غذایی و آشامیدنی استفاده می شود. پلی گلیسرول پلی رسینولئات شیمیایی از طریق تهیه اسید چرب روغن کرچک به چهار مرحله از طریق شیمیایی تهیه می شود. فرایند استریسی بخشی از اسید چرب روغن کرچک با پلی گلیسرول می باشد. می تواند در فرم های ترکیبی یا فردی بسته به کیفیت مورد استفاده قرار گیرد.

روغن کرچک یک محصول خاص است که توسط استرینگ پلی گلیسرول با روغن کرچک مایع، اسید های چرب به دست می آید.
در آب سرد تجزیه نمیشود، پراکنده میشود.
ترکیب گلیسرول و اسیدهای چرب معمولا از دانه کرچک،PGPR امولسیفایر است که ویسکوزیته را کاهش می دهد، در نتیجه افزایش خواص جریان تولید شکلات را افزایش می دهد . به طور فزاینده ای از PGPR استفاده می شود که جایگزین بسیار ارزان تر برای برخی از کاکائوها است. همچنین طول عمر را افزایش می دهد و می تواند در سایر محصولات مانند برخی از سس ها و اسپری های سالاد یافت شود.
PGPR “به طور کلی به رسمیت شناخته شده است .

کاربرد پلی گلیسرول پلی رسینولئات (روغن کرچک):
شکلات و محصولات آن
محصولات با کیفیت با روغن پایین
روغن های قابل پخش (میزان روغن کمتر از ۴۱ درصد است)
شکلات های مبتنی بر کاکائو
محصولات قابل پخش (میزان روغن کمتر از ۱۰٪ است)
سس ها
مخلوط بستنی
آب نبات
مخلوط دارو و آرایشی
امولسیون های نفت و آب

جهت خرید روغن شکلات با ما در ارتباط باشید.