روغن پالم کرنل Palm kernel oil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
  • نام شیمیایی : روغن پالم کرنل Palm kernel oil
  • نوع بسته بندی : بشکه 190 کیلویی
  • کشور سازنده : اندونزی
  • شرکت سازنده : ساریماس
قیمت : تماس بگیرید

روغن پالم کرنل (روغن هسته نخل خام) از هسته نخل روغن (Elaeis guineensis L.) است. با این حال، به طور معمول، با فشار دادن و استخراج از هسته به دست آمده، پس از آن روغن تصفیه شده (روغن هسته نخل تصفیه شده). روغن پالم کرنل یکی از مهمترین روغن ها در صنعت تولید روغن است. احتمالا در مناطق گرمسیری، در شرق آمریکا و در غرب آفریقا می روید. شواهدی وجود دارد که افرادی که در آفریقای غربی و مرکزی زندگی می کنند، از قرن 15 میلادی این روغن را می خورند. گزارش ها نشان می دهد که در سال 1443 به اروپا آمد، که توسط دریانوردی پرتغالی آورده شده است. روغن پالم کرنل برای اولین بار در سال 1850 به اروپا وارد شد تا نیاز به روغن در جمعیت رو به رشد را داشته باشد. اختراع مارگارین در سال 1869 همراه با ادامه افزایش استفاده از چربی های گیاهی موجب رشد بیشتر در تقاضا شد.  منجر به افزایش کشت نخل شد، که امروزه در مناطق گرمسیری در سراسر جهان رشد می کند.

این گیاهان به ارتفاع تقریبی می رسد. 20 متر و در محدوده دما 24-27 درجه سانتیگراد رشد می کند. آنها برای چهار سال اول میوه نمی دهند، پس از آن تقریبا حدود 50 میوه مناطق اصلی که امروزه رشد می کنند عبارتند از: غرب آفریقا، اندونزی، مالزی، فیلیپین، برزیل و کلمبیا. جمع آوری می شود زمانی که میوه از میان خوشه میوه می افتد. سپس این خوشه ها با چاقو باز می شوند. هر خوشه شامل 2000 قطعه منحصر به فرد از میوه، با یک هسته سخت احاطه شده توسط گوشت میوه نرم. روغن هسته پالم از هسته و روغن نخل از گوشت میوه حاصل می شود که هسته آن حذف شده است.

بر خلاف گوشت میوه، دانه ها (دانه ها) بسیار سخت می شوند (آنها را برای ذخیره سازی مناسب می سازند)، بدین معنی است که در جایی که محصول برداشت می شود، نباید استخراج شود. محتوای روغن به میزان 46 تا 53 درصد و به دست آوردن روغن – هنگامی که محصول خشک شده، پودر شده و ته نشین شده است – با فشار دادن یا پوسته پوسته شدن و استخراج (حلال). در دمای اتاق، روغن هسته نخل خام (و یا چربی بسته به درجه حرارت) جامد، زرد و قهوه ای است و دارای بوی و طعم مشخص است. هنگامی که آن را تصفیه می کنند، آن را به روغن دانه سفید تا زرد رنگ با طعم و مزه معمولی خنثی و دلپذیر است. روغن بسیار اشباع شده است، با تاکید بر اسید لوریک (80٪)، که اساسا متفاوت از روغن نخل است. در حقیقت، این به مراتب بیشتر به روغن نارگیل شباهت دارد.

کاربرد روغن پالم کرنل
روغن هسته ای پالم در تولید مارگارین و صابون های سرد استفاده می شود، همچنین در صنعت لوازم آرایشی، صنعت آلومینیوم، روغن هسته نخل به عنوان یک گریس در طول روند نورد و عمیق رساندن برای ورقه های آلومینیومی استفاده می شود. در صنایع غذایی، برای پخت و پز استفاده می شود.

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی تامین کننده روغن پالم کرنل در ایران می باشد. جهت خرید روغن پالم کرنل با ما تماس بگیرید.

09033222110

کلیپ مرتبط:

برای مطالعه مطالب مرتبط در این زمینه و تماس با ما می توانید به کانال تلگرام سورن شیمی مراجعه فرمایید.