مونو گلیسیرید95% Monoglyceride 95%

  • نام شیمیایی: مونو گلیسرید95% Monoglyceride 95%
  • فرمول شیمیایی: C12H42O4
قیمت : تماس بگیرید

مونو گلیسیرید95%، مترادف با alpha-monostearin؛ گلیسرول 1-monostearate؛ اکتادکانیک اسید 2،3-دی هیدروکسی پروپیل استر؛ گلیسیرین 1-monostearate با فرمول شیمیای (C12H42O4) می باشد. مونو گلیسیرید 95% به عنوان یک امولسیفایر غذایی با کیفیت بالا و کارایی، به عنوان امولسیون توزیع خوب و ثبات در مواد غذایی به طور گسترده ای استفاده می شود.

این مورد در صنایع غذایی، دارو، مواد شیمیایی خانگی، پلاستیک، بسته بندی و آرایشی و بهداشتی و غیره، همچنین یک مکمل غذایی امن است که به طور کامل غیر سمی و بی ضرر است و هیچ محدودیتی در مصرف بدن انسان وجود ندارد. مونو گلیسیرید 95% ایمنی و مواد افزودنی با کیفیت بالا است.

(1)خواص مونو گلیسیرید 95%:
خواص امولسیون، پراکنده، تثبیت کننده خوب؛ در فرایند پردازش مواد غذایی، جداسازی نفت و آب اغلب اتفاق می افتد، به منظور بهبود کیفیت محصول و طول عمر طولانی تر. امولسیفایر معمولا در طول فرایند اضافه می شود، فاز مخلوط را تثبیت می کند و امولسیون یکنواخت را تشکیل می دهد. به طوری که برای جلوگیری از جداسازی  نفت، جلوگیری از اشباع، بارندگی در غذا و نوشیدنی رخ می دهد.

(2) اثرات ضد پیری نشاسته؛
مونو گلیسیرید 95% می تواند مجتمع های پروتئینی و نشاسته ای را تشکیل دهد و می تواند مجتمع های نامحلول را با نشاسته آمیلوز تشکیل دهد تا از بروز کریستال شدن پس از خنک شدن جلوگیری کند تا از پیری زودرس شدن نشاسته جلوگیری شود.
ساخت نان، کیک، محصولات سیب زمینی و دیگر غذاهای غنی از نشاسته برای مدت طولانی تازه و نرم می شود.

(3) برای بهبود کریستالیزاسیون چربی:
مولکولهای گلیسیرین دی متیل دی متیل، می توانند در سطح گراز قرار گیرند، کنترل و تثبیت گران شدن کریستالیزاسیون، به خصوص در مارگارین، کوتاه کردن و سایر روغن ها و محصولات چربی. این همچنین می تواند پلاستیکی و انعطاف پذیری را برای جلوگیری از لایه های مایع و غیره بهبود دهد.

برای خرید مونو گلیسیرید 95% از شرکت سورن شیمی با قسمت فروش تماس بگیرید.
منبع: www.distilledmonoglyceride.com
توسط تیم ترجمه سورن شیمی.

کلیپ مرتبط:

همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک آپارات یا تماشا سورن شیمی مراجعه نمایید.