گلیسیرین – Glycerine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • نام شیمیایی : گلیسیرین Glycerine
  • فرمول شیمیایی : C3H8O3
  • نوع بسته بندی : بشکه 250 کیلویی
  • کشور سازنده : اندونزی
قیمت : تماس بگیرید

گلیسیرین Glycerine یک ماده روان کننده است، به این معنی که رطوبت را به پوست شما می رساند. گلیسیرین یک محصول طبیعی صابون است. در حالی که تولید کنندگان تجاری Glycerine را برای استفاده در صنایع شوینده برای لوسیون های سودمند و کرم های خود اضافه می کنند، صابون های تجاری، گلیسیرین را برای تولید لوزی های بیشتر و کرم ها اضافه می کنند و کمک می کند تا آن را روشن کند و همچنین باعث می شود خاصیت مرطوب کنندگی بیشتر داشته باشد.

اما گلیسیرین Glycerine واقعا چیست؟

گلیسیرین مایع خنثی، شیرین، بی رنگ و ضخیم است که دارای رطوبت زنجیری با نقطه جوش بالا است و یخ می زند. Glycerine را می توان از آب یا الکل جدا کرد اما از روغن نمی توان جدا کرد. از سوی دیگر، بسیاری از چیزها با گلیسیرین بیش از آنچه که به آب و الکل می دهند، حل می شوند. بنابراین یک حلال خوب است. گلیسیرین همچنین بسیار “هیدروکروم” است به این معنی که آب را از هوا جذب می کند. Glycerine در هوای آشپزخانه شما قرار می گیرد، از رطوبت هوا برخوردار می شود و در نهایت 80 درصد گلیسیرین و 20 درصد آب می شود.

از آنجا که این کیفیت هوروسکوپی خالص، 100 درصد گلیسیرین روی زبان قرار می گیرد ممکن است یک تاول زده شود، زیرا آن را آب می کند. با این وجود با آب حل می شود و پوست شما را نرم می کند. (توجه: در حالی که مردم می گویند این نرم شدن نتیجه جذب رطوبت گلسیرین به پوست شما است بحث در مورد اینکه آیا برخی از خواص دیگر Glycerine برای پوست مفید است یا نه وچود دارد. خلاصه فعلا تفکر این است: که گلیسیرین پوست را نرم می کند.)

Glycerine از کجا می آید؟

تا سال 1889 مردم نمی دانستند چگونه گلیسیرین را از فرایند صابون بازیابی کنند، Glycerine تولید شده به طور عمده از صنعت شمع سازی ساخته شده است (به یاد داشته باشید، پس از آن شمع ها از چربی های حیوانی ساخته شده بودند). در سال 1889 یک راه موثر برای جدا کردن گلیسیرین از صابون در نهایت اجرا شد. از آنجا که شماره یک از گلیسیرین استفاده از نیتروگلیسیرین بود که برای ساخت دینامیت استفاده می شد، ایجاد صابون به طور ناگهانی بسیار سودآور بود!

فرایند از بین بردن گلیسیرین از صابون نسبتا پیچیده است (و البته تغییرات زیادی در این زمینه وجود دارد). در ساده ترین حالت: شما صابون را از چربی ها می گیرید. چربی ها در ابتدا Glycerine را به عنوان بخشی از ترکیب شیمیایی خود شامل می شوند (چربی های حیوانی و گیاهی شامل 7 تا 13 درصد گلیسیرین هستند). هنگامی که چربی ها در تعامل برقرار می شوند، صابون تشکیل می شود و گلیسیرین به عنوان ” ماده فرعی” کنار گذاشته می شود. اما در حالی که از نظر شیمیایی جداگانه است، هنوز هم به ترکیب صابون اضافه می شود.

صابون Glycerine

در حالی که یک صابون سرد کننده به راحتی در این مرحله به قالب ها ریخته می شود، یک صابون تجاری، نمک را اضافه می کند. نمک باعث صابونی شدن و صعود به بالای صفحه می شود. پس از پاك كردن صابون، آنها با گليسيرين (و تعداد زيادي از ناخالصي ها مانند صابون بخار، نمك اضافي و غيره) باقي مي مانند. سپس گلیسیرین را با تقطیر آن جدا می کنند. در نهایت، آنها را با فیلتر کردن از طریق زغال چوب و یا با استفاده از روش دیگری از روش سفید کردن رنگ گلیسیرین جداسازی می کنند. Glycerine علاوه بر استفاده از نیتروگلیسیرین دارای بسیاری از موارد است (توجه داشته باشید: Glycerine به تنهایی مواد منفجره نیست). باید قبل از اینکه به ماده انفجاری تبدیل شود، به نیتروگلیسیرین تبدیل می شود بنابراین در آشپزخانه شما امن است.

 پوست لطیف و ملایم این صابون است که به ویژه برای پوست حساس و کودکان مفید است. محصول شیمیایی خالص گلیسرول نامیده می شود (که نشان می دهد که این الکل است) در حالی که محصول تجاری نامناسب گلیسیرین نامیده می شود.

صابونهای بسیار روشن حاوی حدود 15٪ – 20٪ Glycerine خالص هستند. این صابون ها شناخته شده به عنوان “ذوب و پور” صابون. آنها حدود 160 درجه فارنهایت ذوب می شوند و نسبتا سریع به یکدیگر متصل می شوند. به دلیل محتوای بالای Glycerine، صابون ها مرطوب کننده پوست هستند. متأسفانه این محتوای بالای گلیسیرین همچنین به این معنی است که صابون ها در آب به میزان زیادتر از صابون با گلیسیرین کمتر حل می شوند و اگر نوار صابون در معرض هوا قرار بگیرد، رطوبت را جذب می کند و با دانه های رطوبت محیط جذب می شود.

کاربرد Glycerine

برخی از کاربردهای گلیسیرین عبارتند از: حفظ میوه نگهدارنده به عنوان پایه ای برای لوسیون ها، جلوگیری از انجماد در جک های هیدرولیک، روانکاری قالب ها، در برخی از جوهر چاپ، در ساخت کیک و آب نبات (به دلیل کیفیت آنتیسپتیک) و گاهی اوقات برای حفظ نمونه های علمی در شیشه ها در آزمایشگاه زیست شناسی. برای تولید صابون های روشن کننده استفاده می شود.

 کاربرد کلی:

کاربردهای نهایی برای Glycerine عبارتند از: برنامه های کاربردی دارویی، مواد غذایی و مواد نوشیدنی، شیرینی، اقلام مراقبت شخصی مانند پاستور دندان، لوازم آرایشی، صابون، پلی اورت پلی اتر، رزین های آلکیدی، مواد منفجره، روان کننده ها، پوشش ها، مواد غذایی پت، فوم انعطاف پذیر پتاسیم، مواد شیمیایی روزانه، کشاورزی، لوازم آرایشی و بهداشتی، تنباکو، لاستیک، فرم های PU، به عنوان افزودنی خوب و بسیاری از صنایع دیگر، مواد سوختی، ضد عفونی کننده، رنگ، منسوجات، پوشش سطحی، کاغذ و صنایع چاپ، پلاستیک، مواد شیمیایی روزانه.

Glycerine در صنایع دارویی

استفاده شده در داروها عمدتا به عنوان وسیله ای برای بهبود صاف بودن، فراهم کردن روانکاری ها است.
شربت سرفه و ادرار آور.

Glycerine در صنایع آرایشی بهداشتی

در محصولات مراقبت شخصی به عنوان نرم کننده و حلال عمل می کند.
کمپس با Sorbitol اگر چه گلیسیرین دارای طعم بهتر و محلول بالاتر است.
خمیر دندان، دهانشویه، محصولات مراقبت از پوست، کرم تراشیدن، محصولات مراقبت از مو و صابون.

Glycerine در صنایع غذایی

به عنوان حلال و شیرین کننده به حفظ غذا کمک می کند.
حلال برای طعم و رنگ آمیزی مواد غذایی.
رطوبت دهنده و نرم کننده در آب نبات، کیک و برای گوشت و پنیر.
تولید مونو و دی گلیسیرید برای استفاده به عنوان امولسیفایر.
مورد استفاده در ساخت پلی گلیسرول استریل تبدیل به shortenings و مارگارین.
به عنوان پرکننده در محصولات غذایی کم چرب (به عنوان مثال، کوکی ها) استفاده می شود.

Polyoleter Polyols در Glycerine

یکی از مواد خام اصلی برای تولید پلیوسوفس برای فوم های انعطاف پذیر و به حداقل فوم های پلی اورتان سفت و سخت گلیسرول آغازگر است که اکسید پروپیلن اکسید / اتیلن اضافه شده است.

رزین های Alkyed (پلاستیک) و سلولمورد استفاده در پوشش های سطحی و رنگ.
برای تسهیل انعطاف پذیری، انعطاف پذیری و سختی استفاده می شود به عنوان یک نرم کننده.
استفاده شامل چسب گوشت، روکش کلاژن (برنامه های پزشکی) و بسته بندی غیر گوشتی است.
پلاستیک در سلفون.

دیگر کاربرد های Glycerine

تولید کاغذ به عنوان یک پلاستیسایزر و روان کننده.
رطوبت دهنده ها برای مواد غذایی حیوان خانگی برای حفظ رطوبت و بهبود خواص.
مورد استفاده در روانکاری، اندازه و نرم کردن نخ و پارچه.
مورد استفاده در مایعات ضد انجماد.
برای نرم کننده های شوینده و سورفکتانت های مبتنی بر گلیسیرین (یعنی آلکیلالیاف گلیسریل) به جای ترکیبات آمونیوم کواترنری.

خواص گلیسیرین Glycerine

Anti-aging:

تثبیت کلاژن و تسریع در روند بهبودی.

مراقبت از مو:

گلیسیرین یک ترکیب عالی برای فرمولهای مو است که باعث حفظ رطوبت در شفت مو می شود.

تهویه مطبوع:

این عطر و ادوسه ای عالی برای مو است و آن را براق می کند.

یک عصاره طبیعی:

دارای اثر کراتولیتیک پوست است کمک می کند تا سختی پوست را از بین ببرد و سلول های مرده پوست را بهبود بخشد و مانع از پوسته پوسته شدن پوست می شود.

مرطوب کننده:

Glycerine یک ماده مؤثر مرطوب کننده کمک می کند تا پوست نرم و لطیف شود.

Anti-irritant:

بر روی عملکرد محافظ پوست در برابر سوزش تاثیر می گذارد.

شستشو:

گلیسیرین وزن خود را در آب در طول چند روز جذب می کند و آن را ماده ای مناسب برای پوست خشک می کند.

با توجه به کاربرد اساسی گلیسیرین در صنایع مختلف شرکت مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی این محصول را با کیفیت قابل توجه در اختیار شما می گذارد.

Glycerine

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی فروشنده گلیسیرین Glycerine می باشد. جهت اطلاع از قیمت گلیسیرین Glycerine با ما تماس بگیرید.
۰۹۰۳۳۲۲۲۱۱۰

کلیپ مرتبط:
شما کاربران محترم با مراجعه به کانال تلگرام سورن شیمی می توانید از جدیدترین کلیپ های جذاب در این زمینه دیدن کنید.