گلیسیرین ایرانی

  • گلیسیرین ایرانی - Persian Glycerin
  • نوع بسته بندی : بشکه 250 کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

گلیسیرین ایرانی مایع چسبنده، شیرین، بی رنگ، شفاف و بی بو است. این کلمه از واژه یونانی glykys مشتق شده است که به معنای شیرین است. گلیسیرین  ایرانی دارای ظاهر مایع بی رنگ و چسبناک است، نقطه جوش290 درجه سانتی گراد، ذوب شدن 20 درجه سانتی گراد، وزن مخصوص 1.26 (20/20 درجه سانتی گراد)، نقطه جوش 177 درجه سانتیگراد و دمای ورودی 393 درجه سانتیگراد .

گلیسیرین یک عامل تخلیه کننده اسمزی است. دارای خواص هیدروکرومیک و روان کننده است. از سوی دیگر، اقدام موضعی و ضد التهابی دارد. علاوه بر این، یک حلال خوب برای مواد آلی و مواد معدنی است.

گلیسیرین  ایرانی می تواند در محصولات غذایی مختلف با اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این یک پیشرو برای سنتز تری گلیسیرید و فسفولیپید در بافت کبد و چربی است. وقتی بدن از چربی های ذخیره شده برای انرژی استفاده می کند، گلیسرول و اسیدهای چرب به جریان خون منتقل می شوند. علاوه بر این، گلیسرول می تواند به گلوکز در کبد، عرضه انرژی برای متابولیسم سلول تبدیل شود.

انواع کاربردها ی گلیسیرین ایرانی:
برنامه های کاربردی و استفاده از گلیسیرین ایرانی عبارتند از داروسازی، لوازم آرایشی و بهداشتی، محصولات غذایی، مونوگلیسیرید، پلی اورتان، سلفون، فیلم، خمیر دندان، دهانشویه، جوهر، مواد معطر، سیگار و فیلتر های سیگار.

استفاده از گلیسیرین:
در ابتدا، از گلیسیرین  ایرانی در ساخت چسب و چوب پنبه استفاده می شد.
در طول زمان به برنامه های کاربردی برای استفاده در لوازم جانبی رنگ برای منسوجات و جوهر گسترش یافت.
یک نقطه عطف مهم در گسترش برنامه های گلیسیرین است. در گیاهان و جلبکها و در حیوانات رایج است. در انسان، گلیسیرین به صورت زیر پوستی یا بافت ماهیچه ای به شکل لیپیدها تجمع می یابد. مواد مورد استفاده برای اسیدهای چرب به هر سه گروه متصل می شوند، هیدروکسیل در ساختار گلیسیرین به عنوان چربی ها یا روغن ها و چربی شناخته می شود.

دو نوع گلیسیرین  ایرانی وجود دارد:
گلیسیرین طبیعی از روغن و چربی از منابع مانند نارگیل، گلیسیرین و مشتقات نفتی مصنوعی.
در تولید طبیعی، گلیسیرین به طور معمول خام اولین بار توسط تصفیه و تراکم یک محلول آبی (آب شیرین) حاصل از هیدرولیز روغن و چربی تولید می شود، پس از تقطیر بیشتر و تصفیه محلول تا زمانی که به محصول نهایی برسد.

در حال حاضر، به دلیل نیاز به استفاده مجدد از منابع، گلیسیرین طبیعی نوع غالب در سراسر جهان است. از این به بعد استفاده از گلیسیرین به دست می آید.
به همین ترتیب، برای استفاده های دارویی شناخته شده است. اما برای زیبایی پوست نیز استفاده می شود، که در آن زیبایی پوست را ارائه می دهد. عمدتا برای پوست مرطوب استفاده می شود، اما از این پیشنهاد خیلی بیشتر است. در واقع این شامل هزاران نوع از گلیسیرین در رژیم زیبایی است.

این نوع گلیسیرین می تواند پوست شما را سفید کند. استفاده از آن به زیبایی پوست می افزاید و نقاط مختلف را برجسته می کنند. به عنوان مثال، به پوست خسته و تحریک شده کمک می کند. شما می توانید گلیسیرین  ایرانی را به کرم اضافه کنید.

عوارض جانبی و ناسازگاری:
ممکن است ناسازگار با عوامل قوی اکسید کننده مانند کروم تریاکسید، کلرات و پرمنگنات پتاسیم، همچنین با اسید نیتریک ظاهر شود. همچنین می تواند واکنش های نامطلوب را با توجه به اثر ضدعفونی کننده آن ارائه دهد. لازم به ذکر است که گلیسیرین خوراکی می تواند باعث سردرد، تهوع، استفراغ و همچنین اسهال، سرگیجه و سردرگمی روانی شود. برخی موارد آریتمی قلب دیده شده است.

برای سفارش و خرید گلیسیرین ایرانی با همکاران قسمت فروش در شرکت بازرگانی سورن شیمی در تماس باشید.

کلیپ مرتبط:

همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک آپارات یا تماشا سورن شیمی مراجعه نمایید.