اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۰۸
  • نظرات : بدون دیدگاه
  • نام شیمیایی : اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS
  • فرمول شیمیایی : C38H74O4
قیمت : تماس بگیرید

نوع بسته بندی

اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده می شود. اتیلن گلایکول دی استئارات متعلق به خانواده اسیدهای چرب و از مشتقات استرهای کربوکسیلیک یک اسید چرب است. فرمول مولکولی آن به صورت C38H74O4می باشد. از نام های دیگر آن میتوان به استات اتیلن؛ اسید استئاریک و اتیلن استر اشاره نمود. در مواد اولیه صنایع آرایشی به عنوان نرم کننده استفاده می شود وهم چنین اثر صدفی در ژل های حمام ایجاد میکند. اتیلن گلایکول دی استئارات به شکل موم جامد سفیدرنگ می باشد. این یک امولسیفایر جامد امولسیونی است که برای مواد شوینده استفاده می شود. مقدار HLB 5-6، امولسیون آب در روغن است. نقطه ذوب: ۶۰-۶۳ درجه سانتی گراد (۱۴۰-۱۴۵ درجه فارنهایت). نامحلول در آب می باشد.

کاربرد اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS

عملکردهای زیر برای اتیلن گلایکول دی استئارات گزارش شده است.
تثبیت کننده امولسیون – گلایکول استئارات
عامل انعطاف پذیر – گالیکول استئارات، گلیکول دی استئارات
عامل تهویه پوست – نرم کننده – گلایکول استئارات
عامل تهویه پوست – مخفی – گلایکول دی استئارات
Surfactant – امولسیون کننده – گلایکول دی استئارات
عامل افزایش دهنده ویسکوزیته – غیر آبی – گلایکول دی استئارات

موارد کاربرد اتیلن گلایکول دی استئارات در صنایع آرایشی بهداشتی :

  • لوسیون بدن
  • کرم
  • شامپو مو
  • تهویه مطبوع هوا
  • شستشوی مو
  • شستشوی بدن
  • صابون مایع
  • صابون مایع

نکات ایمنی :

ایمنی اتیلن گلایکول دی استئارات، گلایکول استئارات SE و گلایکول دی استئارات توسط Expert Panel ارزیابی عناصر مواد آرایشی (CIR) ارزیابی شده است. پانل کارشناس CIR داده های علمی را ارزیابی کرده و نتیجه گرفت که گلایکول استئارات، گلایکول استئارات SE و گلایکول دی استئارات به عنوان مواد اولیه آرایشی در شیوه های مصرف و غلظت فعلی ایمن هستند. در سال ۲۰۰۱، به عنوان بخشی از برنامه ریزی مجدد ارزیابی مواد، پانل کارشناس CIR اطلاعات جدیدی را در مورد گلایکول استئارات، گلایکول استئارات SE و گلایکول دی استئارات در دسترس قرار داد و نتایج فوق را دوباره تأیید کرد.

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی تامین کننده مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی در ایران می باشد. برای خرید اتیلن گلایکول دی استئارات با ما در ارتباط باشید.

۰۹۰۳۳۲۲۲۱۱۰