روغن نارگیل – Coconut Oil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
  • نام شیمیایی : روغن نارگیل Coconut Oil
  • نوع بسته بندی : بشکه 190 کیلویی
  • کشور سازنده : اندونزی
  • شرکت سازنده : ساری مس
قیمت : تماس بگیرید

روغن نارگیل Coconut Oil از نارگیل تولید شده با استفاده از کل نارگیل خشک (کاپا) حاصل می شود. روغن نارگیل Coconut Oil معمولا به عنوان بخشی از فرمولاسیون های مختلف پوستی و محصولاتی از قبیل صابون، لوسیون، مرطوب کننده ها، کرم ها، پماد ها و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. در طول فرآیند پالایش تمام رنگ، طعم و بو از طریق روش های طبیعی حذف می شود و این انتخاب ایده آل برای محصولات مراقبت از پوست است زیرا اجازه می دهد تا عطر و رایحه اسانس ها برجسته شود.

بررسی اجمالی روغن نارگیل Coconut Oil:

نوع: روغن

ظاهر: مایع روشن به جامد سفید

نوع محصول: روغن میوه

نوع پردازش: خام

خلوص (٪): 100٪

چگالی نسبی: 0.908 – 0.921

رطوبت: 0.11٪

 روغن نارگیل به راحتی توسط بدن جذب می شود، مراقبت از پوست زیبایی، مراقبت از مو، سم زدایی و محافظت از دندان ها

7 درصد از کل درآمد صادرات فیلیپین بزرگترین صادر کننده محصول را تشکیل می دهد و به عنوان یک محصول تجاری توسط تجار در دریاهای جنوبی و جنوب آسیا در دهه 1860 توسعه یافت.

طبق نظر دکتر جورج بلکبرن دانشمند دانشکده پزشکی هاروارد، “روغن نارگیل Coconut Oil تأثیری منفی بر کلسترول خون دارد حتی در مواردی که تنها منبع چربی است” همانطور که در “معجزه روغن نارگیل” منتشر شده است. دو نوع چربی اشباع وجود دارد. اینها MFCA (چربی های متوسط) و LCFA (اسیدهای چرب زنجیره ای) هستند. تفاوت بین دو نوع این است که MCFA کلسترول را افزایش نمی دهد در حالی که LCFA باعث افزایش کلسترول می شود. Coconut Oil عمدتا از MCFA تشکیل شده است، بنابراین کلسترول خون را افزایش نمی دهد و همچنین خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش نمی دهد. بر خلاف چربی های حیوانی که از LCFA تشکیل شده اند، بنابراین بالقوه برای افزایش سطح کلسترول است.

در یک مطالعه مرتبط با استفاده از Coconut Oil تازه یا خام، نتایج نشان داد که خام آن بی طرف است و باعث افزایش سطح کلسترول نمی شود. نتایج همچنین نشان داد که سطح HDL (که به عنوان کلسترول خوب شناخته می شود) افزایش می یابد و سطح LDL (که به عنوان کلسترول بد شناخته می شود) را در انسان کاهش می دهد. عمدتا از MCFA تشکیل شده است و به راحتی توسط بدن جذب می شود و به عنوان انرژی مورد استفاده قرار می گیرد و نه به عنوان چربی بدن ذخیره می شود. روغن های دیگر مانند چربی های حیوانی یا روغن های غیر اشباع مانند روغن سویا، ذرت و روغن کانولا شامل LCFA است که کلسترول را ترویج می دهد و به راحتی به عنوان چربی بدن ذخیره می شود.

غنی از Triglycerides Chain Medium است که شناخته شده است که بسیاری از مزایای سلامتی، به ویژه اثرات ضد پیری، اثرات ضد سرطان بالقوه و خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است. از آنجا که روغن نارگیل Coconut Oil غنی از MCT است، باعث بهبود سلامت و بهبود سریع می شود. به عنوان روغن پخت و پز عالی است. در درجه حرارت بالا مقاومت می کند و به راحتی در مقایسه با روغن های دیگر تجزیه نمی شود. برخلاف روغن های غیر اشباع که به راحتی با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شوند برای تبدیل شدن به خردکن، روغن نارگیل Coconut Oil مقاومت طبیعی در برابر اکسیداسیون دارد.

Coconut Oil

کاربرد روغن نارگیل

سلامت: چاقی یکی از علل اصلی بیماری و مرگ در ایالات متحده است و مردم بیشتر به دنبال روش های طبیعی برای زنده ماندن هستند. از آنجا که این روغن یک چربی سالم است، می توان آن را به عنوان یک مکمل غذایی برای افزایش سلامتی و از دست دادن وزن استفاده کرد.

مرطوب کننده: نه تنها سالم است در حالی که روغن نارگیل نیز برای استفاده خارجی مفید است. می توان به عنوان یک لوسیون بدن یا ماساژ استفاده کرد.

پخت و پز: در حالی که بسیاری از روغن های گیاهی در هنگام گرم شدن به سختی فرو می روند و به کلسترول بد می رسند، روغن نارگیل در برابر آسیب های خفیف مقاومت می کند بدون تبدیل شدن به ضعف.

کاربرد های کلی: روغن نارگیل Coconut Oil

ماساژ
برای مراقبت از مو
برای کاهش وزن
روغن سفید کننده
مرطوب کننده
مراقبت از پوست
ترمیم مو

طریقه استفاده:

آرایشی و بهداشتی، ماده غذایی

نکته کارشناسی: روغن نارگیل حتی برای مبلمان شما مناسب است. پارچه های پشمی خود را به آرامی در آن بپوشانید و از مبلمان آن استفاده کنید.

بسته بندی و نگهداری روغن نارگیل Coconut Oil:

روغن نارگیل عملکرد پایداری دارد و نیازی به ذخیره آن در یخچال نیست، می توان آن را برای حداقل 2-3 سال در دمای اتاق قرار داد و در بشکه 190 کیلوگرمی می باشد.

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی فروشنده روغن نارگیل Coconut Oil می باشد. جهت اطلاع از قیمت روغن نارگیل Coconut Oil با ما تماس بگیرید.

کلیپ مرتبط:
همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک آپارات یا تماشا سورن شیمی مراجعه نمایید.