لورامید Coconut Diethanolamide

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای لورامید Coconut Diethanolamide بسته هستند
  • نام شیمیایی : لورامید
  • نام تجاری :CDEA
  • فرمول شیمیایی : C4H11NO2
  • نوع بسته بندی : بشکه 200 کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

لورامید، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید یک عامل فعال سطحی است که به تثبیت فوم در ژل دست، مایعات صنایع شوینده و شامپو کمک می کند. این از روغن نارگیل ساخته شده و یک سورفکتانت غیر یونی است. لورامید مايعي زرد كمرنگ و نسبتاً ويسكوز مي باشد. چسبنده یا جامد مومی هستند. این مواد تشکیل دهنده مشتقات اسید چرب است. در مواد صنایع آرایشی بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی، این مواد در فرمول بندی شامپو، رنگ مو، محصولات حمام و لوسیون استفاده می شود. باعث افزایش ظرفیت فوم و یا ایجاد فوم می شوند. آنها همچنین برای ضخیم شدن بخش آبی (آب) لوازم آرایشی و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرند. لورامید از اسیدهای چرب طبیعی به دست می آیند. کوکامید DEA از اسید چرب روغن نارگیل مشتق شده است، لورامید DEA از اسید لوریک مشتق شده است، Linoleamide DEA از اسید لینولئیک مشتق شده است و DEA Oleamide از اسید اولئیک مشتق شده است.
لورامید کاربرد و اهمیت زیادی در صنایع شوینده نیز دارد و باعث پایداری کف و اثرات نرم کنندگی روی پوست دست میشود.

 

لوراميد

کاربرد لورامید:
این محصول دومین اتانول، سورفکتانت غیر آلی با ضخیم شدن و پایداری است و نقش آنیون ها و کاتیون ها و دو نوع سازگاری سورفکتانت به طور گسترده ای در مورد شامپو، محصولات مایع، همچنین می تواند به طور گسترده ای در پارچه و رنگرزی، آبکاری و کفش، صنایع چاپ جوهر و غیره استفاده شود.

یک ضخامت کننده، تثبیت کننده فوم و سازنده ویسکوزیته در ترکیبات آرایشی است. به مواد شوینده مایع و پاک کننده های نوع لوریل سولفات اضافه می شود تا به ایجاد پاشی و بهبود فوم کمک کند.
به عنوان یک عامل فوم و برای تولید محصولات “خامه ای” استفاده می شود. یک سازنده با واسطه بسیار بالا است، یک تثبیت کننده فوم خوب و محافظ پوست در شامپوهای مایع، و ایجاد حباب در مواد شوینده مایع منعطف است.


نکات ایمنی:
اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) شامل اسید های چرب در فهرست مواد افزودنی مواد غیر مستقیم است. به عنوان مثال، اسید چرب ممکن است در کاغذ و در تماس با مواد غذایی خشک استفاده شود. شواهد کافی در حیوانات آزمایشگاهی برای سرطان زایی این ماده موجود می باشد.
لورامید( (DEA را به عنوان یک سرطان زا شناخته شده و نیازمند برچسب های هشدار دهنده در محصولات مصرفی حاوی سرطان زا یا سموم تولید مثل است.
ایمنی کوکامید DEA، Lauramide DEA، Linoleamide DEA و Oleamide DEA توسط کمپانی Expert Review Essentials Cosmetic (CIR) ارزیابی شده است. پانل کارشناس CIR داده های علمی را ارزیابی کرد و نتیجه گرفت که این ترکیبات به عنوان مواد آرایشی ایمن هستند.

برای جلوگیری از تشکیل نیتروزامین های سرطان زا، این مواد را نباید در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی که حاوی نیترات ها هستند استفاده شود. از زمان بازبینی اولیه، هیئت کارشناس CIR اطلاعات جدیدی در مورد Cocamide DEA در دسترس قرار داد و نتایج اصلی آن را روشن کرد.

کارشناسان CIR به این نتیجه رسیدند که Cocamide DEA در مواردی که در مواد شستشو استفاده می شود، ایمن است و در غلظت های کمتر از 10٪ در محصولات موجود در انبار نگهداری می شود. کارشناس CIR مجددا تأیید کرد که Cocamide DEA نباید به عنوان عنصر در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی که شامل عوامل نیتروژن باشد استفاده شود.

ذخیره سازی:
ذخیره در ظروف مهر و موم شده اصلی برای حفاظت از رطوبت انجام می شود.
لورامید نیاز به عامل خنثی کننده بسیار کمی برای رسیدن به pH خنثی است.

برای اطلاع از قیمت لورامید و خرید لورامید با ما در ارتباط باشید. تیم فروش مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی راهنمای شما می باشد.

کلیپ مرتبط:
شما میتوانید محتواهای تصویری مرتبط با این موضوع را در کانال آپارات سورن شیمی مشاهده فرمایید.

کاربردمرطوب کننده نرم کننده پایداری کفدر فرمولاسیون های زیر استفاده می شود:فوم بالا در شستشوی خودرو پاک کننده پشم و پارچه صابون سبز