بتائین Cocamidopropyl Betaine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • نام شیمیایی : کوکامیدوپروپیل بتائین Cocamidopropyl Betaine
  • نام تجاری : CAPB
  • فرمول شیمیایی : C19H38N2O3
  • نوع بسته بندی : بشکه 200 کیلویی
  • کشور سازنده : ایران
قیمت : تماس بگیرید

کوکامیدپروپیل بتائین (CAPB) و لارامیدپروپیل بتائین بخشی از یک طبقه از مواد تشکیل دهنده به نام آمیدوپروپیل بتائین هستند.که در صنایع شوینده کاربرد فراوان دارد. این مواد تشکیل دهنده اسیدهای چرب مختلف متصل به amidopropyl بتائین است.کوکامیدوپروپیل بتائین، لارامیدپروپیل بتائین و آمیدوپروپیل بتایین های مرتبط به طور عمده به عنوان سورفکتانت ها در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شود. سورفکتانت ها به تمیز کردن پوست و مو کمک می کند تا آب را با روغن و خاک مخلوط کنید تا بتوان آنها را از بین برد. در این راستا، آنها مانند مواد اولیه شوینده (صابون) عمل می کنند و در محصولات حمام، محصولات پاک کننده پوست و محصولات مراقبت از مو، مانند شامپو، تهویه هوا و اسپری ها یافت می شوند. CAPB همچنین در مواد تمیز کننده خانگی، از جمله مواد شوینده شستشو دست ها و مواد شوینده دستی استفاده می شود. سایر توابع گزارش شده برای این مواد عبارتند از: عامل آنتی استاتیک، تهویه مطبوع مو، عامل تهویه پوست – متفرقه، سورفکتانت – تمیز کننده، سورفکتانت – تقویت کننده فوم و ویسکوزیته عامل افزایش دهنده آب

آمار علمی:

کوکامیدوپروپیل بتائین، لورامیدپروپیل بتایین و سایر آمیدوپروپیل بتایین مرتبط با شیمی درمانی هستند. این مواد شامل حضور در دو محصول تولیدی (3،3-dimethylaminopropylamine [DMAPA] و اسید چرب امیدوپروپیل دی متیل آمین (آمیدامین)) است. DMAPA و آمیدآمدین هر دو آلرژن پوست (حساسیت) هستند. بنابراین، تولیدکنندگان سطوح DMAPA و آمیدامین در مواد تشکیل دهنده مانند CAPB و لورامیدوپروپیل بتائین را با کمترین حد ممکن از طریق کنترل تولید و نظارت مستمر کیفیت حفظ می کنند.

Coco Betaine (Cocamidopropyl Betaine) 30٪ فعال، محلول آفتابگردان آبی، از روغن نارگیل است. Coco Betaine (Cocamidopropyl Betaine) در شامپوها، حمام های حباب و صابون های دست ساز مایع استفاده می شود، به عنوان سورفاکتانت ثانویه در سیستم های پاک کننده که در آن کمک می کند تا ویسکوزیته ایجاد و احساس صاف را ارائه می دهد. CocoBetaine (کوکامیدوپروپیل بتائین) فوم خوب و تثبیت کننده مایع فوم را با خواص خیس شدن عالی فراهم می کند.

توضیحات: سورفکتانت آمفوتر خفیف مشتق شده از روغن نارگیل. به راحتی محلول در آب را در محدوده pH وسیعی حل می کند. pH 5-6 در محلول آبی 10٪ است. حاوی 30٪ مواد فعال (70٪ باقی مانده آب است). پاک کردن مایع زرد، بوی یا ضعف نازک. محلول در آب.

بتائين

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی تامین کننده مواد اولیه صنایع شوینده می باشد.جهت گرفتن قیمت بتائین و خرید بتائین با ما در ارتباط باشید.

09033222110

کلیپ مرتبط:
شما می توانید محتواهای تصویری مرتبط با این موضوع را در کانال آپارات سورن شیمی مشاهده فرمایید.

ویژگی ها :خفیف جهانی ویسکوزیته سیستم های پاک کننده را بهبود می بخشد بهبود عملکرد کاتیونی و غیر یونی ممکن است استفاده شود تا ترکیبی از قطب های مختلف را اجازه دهدموارد کاربرد :مراقبت از پوست مراقبت از مو حمام و مراقبت از بدن کاربردهای پاک کننده (همراه با Surfactants آنیونی)

اطلاعات ایمنی بیشتر:مواد CAPB و آمیدوپروپیل بتائین مرتبط با آن، پتانسيل تولید محصولاتی با نام نیتروستاتین را تشکیل می دهند. نیتروزامینها مواد ارگانیک هستند که از طریق واکنش آمین (مانند پروتئین در غذاها و یا یک گروه جانبی آمین در یک ماده آرایشی) بوجود می آیند که به عنوان یک عامل نیتروژن (مانند نیتریت هایی که در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده ها استفاده می شود) نامیده می شود. این پتانسیل مواد تشکیل دهنده خاص برای تشکیل نیتروستامین ها در حضور یک ماده نیتروژن، به خوبی برای صنعت و تنظیم کننده ها شناخته شده است. هیئت کارشناس CIR توصیه می کند که CAPB و آمیدوپروپیلیل بتایین مرتبط در محصولاتی که حاوی مواد نیترات نیز هستند استفاده شود. این عمل استاندارد برای تولید کنندگان لوازم آرایشی و مراقبت شخصی است.