روغن آرگان – Argan Oil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • نام شیمیایی : روغن آرگان Argan Oil
  • نوع بسته بندی : گالن 20 لیتری
  • کشور سازنده :هند
  • شرکت سازنده : falcon
قیمت : تماس بگیرید

روغن آرگان Argan Oil به عنوان نفت مراکش شناخته می شود و یا “طلای مایع” مدت هاست که یک ماده محرمانه شناخته شده است که فقط برای کسانی که بهترین ها را در مراقبت از مو و پوست خود دنبال کرده اند شناخته شده است. روغن آرگان Argan Oil یکی از عجیب ترین روغن ها در جهان است که در مناطق کوچک و بسیار خاص رشد می کند. این درخت که در مراکش جنوبی رشد می کند شروع می شود. درخت مراکش نیز به نام “درخت زندگی” بسیار خوب به شرایط خشکسالی و سایر شرایط محیط زیستی اقتباس شده است و دارای میوه ای است که ظرافت آن برای بز های درخت کوهنوردی است. بز ها میوه می خورند اما مهره سخت را دست نخورده میگذارند. سپس این آجیل ها توسط مردم محلی جمع آوری می شود که روغن آرگان Argan Oil را از طریق هسته ها از طریق یک فرایند خنک نگه می دارد.

کل ماده ابریشم مارکوک با این عنصر انقلابی که غنی از ویتامین E، آنتی اکسیدان ها، امگا 6 و امگا 9 اسید های چرب غیر ضروری است، همه آنها کمک می کنند مو و پوست را با رطوبت و هیدراتاسیون شدید افزایش می دهند.

محبوبیت Argan Oil منفجر شده است زیرا بسیاری از مزایای سلامت شگفت انگیز ارائه شده توسط این “روغن معجزه” به صورت عمومی منتشر شده است. این روغن از میوه درخت آرگان مراکش (Argania spinosa) سرد می شود، که بسیار مغذی است. درون آن میوه، مهره ای است که از روغن ارگان تولید می شود. برای قرن ها، که حداقل تا سال 600 قبل از میلاد، ققنوسها به این روغن برای بهبودی و افزایش زیبایی، تکیه داشتند.

بومیان جنگل آرگن مراکش، که توسط یونسکو در سال 1998 به عنوان یک ذخایر بوسفورز اعلام شده بود، برای برداشتن روغن گرانبها، برای استفاده به عنوان مکمل غذایی، بهبود زخم و تغذیه پوست و مو، مهره را برداشت. چه چیزی باعث می شود تا روغن مفید باشد؟ حاوی ویتامین A، C و E غنی است و همچنین با آنتی اکسیدان ها، اسید لینولئیک و اسیدهای چرب امگا 6 بارگیری می شود. هنگامی که به صورت خارجی استفاده می شود، می تواند باعث افزایش تولید سلول ها شود که به پوست و موهای سالم تر تبدیل می شود. به همین دلیل ممکن است متوجه شوید که در میان لیستی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات زیبایی عالی، روغن آرگان Argan Oil اغلب شامل می شود.

روغن آرگان می تواند در صنایع آرایشی و صنایع غذایی استفاده شود تا همه چیز را از ظاهر پوست تا سلامت قلب بهبود بخشد.

مزایای روغن آرگان Argan Oil:

1. درمان آکنه
2. مبارزه با درماتیت
3. کاهش پیری زودرس
4. از بین بردن زبری اصلاح
5. حفاظت از آسیب زیست محیطی
6. بهبود ظاهر پوست
7. کاهش کلسترول
8. رفع شرایط آرتریتی و روماتیسمی
9. کمک به هضم
10. مبارزه با سرطان
11. جلوگیری از علائم کشش
12. جلوگیری از موخوره
13. درمان مو خشک و شکننده
14. از موهایتان محافظت کنید
15. درمان ازریزش مو
16. تقویت ناخن
17. جراحت خشک و خرد شده

مواد اولیه شیمیایی سورن شیمی توزیع کننده روغن آرگان در ایران می باشد. برای خرید روغن آرگان و استعلام قیمت Argan Oil با ما در تماس باشید.

09033222110

کلیپ مرتبط:

برای مطالعه مطالب مرتبط در این زمینه و تماس با ما می توانید به کانال تلگرام سورن شیمی مراجعه فرمایید.