ایمنی متیل پارابن

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/02/11

متيل پارابن اگر در لیست مواد تشکیل دهنده که خریداری کرده اید باشد، ممکن است جای نگرانی باشد که آیا استفاده از آن ایمن است یا خیر. شما احتمالا در مورد خطرات پارابن ها و در مورد ارتباط بین پارابن ها و سرطان شنیده اید. با این حال، مقدار زیادی اطلاعات متضاد در مورد متیل پارابن ها است. در عین حال، مطالعات انجام شده برای بررسی مواد تشکیل دهنده آرایشی و دیگر سازمان ها نشان می دهد که خطرات متیل پارابن ها تا حدودی غیرقابل حل هستند . به طور کلی تصور می شود که پارابن ها در صورت استفاده کمتر از غلظت های خاص، به طور کلی ایمن باشند. برای درک بهتر این عنصر، ببنید که چگونه کار می کند و برخی از خطرات بالقوه را در بر می گیرد.

متیل پارابن

متیل پارابن چیست؟

متیل پارابن متعلق به خانواده پارابن مواد تشکیل دهنده، که همه به عنوان نگهدارنده ها در محصولات مراقبت از پوست عمل می کنند. به طور معمول این ماده شیمیایی به کرم ها و سرم ها با پارابن های دیگر مانند بوتیل پاراپن و پروپیل پارابن فرموله می شود، هرچند در بعضی موارد ممکن است به صورت جداگانه استفاده شود. هدف از متیل بارابن ها و مواد شیمیایی مشابه آن که جلوگیری از رشد باکتری ها و قارچ ها است. با محدود کردن رشد میکروارگانیسم ها، این ماده کمک می کند تا حفظ یک پارچگی محصولات مراقبت از پوست برای مدت زمان طولانی تر انجام شود. متیل پارابن ها در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست ، مانند مرطوب کننده ها، شامپو، تهویه هوا، سایه چشم، کرم های ضد آفتاب و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود. یکی از محصولاتی که این عنصر را شامل می شود لوسیون است. علاوه بر متیل پارابن،کرم  ها همچنین شامل مواد شیمیایی مانند هیالورونات سدیم، برای پوست مرطوب کننده است. اتیلن گلایکول، برای پوست همانطور که به عنوان نگهدارنده عمل می کند؛ و اسید بنچنیک، برای مرطوب نگه داشتن است. ماده دیگری که با متیل پارابن فرموله شده است، لوسیون مرطوب کننده است. علاوه بر این، این لوسیون شامل مواد شیمیایی مانند گلیسیرین، هنگامی که به مراقبت از پیری پوست کمک می کند، متیل پارابن موجود در سرم هایی مانند سرپوش پودر است. علاوه بر این نگهدارنده، سرم همچنین مواد تشکیل دهنده مانند اسکالان، برای اضافه کردن رطوبت به پوست؛ عصاره پوست عصاره سیاه و سفید به دلیل محتوای آن از اسید سالیسیلیک پاکسازی می شود.