پارافین مایع در مراقبت از پوست

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۰۱

نقش پارافین مایع در مراقبت از پوست: پیدا کردن پارافین مایع ذکر شده به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده در کرم یا لوسیون می تواند برای برخی از مصرف کنندگان گیج کننده باشد. پس از همه این بحث ها، پارافین یک اصطلاح است که معمولا با شمع ها مرتبط است، که واقعا هیچ ارتباطی با مراقبت از پوست ندارد. اما نگاه عمیق تر به پارافین مایع نشان می دهد که این ماده بعنوان یک عنصر مراقبت شخصی در بسیاری از محصولات پوستی، از جمله کرم، لوسیون، مومیایی لب، صابون و حتی پماد اگزما استفاده می شود.
اما پارافین مایع، و مهمتر از همه، آیا استفاده از آن در پوست مفید است؟ برای درک بهتر این ماده، نگاهی عمیق تر به نقش آن در مراقبت از پوست و عوارض جانبی احتمالی آن می اندازیم.
پارافین مایع چیست؟
پارافین مایع یکی از مشتقات نفتی است که معمولا به عنوان “نفت معدنی” نامیده می شود. انواع مختلفی از مواد شیمیایی وجود دارد که تحت برچسب روغن معدنی طبقه بندی می شوند و در انواع کاربردی، از جمله تولید، مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال، پارافین مایع یک اصطلاح محسوب می شود برای روغن های معدنی پالایش شده که مناسب برای کاربردهای مراقبت از پوست و حتی برای خوراک دهانی است.
این یک تمایز مهم است، چرا که برخی از کارشناسان مراقبت از پوست که نگرانی در مورد پارافین مایع را ابراز می کنند، ممکن است به طور غیرمستقیم به روغن معدنی اشاره کنند که برای استفاده در محصولات پوستی مناسب نیست.
استفاده های پارافین مایع:
استفاده های فراوان برای پارافین مایع وجود دارد، و این ماده شیمیایی در بسیاری از فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست و حتی در محصولات خوراکی به صورت خوراکی استفاده می شود. به عنوان مثال، این عنصر گاهی اوقات به محصولات معطر خاصی فرموله می شود.
هنگامی که در مراقبت از پوست می آید، پارافین مایع اغلب در فرمولاسیون کرم ها موجود می باشد، زیرا اعتقاد بر این است که به حفظ رطوبت پوست کمک می کند.
رطوبت نگهدارنده یک عامل مهم در مراقبت از پوست است که اغلب نادیده گرفته می شود. پوست دارای یک مانع طبیعی است که از رطوبت جلوگیری می کند و به لطافت پوست کمک می کند.
با این حال برخی از افراد که پوست آنها به علت عوامل ژنتیکی، پیری پوست و آسیب از اشعه ماوراء بنفش وعوامل آب و هوایی خشن ضعیف شده است از آن استفاده می کنند. بنابراین، پارافین مایع گاهی به محصولات مراقبت از پوست اضافه می شود تا یک لایه محافظ روی پوست ایجاد شود که به حفظ هیدراتاسیون کمک کند. به طور معمول، باعث ایجاد احساس چربی، اما صاف بر روی پوست می شود و به مصرف کننده احساس رطوبت می دهد.
به دلیل خواص مرطوب کننده معتبر پارافین مایع، این روغن ممتاز همچنین علاوه برمرطوب کننده ها در کرم های اگزما هم موجود است.
اعتقاد بر این است که اکسیژن به علت کمبود رطوبت باعث برانگیختن می شود و با تقویت یک مانع طبیعی رطوبت، پارافین مایع ممکن است قادر به کاهش علائم این وضعیت پوست باشد.
اما سوال بزرگ این است؛ آیا یک کرم باعث ایجاد رطوبت می شود و اینکه پارافین مایع در واقع پوست را مرطوب می کند؟
و همچنین؛ اگر این عنصر برای پوست بسیار خوب می باشد، چرا برخی از بیماران مبتلا به اگزما در هنگام استفاده از کرم ها با این ماده شیمیایی دچار تشدید علائم می شوند؟
خطرات احتمالی پارافین مایع:
یکی از انتقادهای پارافین مایع این است که در واقع پوست را مرطوب نمی کند. قطعا مهم است که مانع از دست رفتن رطوبت طبیعی پوست شود، اما بسیاری از متخصصان مراقبت از پوست معتقدند که احساس رطوبت واقعی نیست.
پس از استفاده از کرم با پارافین مایع، احساس نرم و ابریشمی بر روی پوست به این دلیل است که روغن معدنی در سطح پوست واقعی است نه بافت درونی پوست.
پوست به سادگی پوشیده شده با چیزی است که احساس نرمی می کنید. بنابراین، برخی استدلال می کنند که اثرات مرطوب پارافین مایع به سادگی توهم حسی است.
به عنوان مثال، راه دیگری برای رسیدن به حس پوست نرم، گرفتن کمی سودا است، آن را با آب مخلوط کنید وخمیر ایجاد شده را برای از بین بردن ذرات خشن روی پوست دست بگذارید و پوست را تمیز کنید.
پس از ریزش کردن ذرات خشن پوست، دستها به طور باور نکردنی نرم میشوند. پس از چند ساعت، با این حال، این احساس محو می شود. دلیل آن این است که احساس ناگهانی در نوک انگشتان توسط مالش ذرات خشن ایجاد شده است.
و کم کم کل پوست دست به سمت احساس نسبتا نرم هدایت می شود. اما فقط به این دلیل که پوست احساس نرمی می کند، این بدان معنا نیست که در واقع نرمتر است. همین بحث را می توان برای پارافین مایع انجام داد.
با این وجود خطر بزرگتر این است که پارافین مایع ممکن است در بعضی افراد باعث بروز سرفه شود.
به عنوان مثال، برخی از کارشناسان پوست نشان می دهند که این عنصر می تواند منافذ را مسدود و توسعه آکنه را ترویج کند.
اگر چه تحقیقات در مورد این موضوع هنوز غیرقابل حل است، افراد مبتلا به سابقه آکنه شدید ممکن است بخواهند به عنوان یک احتیاط ایمنی از محصولات با پارافین مایع جلوگیری کنند.
محصولات با پارافین مایع:
بسیاری از محصولات موجود در بازار حاوی پارافین مایع هستند، از جمله کرم پوشک، مرطوب کننده پا و لوازم آرایشی و بهداشتی.
با توجه به استفاده گسترده از این مواد شیمیایی، افرادی که با عوارض جانبی احتمالی مواجه هستند، باید قبل از خرید برچسب های محصول همه محصولات مراقبت از پوست را بررسی کنند و همچنین نام “نفت معدنی” را نیز بررسی کنند.
برای جلوگیری از عوارض جانبی جدی از پارافین مایع، ایده خوبی است که این ماده را در جزئیات با متخصص پوست بررسی کنید.

منبع: www.thedermreview.com

ترجمه شده توسط تیم سورن شیمی