اسید لاکتیک

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/02/22

اسید لاکتیک یکی از ترکیبات رایج که بسیاری از گیاهخواران جدید از آن تعجب می کنند. گاهی اوقات پیروی از یک رژیم وگان به دلیل احتمال وجود برخی غذاهای حاوی مواد تشکیل دهنده حیوانات می تواند چالش برانگیز باشد. گیاهخواری روشی برای زندگی است که هدف آن به حداقل رساندن استفاده و مصرف محصولات حیوانی در زندگی روزمره، به ویژه از نظر رژیم غذایی است. افرادی که رژیم وگان را دنبال می کنند از خوردن محصولات حیوانی از جمله لبنیات، تخم مرغ، گوشت، ماهی، مرغ و عسل خودداری می کنند.

اسید لاکتیک چیست؟

بسیاری از افراد تصور می کنند که اسید لاکتیک از محصولات حیوانی ناشی می شود زیرا اولین کلمه در اصطلاح شبیه به لاکتوز است، قندی که به طور طبیعی در شیر گاو و محصولات لبنی یافت می شود. با این حال، این اسید در شیر نیست و همچنین حاوی شیر نیست. این یک اسید آلی است که به طور طبیعی وقتی برخی از مواد غذایی یا باکتری ها روند تخمیر را طی می کنند تشکیل می شود. علاوه بر اینکه از طریق تخمیر ایجاد می شود، می تواند ساخته شود و بعضا به عنوان ماده نگهدارنده و طعم دهنده غذاهای بسته بندی شده اضافه می شود.

اسید لاکتیک

غذاهایی که حاوی اسید لاکتیک هستند

تعدادی از غذاهای معمول حاوی این اسید، یا به عنوان یک نتیجه از تخمیر یا به عنوان یک ماده افزودنی. این ماده در سبزیجات ترشی، نان آرد، آبجو، شراب، سوسیس، کیمچی و غذاهای سویا تخمیر شده مانند سس سویا و میسو یافت می شود. این مسئول طعم تند آنهاست. علاوه بر سبزیجات و غلات تخمیر شده، فرآورده های لبنی تخمیر شده مانند کفیر و ماست حاوی اسید لاکتیک هستند. به طور مشابه در سالامی، یک گوشت تخمیر شده نیز یافت می شود. همچنین ممکن است در انواع محصولات بسته بندی شده محبوب از جمله سس سالاد، اسپرد، نان، دسر، زیتون و مربا موجود باشد یا به آنها اضافه شود.