آیا سوربات پتاسیم طبیعی است؟

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۱

نگهدارنده ها یک ماده ضروری در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی برای حفظ یکپارچگی محصول و ثبات آن هستند. آنها با مهار یا کاهش رشد میکروارگانیسم ها مانند باکتری ها و قارچ ها کار می کنند. واقعیت این است که اکثر محصولات فروخته شده برای مدت زمان طولانی قبل از فروختن نگهداری می شوند. یک سازنده لوازم آرایشی نیاز به نگهداری کافی برای این مدت دارد تا مصرف کننده از آن استفاده کند، مخصوصا برای محصولات حاوی آب، مانند بسیاری از تهویه کننده ها و مرطوب کننده ها و سایر مواد فعال (آنتی اکسیدان ها و امولسیفایرها) است که در طول زمان از کارایی و ثباتشان کاسته می شود. سوربات پتاسیم برای مدت طولانی در صنعت استفاده شده است، اما اخیرا در محصولات زیبایی سبز توجه بیشتری شده است. اغلب این محصولات دارای نوعی ماده  طبیعی هستند بنابراین آنها به دنبال چیزی هستند که آنها به عنوان “طبیعی” برای حفظ انتخاب خود در نظر می گیرند.

اسید پتاسیم که در لوازم آرایشی استفاده می شود، طبیعی است؟

سوربات پتاسیم، پتاسیم نمک اسید پتاسیم است. اسید سربیک ابتدا در درخت یافت شد. نام اسید سربیک از نام لاتین برای درخت کوهی نامیده می شود. این ماده اسید چرب اشباع نشده است و به همین علت اکسیداسیون است، بنابراین استفاده از آنتی اکسیدان مانند ویتامین ای هنگام استفاده از آن در فرمول ها توصیه می شود این ماده به نور UV حساس است و ممکن است در محلول زرد شود. سوربات پتاسیم در محصولات آرایشی خود مصنوعی است و یک مولکول مصنوعی “طبیعت یکسان” است. سوربات پتاسیم که در لوازم آرایشی استفاده می شود، به صورت مصنوعی تولید می شود و هر شرکتی که سوربات پتاسیم خود را به فروش می رساند و اعلام می کند که طبیعی است.

این به هیچ وجه درست نیست بسیاری از اشتباهات این است که مواد آرایشی آلی حاوی سوربات پتاسیم هستند، بنابراین یک منبع طبیعی است. این نادرست است لوازم آرایشی آلی اجازه می دهد نگهدارنده های مصنوعی در آنها باشد.نگهدارنده های مصنوعی توسط گواهی سازمانی تأیید شده اند، بنابراین شما نمی توانید هر گونه نگهدارنده را وارد کنید و آن را تایید کنید.

سوربات پتاسیم عمدتا برای قارچ ها و قالب ها مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از هیدروکسید پتاسیم برای خنثی کردن اسید سربیک (C6H8O2) ایجاد می شود. آن را به راحتی در آب حل می شود. اسید سربیک بسیار وابسته به pH است. در حالی که برخی فعالیت ها تا pH6 (حدود ۶٪) نشان می دهد، بیشترین فعالیت درpH 4،۴ (۷۰٪) است و درpH 5.0 آن ۳۷٪ فعال است.سوربات پتاسیم یک نگهدارنده طیف وسیع برای استفاده از لوازم آرایشی نیست و نیاز به ترکیب دیگر مواد نگهدارنده دارد. اگر اسید پتاسیم به عنوان یک نگهدارنده استفاده شود، ممکن است نیاز به pH بیشتری برای محصول صحیح برای پراکسیداسیون پتاسیم داشته باشد تا بتواند موثر باشد. این به این دلیل است که سوربات پتاسیم فرم نمکی غیر فعال اسید سربیک است. برای مفید بودن، pH فرمولاسیون باید به اندازه کافی کم باشد تا اسید آزاد برای فعالیت مفید آزاد شود. درصد زیر نشان دهنده فعالیت نسبی اسید پتاسیم در PH های مختلف می باشد.

pH درصد فعالیت

۳                      ۹۸

۴                      ۸۵

۵                     ۳۷

۶                     ۵٫۵

۷                      ۰

 

همانطور که می بینید فعالیت به دلیل افزایش PH معنای آن است که به طور کلی باید با سایر مواد نگهدارنده ترکیب شود تا اثر آن افزایش یابد. سوربات پتاسیم در برخی از محصولات ما همراه با سایر مواد نگهدارنده استفاده می شود. این فقط یکی از بسیاری از مواد نگهدارنده است که ما برای حفظ ایمنی استفاده می کنیم.

کلیپ مرتبط:

همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک آپارات یا اینستاگرام سورن شیمی مراجعه نمایید.
-برای دیدن کلپ واکنش جالب پتاسیم پرمنگنات و دو ماده شیمیایی دیگر با محلول آب و شکر کلیک کنید..