آشنایی با آمونیوم لوریل سولفات

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۱

آمونیوم لوریل سولفات مانند هر سورفاکتانت دیگر، باعث ایجاد پایه خوبی برای تمیز کننده ها می شود، زیرا باعث می شود که پیوند هیدروژن در آب قطع شود. پیوند هیدروژن یکی از مهمترین عوامل موثر در کشش سطحی آب است. در محلول، مولکول آمونیوم لوریل سولفات یونیزه می شود، به این معنی که آمونیم یا سدیم از بقیه مولکول به عنوان کاتيون جدا می شود. بقیه مولکول خود را با دیگران مثل آن هماهنگ می کنند و شکل می دهند که به نام میسل است. مولکول ها در یک کره با سرهای قطبی (سولفات) بر روی سطح کره و دم های هیدروپوفیک قطبی به سمت داخل به سمت مرکز حرکت می کنند.

مولکول های آب در اطراف میذله خود را در اطراف سر قطبی ترتیب می دهند، اما این پیوند هیدروژن آنها را با آب اطراف آنها مختل می کند. اثر کلی این مایزل ها در یک محیط آب این است که آب بیشتر قادر به نفوذ به چیزهایی مانند الیاف پارچه یا مو می شود و همچنین به راحتی برای هر چیزی که از مواد مذکور ذکر شده، در دسترس است، آمونیوم لوریل سولفات در مواد آرایشی و پاک کننده قرار داده می شود تا فوم را بوجود آورند، با مخلوط کردن روغن و آب کمک می کنند و باعث می شود محلول روی سطح پخش شود.آمونیوم لوریل سولفات یا ALS می تواند پوست و مو را با کمک به آب برای مخلوط کردن با روغن و خاک، به طوری که آنها را می توان شستشو دور و یا مواد تشکیل دهنده نامحلول در آب را به تعطیل نگه دارید.

آمونیوم لوریل سولفات

گزارش CIR نتیجه گیری کرده است که هر دو سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفات ظاهرا در فرمولاسیون هایی طراحی شده اند که برای استفاده نابهنگام، کوتاه مدت و پس از شستشوی کامل از سطح پوست، ایمن هستند. در محصولاتی که برای استفاده طولانی مدت استفاده می شود، غلظت ها نباید بیش از ۱٪ باشد. پروژه ارزیابی ریسک انسانی و محیط زیست (HERA) یک بررسی کامل از تمام سولفاتهای آلکیله انجام داد، به همین ترتیب نتایجی که به طور مستقیم به ALS اعمال می شود.

اکثر آلکال سولفات ها دارای اثرات جانبی حساس به زردی حاد هستند، هیچ گونه مسمومیتی از طریق قرار گرفتن در معرض پوست، ایجاد حساسیت پوست به غلظت و حساسیت به چشم در اثر تمرکز ندارند. آمونیوم لوریل سولفات پوست را حساسیت نمی دهند و در مطالعه دو ساله روی موش ها سرطان زا نیستند. این گزارش نشان داد که زنجیرهای کربنی (۱۸-۱۶) طولانی تر نسبت به زنجیرهای ۱۲ تا ۱۵ کربن در پوست کمتر باعث تحریک پوست می شود. علاوه بر این، غلظت های زیر ۱٪ در اصل نشتی نیستند، در حالی که غلظت بیش از ۱۰٪ باعث تحریک شدید پوست می شود.

کلیپ مرتبط:

همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک تماشا یا آپارات سورن شیمی مراجعه نمایید.