کاربرد اتیل استات در صنایع

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۹

اتیل استات یک ترکیب آلی است که مایع روشن است. این ترکیب نشان دهنده استر اتانول است که به نام الکل خالص و اسید استیک هست. این مایع بی رنگ دارای بوی قابل توجهی است که معمولا به عنوان عطر میوه ای شناخته می شود. اتیل استات یک حلال است، به این معنی که ماده ای است که برای حل کردن ماده دیگری مورد استفاده قرار می گیرد. این ترکیب کمی در آب حل می شود و در حلال های دیگر مانند الکل، استون و کلروفرم نیز حل می شود.اتیل استات به عنوان یک حلال در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. این یک عنصر رایج در لاک ها و رقیق کننده هایی است که سطوح را پوشش می دهند. در داروها، اتیل استات یک عنصر در عصاره ها است که آنتی بیوتیک ها را متمرکز می کند.

برای ایجاد بسته بندی انعطاف پذیر مانند فیلم های پلی استر و فویل آلومینیومی استفاده می شود. اتیل استات همچنین می تواند به عنوان یک ماده در انواع محصولات، از جمله چسب، تمیز کردن مایعات، جوهر، چرم مصنوعی و فیلم عکاسی پیدا شود و در نوارهای ویدئویی و صوتی، به عنوان یک حلال تمیز استفاده می شود. انتظار می رود تقاضا برای اتیل استات در سراسر صنایع افزایش داشته باشد. رنگ ها، فویل ها و الکترونیک بعضی از صنایع هستند که به عنوان حلال به اتیل استات کاربرد دارد. این ماده به عنوان یک حل کننده جذاب در صنایع است. تولید آن نسبتا ارزان است، این ماده نیز دارای سمیت کم است. علاوه بر این، دارای عطر دلپذیر است.اداره غذا و داروی اتیل استات را برای استفاده به عنوان یک ماده معطر و مصنوعی به عنوان ایمن قرار داده است. علاوه بر این، FDA آن را تایید کرده است که به عنوان یک مکمل ثانویه غذایی به عنوان یک حلال استفاده می شود. بنابراین، الکل اتیل نیز در صنعت غذا جای دارد، در درجه اول به عنوان طعم مصنوعی برای شیرینی، بستنی و کیک ها استفاده می شود.

استفاده از اتیل استات به عنوان یک حلال در غذا بر روی ایجاد قهوه بدون قهوه تمرکز دارد.پروسه ای که می تواند تا ۱۰ ساعت طول بکشد، دانه های قهوه با یک محلول اتیل استات به منظور حذف کافئین از آنها شسته می شود. همچنین یک استر معمولی در نوشیدینی است که طعم میوه ای می دهد. بیش از حد اتیل استات می تواند کیفیت نوشیدینی را کاهش دهد، هرچند مقدار کمی از این عنصر می تواند نوشیدینی را طعم متمایز دهد. در صنایع زیبایی و مراقبت شخصی، استیل اتیل نیز برای خواص آن به عنوان یک حلال استفاده می شود. می تواند به طور گسترده ای در لاک پاکن ها یافت می شود، یک ماده مهم در مراقبت از ناخن است و از بین بردن ناخن مصنوعی در سالن ها در سراسر جهان اغلب این عنصر مهم و موثر را شامل می شود، همچنین برای عطرها برای اهداف مختلف استفاده می شود.

اول، به لطف بوی شیرین و میوه ای آن می تواند به رایحه عطر کمک کند. علاوه بر این، اتیل استات می تواند بر روی پوست تبخیر شود، که به عطر و طعم عطر اجازه می دهد بر روی پوست بدون هیچ گونه مانع غیر قابل تحمل باقی بماند. اتیل استات همچنین یک عنصر رایج در محصولات رنگرزی و سفید کننده دندان است.علاوه بر اینکه در فهرست GRAS FDA نیز شامل می شود، الکل اتیل همچنین توسط هیئت مدیره ارزیابی عناصر آرایشی مورد ارزیابی قرار گرفت. این پنل مشخص کرد که الکل اتیل برای استفاده در محصولات آرایشی امن است. علاوه بر تایید هیئت مدیره FDA و CIR، اتیل استات دارای سمیت کم است که توسط تعدادی از مطالعات انجام شده نشان داده شده است. هنگامی که واکنش وجود دارد، آنها به طور معمول از مسائل جزئی، مانند التهاب چشم یا پوست است. اداره ایمنی و بهداشت شغلی گزارش می دهد که قرار گرفتن در معرض غلظت بالا (۴۰۰ ppm یا بالاتر) از اتیل استات می تواند منجر به التهاب مجدد دستگاه تنفس فوقانی نیز شود.

با این حال، چنین غلظت های بالا در محصولات زیبایی استفاده نمی شود. مصرف متوقف کننده محصول مبتنی بر اتیل استات می تواند به طور معمول عوارض جانبی منفی را از بین ببرد. اکثر کاربران در هنگام استفاده از یک محصول زیبایی یا مراقبت شخصی که حاوی اتیل استات هستند واکنش نشان نمی دهند، در نتیجه توضیح FDA و CIR Expert Panel تاییدیه اتیل الکل یک حلال بسیار موثر است، که باعث می شود آن یک عنصر محبوب در سراسر صنایع باشد.