اسانس روغنی آلوئه ورا

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۲۶

اسانس روغنی آلوئه ورا به خودی خود، یک روغن واقعی و خالص نیست. این گیاه با مخلوط کردن گیاه آلوئه ورا با یک روغن چرب تهیه می شود. این روغن گیاهی اساسا حاوی خواص آلوئه ای است که از آن استخراج می شود. با این حال، از آنجایی که با روغن حامل ترکیب می شود، خواص تغذیه ای آن افزایش یا کاهش می یابد. و معمولا برگ یا ژل است که برای ایجاد روغن استفاده می شود.

آلوئه ورا یک گیاه چند ساله است و در محیط های گرم و خشک رشد می کند. به طور خاص آنها معمولا در شمال آفریقا، جزایر قناری، منطقه مدیترانه، استرالیا و برخی مناطق در ایالات متحده یافت می شود. سوابق تاریخی نشان می دهد که آلوئه ورا جزء مهمی در طب گیاهی است.

مصری های باستان این گیاه را در درمان عفونت ها، خارش های پوستی و سوختگی ها استفاده می کردند و به عنوان گیاه جاودانگی به آن اشاره شده است. تمدن های دیگر مانند اعراب، یونانی ها و اسپانیایی ها از آلوئه ورا استفاده می کنند تا به کاهش چربی و از بین بردن بوی بدن خود کمک کنند. مسیحیان اسپانیایی اغلب با آلوئه ورا به درمان بیماران کمک می کردند.

استفاده از اسانس روغنی آلوئه ورا معمولا توسط صنایع آرایشی، مواد غذایی و آشامیدنی استفاده می شود. این محصول به طور گسترده ای در محصولات مراقبت شخصی مانند مومیایی کردن لب، لوسیون ها و سایر روش های مراقبت از پوست استفاده می شود. البته، گیاه آلوئه ورا به خودی خود نیز یک عامل مراقبت از پوست است. بعضی از مردم از ژل خود گیاه برای جلوگیری خارش استفاده می کنند، همچنین زخم را بهبود می بخشد.

سایر موارد استفاده از اسانس روغنی آلوئه ورا عبارتند از:
روغن ماساژ: به دلیل توانایی آن برای از بین بردن درد و التهاب.
روغن آروماتراپی: آروماتراپها اغلب روغن آلوئه ورا را با روغن های دیگر استفاده می کنند تا از فعالیت های شفافیت و جوان سازی آن استفاده کنند.
محصولات مراقبت از مو: این روغن می تواند به عنوان یک تهویه کننده برای کمک به درمان پوست سر و شوره سر خشک استفاده شود.
درمان نیش حشرات: این روغن گیاهی همچنین می تواند برای کمک به درمان تورم و التهاب ناشی از نیش حشرات و زنبورها استفاده شود.
مراقبت از دندانها: این روغن به عنوان روغن ماساژ برای لثه ها و دندان ها استفاده می شود و می تواند خطر پوسیدگی را کاهش دهد.

مزایای اسانس روغنی آلوئه ورا:
از آنجا که اسانس روغنی آلوئه ورا دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچی، آنتی اکسیدانی است.  توانایی آن در ارتقاء سلامت پوست شناخته شده است. به علت خواص آنتی اکسیدانی به سرعت پوست آفتاب سوخته را کمک می کند. استفاده از آلوئه ورا برای کمک به درمان زخم های کوچک نیز توصیه می شود.
روغن آلوئه ورا می تواند برای جلوگیری از ظهور خطوط، چین و چروک و علائم کشش کمک کند.

امروزه آلوئه ورا برای حل مشکلات پوستی رایج مانند پسوریازیس، اگزما و بثورات استفاده می شود. طبیعت آرامش بخش آن برای درمان و کاهش درد ناشی از تبخال و زخم ها مناسب می باشد.

آلوئه ورا نیز یک عامل موثر مراقبت از مو است. به غیر از کمک به درمان شوره سر و خشکی پوست سر این گیاه نیز می تواند به رشد مو و نگه داشتن پایه های مو کمک کند هنگامی که به روغن درخت چای اضافه شود روغن آلوئه ورا می تواند در برابر عفونت های پوستی قارچی مفید باشد. افرادی که مبتلا به آرتریت می شوند نیز ممکن است از تسکین درد با آلوئه ورا لذت ببرند. اعمال آن به صورت موضعی بر روی مفاصل دردناک می تواند به کاهش التهاب کمک کند.

همچنین مطالعاتی است که آلوئه ورا را به درمان و پیشگیری از سرطان پوست پیوند می دهد. در تحقیقات حیوانی نشان داده شده است که استفاده از ژل آلوئه ورا بر پوست به طور قابل توجهی پیشرفت سرطان پوست را کاهش می دهد. یافته های دیگری نیز نشان داد که آلوئه ورا باعث تولید ملانین ها و سایر مواد محافظتی می شود که می تواند به محافظت از پوست در برابر تابش و رشد سلول های تومور کمک کند.

روغن آلوئه ورا چگونه کار می کند؟ همانطور که گفته شد، روغن آلوئه ورا حاوی بسیاری از خواص تغذیه ای مانند ژل آلوئه ورا است. برای استفاده موضعی به عنوان یک مرطوب کننده پوست یا ماساژ مناسب است. بهتر است حداکثر بهره وری این اسانس را بلافاصله پس از حمام انجام دهید . پوست مرطوب شما روغن را به طور موثر جذب می کند.

ایمنی:

برخی از مردم توصیه می کنند که آب آلوئه ورا، ژل یا روغن را به صورت خوراکی برای مزایای گوارشی مصرف کنیم. البته باید محتاط باشید زیرا آنها می توانند در برخی از افراد اسهال، تهوع و استفراغ را ایجاد کنند. اسهال ناشی از این گیاه می تواند میزان پتاسیم بدن شما را کاهش دهد،و بر قدرت برخی داروها تاثیر بگذارد برای داشتن ایمنی بهتر روغن آلوئه ورا را مصرف نکنید، زیرا روغن خالص نیست. این مخلوط با روغن حامل است که ممکن است برای مصرف نباشد شاید در غلظت های بالا سمی باشند.