اتیلن گلایکول دی استئارات در ساخت شامپو

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۲۱

اتیلن گلایکول دی استئارات در ساخت شامپو: اگر از طریق لیست مواد موجود در شامپو خود بخوانید، احتمال دارد کلمه”اتیلن گلایکول دی استئارات ” را پیدا کنید. این ترکیب شیمیایی به عنوان نرم کننده در محصولات آرایشی استفاده می شود و ترکیبی از اتیلن گلایکول (شیمیایی بی رنگ) و اسید استئاریک (یک اسید چرب مشترک) است همچنین دارای ظرفیت فوم بالا است، بنابراین شما می توانید آن را در صابون مایع خود و یا ضد عفونی کننده دست، و همچنین در حمام حباب و شستشوی بدن پیدا کنید. اگرچه به طور کلی در نظر گرفته ایم، این عنصر زمانی کوتاه می شود که در مقایسه با جایگزین های طبیعی باشد.

ممکن است به نظر لوکس باشد، اما آیا واقعا پوست شما را تغذیه می کند؟
اتیلن گلایکول دی استئارات چیست؟ نسبت نزدیکی به استیک اسید گلایکول و گلایکول استئارات ،اتیلن گلایکول دی استئارات ، یک جامد مومی سفیدی است که برای پوست، برای افزایش ضخامت محصولات آرایشی خاص )مانند کرم ها و لوسیون ها) استفاده می شود و برای کاهش ظاهر واضح یا شفاف لوازم آرایشی و بهداشتی.
به طور خاص اتیلن گلایکول دی استئارات اغلب به عنوان یک عامل “پایدارکننده” در شستشو بدن استفاده می شود. این ماده شیمیایی ممکن است از منابع حیوانی (گاو یا گوشت خوک) یا منابع گیاهی مانند روغن سویا و روغن کلزا استخراج شود. همچنین می توان از طریق پردازش اسید استئاریک مصنوعی تولید کرد.

EGDS آیا مضر است؟
هیچ تحریک پوستی یا حساسیت از اتیلن گلایکول دی استئارات گزارش نشده است. نگرانی های این عنصر احتمالا بیشتر بر آلرژی متمرکز شده است، در صورتی که حساسیت دارید، بهتر است که مراقبت کنید. آنچه که اکثر مردم در مورد این عنصر را دوست ندارند این است که از اتیلن گلیکول ساخته شده است که برای ضدعفونی کردن، ضد یخ زدایی برای خودروها و هواپیما، مایعات هیدرولیکی، لاک، رزین، لکه های چوب، واکسن مصنوعی است. اگر چه مقادیر کوچک است به احتمال زیاد به سلامت شما آسیب نمی رسانند، اما هنوز به نظر نمی رسد که قرار دادن یک ماده شیمیایی مثل این (مخلوط با چربی های حیوانی یا گیاهی) به پوست شما لطمه وارد کند.
من می گویم چرا از انتخاب های درست، تغذیه ای مانند آلوئه ورا، کره شیا، روغن جوجوبا و سایر مواد شگفت انگیز برای پوست استفاده نمی کنید؟ مقدار زیادی از آنچه ما در محصولات مراقبت شخصی استاندارد پرداخت می کنیم فرمول هایی است که ما فکر می کنیم که آنها سالم و دوست داشتنی و غنی و لوکس برای پوست ما هستند، در واقع، ما در حال استفاده از یک ترکیب شیمیایی صاف و پرتقال با هر گونه، منافع واقعی برای سلامت پوست است. استفاده از مواد طبیعی، نه تنها پوست راشاداب و منافذ را پاکسازی می کند، بلکه حفاظت اضافه شده آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری برای کمک به رشد پوست ما نیز می باشد. اتیلن گلایکول دی استئارات برای پوست شما سزاوارتر است.

توجه: به استثنای موارد ذکر شده، طیف از این مجموعه بر روی ابزارهای پراکنده، اغلب در حلالهای با دقت انتخاب شده اندازه گیری شده اند و از این جهت ممکن است از اندازه گیری ها در دستگاه های FTIR یا دیگر محیط های شیمیایی متفاوت باشد.
این پودر سفید یا خالص زرد یا غلیظ است که تقریبا نامحلول در آب است، محلول در الکل، استون و اتیل اتر. علاوه بر این، این مواد شیمیایی باید در ظروف مهر و موم شده و در مکان سرد و خشک نگهداری شوند. علاوه بر این، باید از اکسید، نور و حرارت دور باشد.
طبقه بندی کمک دارویی [عامل ضخیم شدن] است. این پودر سفید یا خالص زرد یا غلیظ است که تقریبا نامحلول در آب است، محلول در الکل، استون و اتیل اتر می باشد.