مواد شیمیایی موجود در کرم ضد آفتاب

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۱۰

در اینجا نگاهی به مواد شیمیایی موجود در کرم های ضد آفتاب می اندازیم.

Tinosorb S and M
یکی از محبوب ترین مواد شیمیایی در ترکیبات اروپایی است Tinosorb S می تواند در برابر پرتوهای UVB و UVA طولانی و کوتاه محافظت کند و آن را به یکی از ایده آل ترین مواد برای جلوگیری از آفتاب تبدیل می کند. Tinosorb همچنین به ثبات سایر فیلترهای ضد آفتاب کمک می کند و در غلظت های حداکثر 10 درصد مجاز است. با این حال FDA این ماده را به دلایل مختلف تأیید نکرده است این ماده اغلب برای تقویت به ضد آفتاب اضافه می شود.

Mexoryl SX
Mexoryl SX یک فیلتر UV است که در ضد آفتاب ها و لوسیون ها در سراسر جهان استفاده می شود این توانایی را دارد که اشعه UVA1 را مسدود کند، یعنی پرتوهای موج بلند که باعث پیری پوست می شوند. یک منبع معتبر در سال 2008 نشان داد که این مواد شیمیایی یک UV موثر و ایده آل برای جلوگیری از آسیب آفتاب است. FDA برای بزرگسالان و کودکان بالای 6 ماه تأیید شده است هنگامی که با آووبنزون ترکیب می شود، از UVA از هر دو ماده محافظت می شود.

ماده شيميايي

اکسی بنزون
اکسی بنزون این ماده شیمیایی که اغلب در ضد آفتاب های طیف گسترده وجود دارد به فیلتر هر دو اشعه UVB و UVA (بطور خاص UVA کوتاه) کمک می کند. همچنین یکی از محبوب ترین مواد تشکیل دهنده آن است که در اکثر کرم های ضد آفتاب موجود وجود دارد و می تواند 6 درصد را تشکیل دهد. با این حال این ماده را ممنوع اعلام کرد که این ماده در سفید کننده و مسموم کردن صخره های مرجانی نقش داشته است.

اکتینوکسات
اکتینوکسات یک جاذب UVB رایج و قدرتمند است به این معنی که این مواد شیمیایی برای جلوگیری از آفتاب موثر است. همراه با آووبنزون هر دو می توانند محافظت گسترده ای از طیف گسترده در برابر سوختگی و پیری را فراهم کنند. این ماده در فرمولاسیون ها (حداکثر 5.5 درصد) مجاز است اما به دلیل خطرات زیست محیطی در صخره های مرجانی ممنوع است.

آووبنزون
Avobenzone معمولاً برای مسدود کردن طیف وسیعی از پرتوهای UVA استفاده می شود و در ضد آفتاب های فیزیکی به عنوان “ناپایدار” گزارش می شود. به خودی خود این ماده در معرض نور بی ثبات می شود. برای مقابله با این اغلب برای تثبیت آووبنزون با سایر مواد (مانند مكسوریل) جفت می شود. در بسیاری از کشورها به طور خاص از آووبنزون در ترکیب با اکسید روی و دی اکسید تیتانیوم استفاده می شود. اگرچه در کرم های ضد آفتاب با طیف گسترده ای یافت می شود، اما اغلب با سایر مواد شیمیایی ترکیب می شود زیرا آووبنزون ماده شیمیایی به خودی خود 50 تا 90 درصد از دست می دهد منبع قابل اعتماد توانایی فیلترهای خود را طی یک ساعت از قرار گرفتن در معرض نور. در ایالات متحده آمریکا FDA این ماده را بی خطر می داند اما میزان غلظت آن در فرمولاسیون های ضد آفتاب به 3 درصد محدود می شود.

دی اکسید تیتانیوم
به طور کلی توسط FDA به عنوان ایمن و موثر شناخته می شوند، یا GRASE و هر دو ماده ضدآفتاب فیزیکی هستند. (توجه: برچسب GRASE همچنین بدان معنی است که FDA نمی تواند محصولات دارای منبع معتبر را با این ترکیبات کنترل کند.) اولین آن، دی اکسید تیتانیوم ، به عنوان یک فیلتر UV با طیف گسترده ای عمل می کند (اگرچه اشعه UVA1 طولانی را مسدود نمی کند). FDA دی اکسید تیتانیوم را برای استفاده در کودکان بزرگتر از 6 ماه تأیید می کند و تحقیقات نشان می دهد که از طریق قرار گرفتن در معرض پوست، به طور کلی از سایر ضد آفتاب ها ایمن است. با این حال محققان همچنین می نویسند که از فرم های قدرت و اسپری باید پرهیز شود زیرا ممکن است خطرناک باشد. یک منبع معتبر در سال 2011 اظهار داشت که نانوذرات اکسید تیتانیوم از طریق قرار گرفتن در معرض دهان به عنوان “احتمالاً سرطان زا برای انسان” طبقه بندی می شوند.

اکسید روی
اکسید روی دومین ماده ضد آفتاب GRASE است که در غلظت های 25 درصد مجاز است. مطالعات نشان می دهد که حتی بدون استفاده مکرر از منبع قابل اعتماد در نفوذ پوست، بی خطر است. در اروپا این ماده به دلیل سمیت موجود در آبزیان به عنوان هشدار دهنده شناخته می شود. این ماده شیمیایی باعث آسیب نمی شود مگر اینکه بلعیده یا استنشاق شود. در مقایسه با اکسو بنزن و اکسید تیتانیوم از آن برای پوست حساس به عنوان یک ماده قابل فتوا، موثر و بی خطر یاد می شود. از طرف دیگر تحقیقات همچنین می گویند که به اندازه ضد آفتابهای شیمیایی مؤثر نیستند ، و در محافظت در برابر آفتاب سوختگی همانند آسیب آفتاب موثر نیست.

PABA and trolamine salicylate PABA
این ماده به عنوان پارا آمینوبنزوئیک اسید نیز شناخته می شود این یک جاذب قوی UVB است. محبوبیت این ماده شیمیایی به دلیل اینکه باعث افزایش درماتیت آلرژیک شده و باعث افزایش حساسیت به نور می شود، کاهش یافته است. مطالعات انجام شده بر روی حیوانات همچنین میزان مشخصی از سمیت را نشان داده است که باعث شده کمیسیون اروپا و FDA غلظت فرمول را به 5 درصد کاهش دهند. با این حال ، کانادا استفاده از PABA در مواد آرایشی را به طور کلی ممنوع اعلام کرده است. Trolamine salicylate ، همچنین به عنوان Tea-Salicylate نیز شناخته می شود در سال 2019 GRASE شناخته شد اما تحقیقات نشان می دهد که منبع معتبر آن یک جاذب UV ضعیف است. به همین دلیل این ماده شیمیایی در درصد خود در کنار سایر ترکیبات GRASE محدود است.

کلیپ مرتبط:
شما کاربران محترم با مراجعه به کانال تلگرام سورن شیمی می توانید از جدیدترین کلیپ های جذاب در این زمینه دیدن کنید.