مزایای ویتامینE برای پوست و مو

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۳

ویتامین E برای پوست شما مناسب است؟ مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که سابقه مصرف آن در پوست بیشتر از ۵۰ سال دارد. تحقیقات علمی نشان داده است که مزایای زیادی برای درمان مشکلات پوستی رایج مانند سوختگی و زخم ها را دارد. اگر به کالاهای مراقبت از پوست خود نگاه کنید، احتمالا ویتامین E را در بسیاری از آنها خواهید یافت. یک عنصر شایع در هر دو لوازم آرایشی طبیعی و آرایشی است که از آن به عنوان تثبیت کننده طبیعی عمل می کند و می تواند عمر مفید محصولات آرایشی را طولانی تر کند. بنابراین علاوه بر تمام مزایای داخلی، ویتامین Eهمچنین دارای مزایای مختلفی از روغن ویتامین E برای پوست و موهایی است که درباره آن به شما می گوییم!

پیش زمینه روغن ویتامین E: یک ترکیب محلول در چربی است که عمدتا در روغن های گیاهی خاص و همچنین در برگ سبزیجات سبز یافت می شود. روغن زیتون گندم یک روغن گیاهی است که ویتامین E بالایی دارد.
به عنوان یک آنتی اکسیدان، آن برای محافظت بدن از رادیکال های آزاد است که می تواند از سلامتی ما محافظت کند، تا به داخل و خارج از بدن، آسیب نرسد.

هشت فرم عمده طبیعی آن وجود دارد: آلفا توکوفرول، آلفا تکتورینول، بتا-توکوفرول، بتا-تکتورینول، گاما-توکوفرول،

گاما-تکتورینول، دلتا-توکوفرول و دلتا-توکترنول. آلفا توکوفرول بیشترین ویتامین E در بافت انسانی است و تنها شکل “شناخته شده برای پاسخگویی به نیازهای انسانی است”، به این معنی است که این فرم برای تجدید علائم کمبود ویتامین E استفاده می شود.

۶ مزیت ویتامین E برای پوست و مو: همچنین گاهی اوقات “ویتامین پوست” نامیده می شود، دارای خواص ضد التهابی، پوستی عالی است که باعث می شود درمان طبیعی برای انواع مختلف پوست و مو باشد.

مزایای ویتامین E عبارتند از:

۱٫ محافظت ازپوست که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند: به عنوان یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. مطالعات نشان داده است که هنگام استفاده موضعی، می تواند به عنوان محافظ از آسیب پوست به علت قرار گرفتن در معرض آفتاب عمل کند. یک مطالعه منتشر شده در مجله آکادمی پوست آمریکا، اثرات ویتامین C، ویتامین E و ترکیبی از دو آنتی اکسیدان را با استفاده از یک مدل حیوانی مقایسه کرد.
محققان دریافتند که ترکیبی از ویتامینهای موضعی C و E برای محافظت از پوست در برابر UV بالاتر از غلظت معادل ویتامین C موضعی و یا ویتامین E موضعی است. با این حال، هر دو ویتامین E و ویتامین C نیز از نظر خورشید محافظت می شوند و به طور جداگانه سلول آفتابگردان نیز کاهش می یابد. اما هنگامی که ترکیب شد اثرات آن بیشتر بود. شما می توانید از یک کرم ضد آفتاب طبیعی استفاده کنید که شامل آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین E و C است. اگر اثرات تابش خورشید زیاد باشد، آیا روغن ویتامین E برای آفتاب سوختگی مناسب است؟ محصولاتی مانند روغن ویتامین E، کرم ویتامین E و یا پماد ویتامین E می توانند برای کمک به فرآیند آفتاب سوختگی کمک کنند.

۲٫ پوست خشک را بهبود می بخشد:
به طور کلی، ویتامینی غنی و ضخیم است و بسیاری از آن ها به خاطر توانایی آن در درمان پوست خشک و پوسته پوشیده شده، دوست دارند. مانند روغن نارگیل، شما می توانید آن را در کت و شلوار خود استفاده کنید تا از پوست چروک جلوگیری و آن تسکین یابد.

۳٫ ممکن است به درمان زخم کمک کند: آیا روغن ویتامین E برای زخم های آکنه مناسب است؟ استفاده از روغن ویتامین E برای بسیاری از زخم ها از جمله زخم های آکنه مناسب است. در حالی که تحقیقات مخلوط شده است، بسیاری از مردم به کمک روغن ویتامین E برای درمان زخم استفاده می کنند. یکی از مطالعات تک کورشی که نتایج مثبتی را نشان داد، در سال ۲۰۱۰ در مجله جراحی پلاستیک، بازسازی و زیبایی منتشر شد. در این مطالعه، کودکانی که اخیرا تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند،از ویتامین E موضعی در ناحیه برش حداقل ۱۵ روز سه بار در روز قبل از جراحی و حداقل ۳۰ روز بعد از عمل دو بار در روز استفاده می کردند. در همین حال، گروه کنترل دارای پماد موضعی پترولاطوم موضعی بود که در محل تزریق به همان شیوه مورد استفاده قرار می گرفت. آنها چه کردند؟ در گروه ویتامین E کودکان مبتلا به زخم ها وجود نداشت، اما در گروه کنترل پماد موضعی پس از شش ماه زخم ها وجود داشتند.

۴٫ ضد چین و چروک است:
بسیاری از مردم به دنبال بهترین راه های طبیعی برای جلوگیری از چین و چروک و نشانه های دیگر پیری هستند. آیا می دانستید که بعضی افراد در واقع کپسول روغن ماهی را باز کرده و روی پوست خود قرار می دهند تا به مبارزه با چروک ها کمک کنند؟ این درست است، اما روغن ویتامین E یک گزینه ضد پیری طبیعی است که شما را مانند بوی ماهی اشتباه نمی کند! روغن ویتامین E ممکن است به بهبود خطوط و چین و چروک های صورت کمک کند و باعث تقویت آنتی اکسیدانی شود که از آسیب های خورشید محافظت می کند و رشد سالم سلول های جدید پوست را تشویق می کند. روغن ویتامین E می تواند به کاهش خشکی پوست کمک کند و بنابراین علائم پیری را کمتر قابل توجه می کند. پوست خشک خطوط قرمز و چین و چروک و همچنین تضعیف شادابی پوست و لک زدن پوست را افزایش می دهد. بنابراین، اگر شما خشکی رابرطرف کنید، پس شما می توانید پوست خود را به اینکه جوان تر به نظر می رسد کمک کند.

۵٫ تقویت کننده مو: شما همچنین می توانید روغن ویتامین E را برای مو استفاده کنید، به ویژه هنگامی که شما به دنبال بهتر شدن موی خشک و  یا خشکی پوست سر هستید. به گفته دکتر استافوردر برومند، “مطالعات متعددی انجام شده است که نشان می دهد روغن ویتامین E باعث افزایش گردش خون به پوست سر می شود. این به طور موقت جریان خون را به این منطقه افزوده و می تواند به بهبود سلامت و قدرت فولیکول های مو کمک کند. روغن ویتامین E نیز می تواند برای مرطوب کردن موهای شکننده کمک کند و آن را هیدراته و مرطوب سازد.”

۶٫ ممکن است دردرمان اگزما مفید باشد: علائم اگزما ممکن است شامل خارش و التهاب پوست یا پچ های پوسته ای باشد که ممکن است باز شود، خیس شود و تبدیل به زخم شود. تحقیقات نشان داده است که دوزهای کم ویتامین E در داخل می تواند در درمان اگزما با هیچ عارضه جانبی مفید باشد. یک کارآزمایی تصادفی، دو سو کور، کنترل شده با پلاسبو، در مورد اثرات( مکمل های ویتامین E 400 واحد بین المللی در روز) در هفتاد نفر از مبتلا به درماتیت آتوپیک خفیف تا متوسط دیده می شود که معمولا به عنوان اگزما شناخته می شود. به طور کلی، مطالعه نشان می دهد که ویتامین E می تواند علائم و کیفیت کلی زندگی افراد مبتلا به اگزما را بهبود بخشد. متأسفانه، تحقیقات زیادی در زمینه استفاده از روغن ویتامین E به صورت موضعی برای تسکین اگزما انجام نشده است، اما ممکن است اثر بخشی مرطوب کننده های موضعی را افزایش دهد.

تاریخچه و آمار:
ویتامین E برای اولین بار در سال ۱۹۲۲ به رسمیت شناخته شد، اما تا سال ۱۹۳۸ شیمیایی شناخته نشده بود.
ویتامین E به طور طبیعی در گیاهان و برگ گیاهان سبز یافت می شود. ۱۰ غذای برتر ویتامین E وجود دارد.
ویتامین E هم مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.
جوانه گندم یک منبع غنی از ویتامین E است و روغن زیتون گندم می تواند به صورت موضعی مورد استفاده قرار گیرد. این ویتامین است که به صورت تجاری به عنوان آنتی اکسیدان مورد استفاده قرار می گیرد تا چربی ها را از خوردن گوشت بردارند، بنابراین اغلب در روغن های گیاهی و همچنین محصولات زیبایی یافت می شود.
ویتامین E که از منابع طبیعی (مواد غذایی) می آید، معمولا به عنوان دی آلفا توکفرول در بسته بندی مواد غذایی و برچسب های مکمل فهرست می شود.
ویتامین E فراوان ترین آنتی اکسیدان محلول در چربی موجود در پوست انسان است.
برای آلفا توکوفرول، مقدار معمولا از ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد بین المللی در هر وعده متغیر است.

نحوه استفاده از روغن ویتامینE :
هنگام استفاده از ویتامین E موضعی، در شب شبانه ترجیح داده می شود زیرا روغن می تواند کاملا جذب پوست شود. اگر از روغن خالص استفاده می کنید، فقط چند قطره را در منطقه مورد توجه قرار می دهد تا اثرات مثبت را ببیند. قرار دادن برخی از روغن ویتامین E بر روی صورت شما یک شبه به ویژه یک ایده خوب است زیرا می تواند چهره شما را بسیار براق کند و همچنین آرایش را مشکل ساز کند. برای مناطق مانند پوشش مو شما می توانید هر زمان ازروز استفاده کنید. شما می توانید کپسول های ویتامین E را سوراخ کنيد و روغن ويتامين E خالص را با نوک انگشتان خود به صورت بشوييد تا به صورت فوری استفاده شود يا در ظرف کوچک برای استفاده بعدی استفاده شود. استفاده از کپسول های روغن ویتامین E، یک فرم خالص متمرکز از ویتامین E را فراهم می کند. اگر پوست حساس دارید، می توانید از روغن ویتامین E استفاده کنید که شامل روغن های طبیعی دیگر نیز می شود.

برای مشکلات صورت (مانند چین و چروک، آکنه، و غیره) یا هر جایی که در بدن هستید، می توانید از آن یا کرم ویتامین E استفاده کنید. همچنین می توانید چند قطره را به یکی از لوسیون های مورد علاقه خود اضافه کنید تا قدرت آنتی اکسیدان و مرطوب کننده آن افزایش یابد. یکی دیگر از گزینه ها این است که روغن گیاه گندم را برای مو و پوست استفاده کنید، زیرا منبع غنی از ویتامین E است. آیا برای مژه ها مناسب است؟ بعضی از مردم می گویند که دوست دارند از آن برای مژه ها استفاده کنند تا رشد را افزایش دهند؛ با این حال، شواهد علمی و حتی بسیاری از توصیفات واجد شرایط استفاده از ویتامین E بر روی مژه ها وجود ندارد. به دنبال یک منبع طبیعی هستید که احتمالا به عنوان “طبیعی” یا d-alpha-tocopherol برچسب گذاری خواهد شد. روغن مصنوعی ساخته شده از ویتامین E تمام rac-alpha-tocopherol است که معمولا به عنوان dl-alpha-tocopherol برچسب گذاری می شود.

عوارض جانبی احتمالی و احتیاط: باید همیشه در یک مکان تاریک و خنک ذخیره شود. آیا می توان آن را به طور مستقیم به پوست اعمال کرد؟ بله میتونید. اما قبل از استفاده، همیشه عاقلانه است که یک آزمایش پچ انجام دهید تا مطمئن شوید واکنش ناخواسته ای نسبت به روغن وجود ندارد. همانطور که گفتم در مورد چگونگی استفاده بر روی صورت، بهتر است این کار را در شب انجام دهیم. با این حال، اگر پوست دارای آکنه یا حساس باشد، ممکن است دریابید که بهترین انتخاب برای شما نیست، مخصوصا برای صورت شما. اخبار کالا این است که شما هنوز هم می توانید آن را بدون هیچ گونه مشکلی در دیگر جنبه های بدن خود، مانند پوشش موهای خود استفاده کنید. توکوفیل استات یک فرم ویتامین انسان است که آن طبیعی را دریافت می کند و اسید استیک را به آن اضافه می کند. توکوفیل استات به عنوان یک ماده بالقوه تحریک کننده برای مراقبت از محصولات آرایشی و مراقبت از بدن است. بسیاری از محصولات موضعی آن می توانند حاوی مواد اضافی و گاهی مشکلی باشند. همیشه برچسب ها را به دقت بخوانید و با متخصص پوست تماس بگیرید اگر مطمئن نیستید که بهترین محصول ویتامین E برای شما هست، مراقب باشید که مانند سایر روغنها ممکن است ملافه یا لباس را رنگ کند.