فواید اسید اولئیک برای زیبایی

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/04/05

اسید اولئیک یک اسید چرب طبیعی است که از منابع مختلف مشتق شده است. از مزایای سلامتی و زیبایی اسید اولئیک و نحوه استفاده از آن در زندگی بدانید. اولئیک اسید یک اسید چرب امگا 9 است که به طور طبیعی در بسیاری از منابع حیوانی و گیاهی ظاهر می شود. اصطلاح oleic اسید، احتمالا از روغن زیتون حاصل می شود که یکی از بهترین منابع اولئیک اسید است. دافع حشرات طبیعی است و دارای مزایای سلامتی و همچنین مزایای زیبایی است.

منابع اسید اولئیک

موارد بسیاری از مواد غذایی و اقلام مراقبت از پوست وجود دارد که غنی از اولئیک اسید هستند. با تامین بدن خود با غذاهای غنی از اولئیک اسید، می توانید پوست و مو سالم داشته باشید. منابع غذایی طبیعی اولئیک اسید عبارتند از: کره، تخم مرغ، آجیل، پنیر، گوشت، مرغ و … اسید اولئیک در محصولات مراقبت از مراقبت از پوست نیز وجود دارد. این اغلب به عنوان امولسیفایر در هر دو محصولات تولیدی خانگی و تجاری استفاده می شود.

اسید اولئیک

فواید اسید اولئیک در صنایع آرایشی بهداشتی

1. مرطوب کننده : اولئیک اسید جزء بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است که دارای ویژگی های مرطوب کننده قوی است. این به پوست کمک می کند که نرم و روشن باشد.

2. افزایش رشد مو : بسیاری از روغن های غنی از اسید اولئیک، مانند روغن زیتون، به طور رایج برای تحریک رشد مو و ضخامت و قوی تر استفاده می شود.

3. خواص ضد پیری : اولئیک اسید دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است که به کاهش پیری کمک می کند و از چین و چروک های زودرس جلوگیری می کند.

4. جلوگیری از خشکی پوست سر و شوره : یکی از علل اصلی سقوط مو و پوست سر شوره است. اولئیک اسید می تواند کمک به مرطوب بودن پوست سر، تعمیر فولیکول های آسیب دیده و درمان شوره سر برای حمایت از رشد مو شود.

5. عوارض پوستی مانند اگزما، روتسیا و پسوریازیس : اسید اولئیک شامل ترکیباتی است که یکپارچگی غشاء سلولی را تقویت می کند و باعث بهبود سلول های آسیب دیده در شرایطی مانند اگزما، روده ای و پسوریازیس می شود.