مزایای اسانس روغنی هلو

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۲۵

اسانس روغنی هلو، بوی هلو تازه می تواند خاطراتی از زمان های خوب را بازگرداند و روح شما را آرام کند و معمولا شما آنها را در اندازه ها و رنگ های مختلف، از رنگ قرمز به زرد بسته به کشور آنها می بینید. درختان هلو در شمال غربی چین رایج هستند، جایی که قبل از گسترش به ایران و بعد اروپا به وجود آمده است. چین، ایتالیا، یونان، اسپانیا و ایالات متحده آمریکا، برترهای صنعت هلو هستند.

شما میوه های این گیاه را در آب و هوای نیمه خشک مشاهده می کنید. این درخت برای زنده ماندن حداقل به ۵۰۰ ساعت خواب در فواصل سرد نیاز دارد.
این زمان اجازه می دهد تا درختان به حالت خواب رفته، تا واکنش های شیمیایی مهم قبل از آماده شدن برای گل دوباره رخ دهند. طبق گفته های تاریخی، چینی ها در ابتدا گیاهخوار بودند و هلو را کشت می کردند واز آنجا به ایران فرستادند تا تولید تجاری آن را آغاز کنند، سپس اسکندر پس از اشغال ایران آن را به اروپا فرستاد،در نهایت مهاجران اسپانیایی آن را به آمریکای شمالی به ارمغان آوردند.

چینی ها طولانی مدت برگ های درخت هلو را برای استخراج روغن، می پختند و خانم ها از آن به عنوان عامل ضد پیری استفاده می کردند. تا به امروز هنوز هلو در چین نماد جاودانگی است. اسانس هلو از هسته هلو ساخته شده است و ما از خواص روغن آن برای جوان کنندگی استفاده می کنیم.

همچنین با طعم لذت بخش آن آشنا هستیم، هلو ها نیز غنی از آنتی اکسیدان های مفید هستند، که از آنها به طور گسترده ای در صنعت لوازم آرایشی استفاده می شود. این میوه حاوی فنولی و کاروتنوئید می باشد که هر دو خاصیت ضد تومور و ضد سرطان همراه با توانایی مبارزه با نوع خاصی از سرطان را دارند و همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که اثرات ضد التهاب قابل توجهی بر بدن می گذارند.

اسانس روغنی هلو را می توانید به هر لوسیون بدن که در حال حاضر استفاده می کنید اضافه کنید. روغن هلو یک مرطوب کننده عالی پوست است بدون اینکه احساس چربی بکنید. به لطف ساختار مولکولی آن به سرعت به سلول های پوست نفوذ می کند. چند قطره روغن اسانس را با یک روغن مخلوط کرده و بر روی بدن بمالید.

اسانس روغنی هلو می تواند برای آرامش بدن استفاده شود. به این صورت که چهار قطره روغن را در حمام گرم استفاده کنید و حداقل ۳۰ دقیقه خیس بمانید.
اسانس روغنی هلو یک ماده حیاتی در لوازم آرایشی مانند روغن بچه، کرم ها، مومیایی های لب، شامپو و لوسیون می باشد. این خواص مرطوب کننده آن را روغن ایده آل برای صورت، مانیکور و ماساژ کرده است. این روغن اسانس در احیای ناخن هایی که توسط ناخن های مصنوعی آسیب دیده اند، مفید است.

اسانس روغنی هلو برای تسکین پوست ملتهب استفاده می شود زیرا غنی از ویتامین C است که پوست شما را در برابر التهاب محافظت می کند. روغن اسانس هلو یک مایع پاک کننده مو است فلاونوئیدها به طور طبیعی در روغن هلو یافت می شود که برای محافظت در برابر خورشید مفید است.