آیا در مورد SLS خطراتی وجود دارد؟

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/03/15

SLS به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر می باشد. با توجه به کاربرد آن در لوازم آرایشی و محصولات بدن، مطالعه ارزیابی ایمنی SLS، که در سال 1983 در ژورنال بین المللی سم شناسی (جدیدترین ارزیابی) منتشر شد، نشان داد که در صورت استفاده مختصر و شستشو از پوست، مانند شامپو و صابون. در این گزارش آمده است: محصولاتی که مدت زمان بیشتری روی پوست باقی می مانند نباید از یک درصد غلظت SLS تجاوز کنند. با این حال، همان ارزیابی برخی از خطرهای احتمالی، هرچند حداقل، برای انسان با استفاده از SLS را نشان می دهد. به عنوان مثال، برخی آزمایشات دریافتند که قرار گرفتن در معرض مداوم پوست در برابر این ماده می تواند باعث تحریک خفیف تا متوسط در حیوانات شود. با این وجود، ارزیابی نتیجه گیری کرد که در فرمولاسیون مورد استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی ایمن است. از آنجا که سیاری از این محصولات پس از کاربردهای کوتاه برای شستشو طراحی شده اند، خطرات حداقل هستند. طبق اکثر تحقیقات، SLS یک ماده تحریک کننده اما سرطان زا نیست. مطالعات نشان داده است که هیچ ارتباطی بین استفاده از این ماده و افزایش خطر سرطان وجود ندارد. طبق یک مطالعه در سال 2015، این ماده برای استفاده در محصولات نظافت خانگی بی خطر است. مقدار این ماده موجود در محصولات مراقبت شخصی شما از نظر غلظت محدود است. برای افرادی که به راحتی اعتقاد ندارند بی خطر است یا نمی خواهند شانس خود را امتحان کنند، تعداد فزاینده ای از محصولات که شامل این ماده نیستند در بازار ظاهر می شوند.

SLS

سدیم لوریل سولفات، همچنین به عنوان لوریل سولفات سدیم یا سدیم دسیل سولفات شناخته می شود، یک ماده ضدعفونی کننده آنیونی است که معمولاً به عنوان یک ماده تمیز کننده امولسیون کننده در محصولات تمیز کننده خانگی (شوینده های لباسشویی، پاک کننده های اسپری و مواد شوینده ماشین ظرفشویی استفاده می شود). غلظت SLS موجود در محصولات مصرفی با توجه به محصول و تولید کننده متفاوت است اما به طور معمول از 0.01٪ تا 50٪ در محصولات آرایشی 1،2 و 1٪ تا 30٪ در تمیز کردن محصولات متغیر است. این ماده شیمیایی با واکنش الکل لوریل از یک نفت یا منبع گیاهی با تری اکسید گوگرد برای تولید هیدروژن لوریل سولفات سنتز می شود، که سپس با تولید کربنات سدیم خنثی می شود و SLS.5 تولید می کند.