کاربرد های گلیسیرین در مراقبت از پوست

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/06/03

گلیسیرین به خودی خود آب را جذب می کند، استفاده از محصولاتی که دارای سوپر هیدراتور هستند پوست شما را با یک اثر کلی مرطوب کننده و نرم کننده آشنا می کند. یكی از ترفندهایی كه مشتریان سورن شیمی انجام می دهند، مخلوط كردن كرم مرطوب كننده و اضافه كردن مقداری گلیسیرین است كه می توانید بصورت بشکه از سورن شیمی خریداری کنید. گلیسیرین در واقع می تواند سلول های سطحی پوست شما را به سرعت نرم کند. این ماده در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

گليسيرين

کاربرد های گلیسیرین

گلیسیرین همچنین یک مرطوب کننده فوق العاده مؤثر است که همیشه از آن استفاده می شود. هنگام تمیز کردن پوست و از بین بردن کثیفی بسیار مهم است، اما سلامت لایه بیرونی پوست را حفظ می کند. مواد لازم مانند گلیسیرین می تواند به حفظ هیدراتاسیون و جلوگیری از سوزش پوست در طی فرآیند پاکسازی کمک کند. این ماده مایع چسبناک، بی مزه، بی بو و بدون چاشنی است که به طور گسترده ای در فرمولاسیون دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. گلیسیرین یک الکل 3 کربن است. گلیسیرین خالص اخیراً یافت شده است که بلوغ سلول را تسریع می کند و التهاب را سرکوب می کند. گلیسیرین یکی از مؤلفه های اصلی صابون ها است.

گلیسیرین خالص یا گلیسرول کاربردهای گسترده ای در صنایع غذایی، دارویی، پزشکی و شخصی و همچنین انواع کاربردهای صنعتی و علمی دارد. در غذاها و نوشیدنی ها، گلیسرول به عنوان ماده شیرین کننده، حلال و شیرین کننده مصنوعی عمل می کند. همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای کم چرب تجاری استفاده می شود. گلیسرول در داروهای پزشکی و مراقبتهای شخصی عمدتاً به عنوان ابزاری برای بهبود نرمی، تأمین روغن کاری و به عنوان نرم کننده استفاده می شود. در سیستم ایمنی آلرژن، شربت سرفه، اکسیدها و مواد منعکس کننده، خمیردندان، دهانشویه ها، محصولات مراقبت از پوست، کرم اصلاح، محصولات مراقبت از مو، صابون های گلیسیرین و روان کننده های شخصی مبتنی بر آب یافت می شود. برای شناخت دیگر کاربرد های گلیسیرین و انواع مختلف آن به قسمت تماس با ما در سایت سورن شیمی مراجعه کنید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید. همچنین برای مشاهده آنالیز به قسمت محصولات رفته و گلیسیرین را سرچ کنید.

کاربرد گلیسیرین در درمان بیماری های پوستی

گلیسرول موضعی خالص یا تقریباً خالص، یک درمان مؤثر برای پسوریازیس، سوختگی، نیش، بریدگی و بثورات است. می توان از طریق خوراکی برای از بین بردن هالیتوز استفاده کرد، زیرا این ماده خشک کن باکتریایی است. به سرعت به پوست نفوذ می کند و کلنی های باکتریایی را از بین می برد. همچنین به عنوان یک جایگزین عاری از الکل برای اتانول به عنوان یک حلال در تهیه عصاره های گیاهی استفاده می شود. از این ماده برای تولید نیتروگلیسیرین یا گلیسریل تینیترات (GTN) استفاده می شود که یک ماده اصلی تشکیل دهنده باروت های دودی و مواد منفجره مختلف از قبیل دینامیت است.

فواید این ماده در مراقبت از پوست

این ماده می تواند به حفظ رطوبت در پوست کمک کند. سایر مواد مرطوب کننده شامل پروپیلن گلیکول، اسید گلیکولیک، اسید هیالورونیک، هیالورونات سدیم و سوربیتول هستند. تحقیقات نشان داده است که گلیسیرین از آنچه که به عنوان عامل مرطوب کننده طبیعی پوست شناخته می شود تقلید می کند، به همین دلیل با انواع پوست و در هر سنی سازگار است. گلیسیرین برای پوست مفید است!

گليسيرين

این ماده در درجه اول برای آبرسانی پوست و کمک به حفظ رطوبت آن است. مزایای گلیسیرین همچنین شامل موارد زیر است:

  • کمک به محافظت از پوست از محلات تحریک کننده محیط زیست
  • کار با نرم کننده ها و روغن ها برای کنترل خشکی پوست که به طرز شگفت آور نرم است
  • تقویت و رطوبت پوست
  • افزایش نفوذ سایر مواد تشکیل دهنده به لایه های بالاتر پوست
  • بهبود مقاومت و پوستی و جوانی پوست

در مواد آرایشی

در مواد آرایشی glycerin دارای خاصیت اتصال به رطوبت قوی است، در حالی که از عملکرد پوست محافظت می کند. به این ترتیب، خاصیت ارتجاعی پوست افزایش می یابد. علاوه بر مواد سورفکتانت (به عنوان مثال در برخی از محصولات پاک کننده)، گلیسیرین کاربرد دارد و باعث تحریک پوست و آسیب پوستی نمی شود. گلیسیرین برای پوست های خشک و همچنین موهای خشک مناسب است زیرا دارای مواد مرطوب کننده و تسکین دهنده است.

چرا در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود؟

glycerin با خیال راحت در بسیاری از مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی مانند صابون، خمیردندان، کرم اصلاح و محصولات مراقبت از پوست و مو برای ایجاد صافی و روانکاری استفاده می شود. همچنین یک ماده مرطوب کننده شناخته شده است که مانع از بین رفتن رطوبت محصولات می شود، بنابراین آنها به سرعت خشک نمی شوند. از دیگر عملکردهای گزارش شده برای گلیسیرین می توان به عنوان یک ماده رایحه دهنده، دناتورسانت، عامل تهویه مو، ماده مراقبت از دهان، عامل تهویه پوست – رطوبت ساز، محافظ پوست، داروی مراقبت از سلامت دهان و دندان و کاهش دهنده چسبندگی استفاده کرد.