کاربرد روغن سیلیکون در شامپو

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

شامپوهایی که در زندگی روزمره ما استفاده می کنیم، مارک های بسیاری هستند، اما مواد اولیه شامپو همان مواد اصلی فعال، روغن های سیلیکون و اسیدهای ارگانیک هستند. روغن های سیلیکون در ترکیبات شامپو، همچنین به عنوان روغن سیلیکون شناخته می شوند، همچنین به عنوان نام شیمیایی امولسیون پلی متیل سیلکسان شناخته می شوند.
محصولات روغن سیلیکون امولسیون شده به طور گسترده ای در کرم دست، کرم لایه بردار، تهویه مطبوع، شامپو، مواد شوینده حمام، کرم ها و سایر محصولات آرایشی استفاده می شود. در محصولات مراقبت از مو است. عملکرد عالی، اثر تهویه عالی بر روی مو و موهای نرم و ظریف دارد.
روغن سیلیکون دارای نفوذپذیری خوب هوا است، باعث ایجاد اثرات پایدار و طعم دهنده بر روی طعم و رایحه می شود، می تواند دوره حفاظت از رایحه ها را طولانی تر کند و دارای مکمل خوبی با سایر اجزای موجود در لوازم آرایشی است که به آنها کمک می کند تا بهتر عمل کنند.

پوست و مو عمدتا حاوی روغن و گرد و غبار است، بنابراین سورفکتانت یک ماده ضروری برای شامپو است. انواع مختلفی از سورفاکتانت وجود دارد. امولسیون پلی متیل سیلوکسان، سولفات های پلی اتیلن لوریل و مانند آن معمولا در شامپو استفاده می شود.
با توجه به تفاوت های فردی در مصرف کننده، باید انواع مختلف مو را از محصولات مختلف شامپو انتخاب کنید. ما توصیه می کنیم که ویسکوزیته روغن سیلیکون، بسته به کیفیت مو، از ۶۰۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ سنتوپس باشد. اگر ویسکوزیته امولسیون پلی متیل سیلوکسان به ۱ میلیون سی سی افزایش پیدا کند، محتوای پلی متیل سیلوکسان باید در حدود ۵۸ تا ۶۱ درصد باشد.

در اوایل دهه ۱۹۵۰، روغن سیلیکون در لوازم آرایشی استفاده شده است. بسیاری از شامپو های شناخته شده در بازار امروز، روغن های سیلیکون را به عنوان مرطوب کننده ها برای بهبود کیفیت مو انتخاب کرده اند. سهم محصولات شامپو  از امولسیون سیلیکون در بازار شامپو به طور پیوسته افزایش یافته است.
روغن های سیلیکون مانند محصولات امولسیونی سیلیکون مصرف کنندگان را به رسمیت شناخته اند، زیرا بسیار هیدروفوب هستند و می توانند به راحتی بعد از استفاده خشک شوند. پلی متیل سیلوکسان از لحاظ علمی ثابت شده است که بی رنگ، بی بو و ضد حساسیت است. دارای اثرات مرطوب کننده و صاف کننده خوب و برای سلامت بدن بی ضرر است.