کاربرد و تفاوت اتیلن گلایکول دی استئارات و مونو استئارات

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۱۹

اتیلن گلایکول دی استئارات مانند بسیاری از مواد تشکیل دهنده در جعبه ابزار فرمول ساز لوازم آرایشی و بهداشتی، معمولا در بیش از یک عملکرد در یک محصول بکار می رود، دارای چند ویژگی مطلوب است که در مقادیر کم استفاده می شود.

این ماده توانایی تولید شفافیت مایعات را دارد. خاصیت انعکاس دهنده نور باعث می شود که محلول شیری یا مروارید به نظر برسد. مقدار استفاده شده در شامپو، یا یک محصول جهت سفید، مرواریدی کردن آن ۴-۵٪،است.

تهویه پوست، نرم کننده – این ماده شیمیایی توانایی صاف کردن و نرم شدن بافت پوست را هنگام استفاده موضعی دارد. بافت چرب و ضخیم آن اجازه می دهد تا فضاهای کوچکی که بین الیاف پروتئین وجود دارد پر شود.

این ماده شیمیایی به عنوان نرم کننده هم شناخته می شود. به خصوص برای پوست خشک، اتیلن گلایکول دی استئارات در انواع مختلف مرطوب کننده ها، لوسیون بدن، ، شامپو و تهویه مطبوع یافت می شود.

اتیلن گلایکول مونو استئارات دارای خواص سورفکتانت خفیف است، داشتن یک مولکول با پایه آب دوست (هیدروفیل) و یک پایه روغن دوست (لیپوفیل). این امر قادر می سازد تا ذرات روغن در محلول آب را حفظ کند و مانع جدا شدن محصول شود.

این ماده به طول عمر یک محصول کمک می کند. هر دو اتیلن گلایکول برای ساخت ویسکوزیته در یک محلول کار می کنند یک گروه از کارشناسان مستقل که ایمنی لوازم آرایشی را ارزیابی می کنند، استئارات در مقادیر مورد استفاده در محصولات مراقبت های آرایشی و بهداشتی ایمن است.

گزارشات مربوط به واکنش های آلرژیک این ماده وجود دارد، اگر چه به نظر نمی رسد معمولی است. داده های حیوانی برای سمیت حاد خوراکی، تحریک پوست و چشم، و حساسیت نشان می دهد که این مواد دارای سمیت حاد کم هستند.

اتیلن گلایکول دی استئارات در ۱۲۵ نفر هیچ شواهدی از تحریک پوست یا حساسیت بیش از حد نشان نداد. مطالعات انسانی با استفاده از فرمولاسیون حاوی این ماده در سطوح ۲ تا ۵٪ گزارش شده است که هیچ تحریک یا حساسیت پوستی وجود ندارد.

محیط زیست کانادا،پنل بررسی تخصصی لوازم آرایشی در کانادا، ایمنی کلی این ماده را تأیید کرده است. EGDS مشخص نیست که دارای خواص سمی یا دارای اثرات حساسیتی باشد.

این ماده نیز بدون نگرانی در اتحادیه اروپا تایید شده است. خلاصه – عوامل مرواریدکننده ابزار ارزشمندی برای فرمولاسیون لوازم آرایشی هستند، زیرا آنها ظاهر غنی و لوکس را به یک محصول می دهند.

EGMS یکی از رایج ترین است و معمولا در شامپو یا لوازم آرایشی چند منظوره استفاده دارد. یک ماده شیمیایی نزدیک شیمیایی EGDS نیز به عنوان یک عامل ضخیم کننده عمل می کند.

بزرگترین تفاوت بین این دو این است که استئارات یک ماده نرم کننده ، نرم کننده پوست است، در حالی که مونو استئارات یک پوشش روی پوست ایجاد می کند که از رطوبت جلوگیری می کند.

خبر خوب درباره عوامل مورفولوژیکی این است که آنها ظاهر محصول را مشخص می کنند و در ایالات متحده، کانادا و اتحادیه اروپا به عنوان لوازم آرایشی ایمن شناخته می شوند. هیچ دلیلی علمی برای جلوگیری ازاین ترکیبات شیمیایی وجود ندارد.

خبر بد این است که حتی این مواد بی ضرر گاهی اوقات به واکنش های آلرژیک انسان ها با پوست حساس ردیابی می شود. برای هر عنصر شامپو شناخته شده برای بشر، فرد و حیوان ممکن است که واکنش منفی داشته باشد.