روغن کرچک هیدروژنه، آنچه باید در مورد PEG-40 بدانید!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2020/07/25

روغن کرچک هیدروژنه، PEG-40 چیست؟

روغن کرچک هیدروژنه PEG-40 مشتقات پلی اتیلن گلیکول هیدروژنه است و به عنوان سورفاکتانت، حل کننده، امولسیون کننده، نرم کننده، ماده پاک کننده و ماده معطر در هنگام افزودن به مواد آرایشی یا فرمولاسیون محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. روغن کرچک هیدروژنه یک ماده نیمه جامد است. روغن کرچک هیدروژنه، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می شود، از دانه های کرچک Ricinus communis که معمولاً در دمای اتاق مایع است، حاصل می شود که با اضافه کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می برد به طوری که در دمای اتاق جامد. بی بو و نامحلول در آب است.

روغن کرچک هیدروژنه

PEG-40 چه کاری انجام میدهد؟

روغن کرچک هیدروژنه در آب و روغن قابل حل است و به طور معمول برای امولسیون و حل کردن فرمولاسیون های روغن در آب استفاده می شود. خاصیت تقویت کنندگی کف آن، آن را برای استفاده در پاک کننده های مایع ایده آل کرده است، و نرم کنندگی آن، آن را به محبوبیت دیگری در فرمولاسیون های مرطوب کننده ها و لوازم آرایشی و بهداشتی مو تبدیل کرده است.

به عنوان یک سورفاکتانت، به کاهش کشش سطحی بین مایعات یا مایعات و مواد جامد کمک می کند. علاوه بر این، به از بین بردن گریس از روغن ها کمک می کند و باعث تعلیق آنها در مایع می شود. این باعث شستشوی راحت تر آنها می شود و محبوبیت این ماده در پاک کننده های صورت و بدن را افزایش می دهد. به عنوان یک عامل انسداد، یک لایه آبرسان محافظ روی سطح پوست ایجاد می کند و به عنوان مانعی در برابر از بین رفتن رطوبت طبیعی عمل می کند.

انحلال پذیری روغن کرچک هیدروژنه

هنگام افزودن روغن کرچک هیدروژنه به فرمولاسیون های آرایشی، می توان آن را در حالت سرد به طور مستقیم در فاز روغن با نسبت پیشنهادی 3: 1 مخلوط کرد. در مرحله بعد، این می تواند به فاز آب اضافه شود. اگر فرمول گازی باشد، ممکن است مقدار روغن کرچک هیدروژنه برای افزایش شفافیت افزایش یابد.

موارد استفاده روغن کرچک

صابون مایع، پاک کننده صورت، حمام حباب، ژل حمام، کرم صورت، لوسیون ، ضد آفتاب، آرایش، ماسک صورت، لایه بردار پوست، دئودورانت، شامپو و نرم کننده.

سورفاکتانت

حلال (حل کننده)

امولسیفایر

نرم کننده

عامل پاک کننده

مواد اولیه عطرها و طعم دهنده ها

تاثیرات جانبی PEG-40

مانند سایر محصولات معطر جدید، مواد اولیه PEG-40  فقط برای مصارف خارجی است. لازم است قبل از استفاده از این محصول برای اهداف درمانی با پزشک متخصص مشورت کنید. به خانمهای باردار و پرستار و همچنین افرادی که دارای پوست حساس، تحریک شده و آسیب دیده هستند، توصیه می شود که بدون توصیه پزشکی از مواد اولیه روغن کرچک استفاده نکنید. این محصول همیشه باید در محلی نگهداری شود که برای کودکان غیرقابل دسترسی باشد، خصوصاً افراد زیر 7 سال. قبل از استفاده از مواد اولیه این روغن، تست پوستی توصیه می شود.

این کار را می توان با حل کردن 1 قاشق غذاخوری روغن کرچک هیدروژنه در 1 قاشق چایخوری روغن حامل ترجیحی و استفاده از مقادیر کم رنگ این مخلوط در قسمت کوچکی از پوست که حساس نیست، انجام داد. این روغن هرگز نباید در نزدیکی بینی و گوش داخلی و یا در مناطق خاص پوست استفاده شود. عوارض جانبی احتمالی آن شامل خارش، تاول، سوزش و پوسته پوسته شدن پوست و همچنین کهیر است. در صورت بروز واکنش آلرژیک، مصرف این محصول را قطع کنید و سریعاً به یک پزشک، داروساز یا متخصص آلرژی مراجعه کنید تا ارزیابی سلامت و اقدامات درمانی مناسب انجام شود.

 

مزایای روغن کرچک در مراقبت از پوست

خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی:

تری گلیسیریدهای موجود در کرچک به مبارزه با عفونت های پوستی کمک می کنند.

ضد التهاب:

کرچک پادزهر مناسب برای پوست های تحریک شده و ملتهب است. خواص ضد التهابی آن به آرامش و تسکین پوست حساس کمک می کند.

ضد میکروب:

کرچک نقش محافظتی روی پوست دارد و باکتری های بیماری زا را از پوست شما دور نگه می دارد.

ضد آکنه:

کاربرد موضعی روغن کرچک می تواند به کاهش باکتری های P Acnes روی پوست کمک کند.

یکی از اصلی ترین فواید روغن کرچک این است که رشد میکروب های مضر را به تاخیر می اندازد. این به دلیل وجود اسید ریکینولیک است. یک اسید چرب قوی است که به محافظت از پوست در برابر ویروس ها و باکتری های تهاجمی کمک می کند.

پاکسازی:

روغن کرچک هیدروژنه به بیرون کشیدن لایه های اضافی از اپیدرم کمک می کند.

پراکندگی:

یکی دیگر از واقعیت های جالب در مورد روغن کرچک این است که وقتی هیدروژنه شده است، پایه یک پراکندگی رایج در آب را تشکیل می دهد و آن را به عنوان حامل روغنهای اساسی در روغن حمام عالی می کند.

آبرسانی:

روغن کرچک به عنوان یک ماده مرطوب کننده طبیعی عمل می کند، رطوبت هوا را بیرون می کشد و آن را به نزدیکی بافت های پوست می کشد.

بافت را بهبود می بخشد:

کرچک سرشار از اسید اولئیک و لینولئیک است. هر دوی اینها اسیدهای چرب فوق العاده ای هستند که برای نرم شدن و صاف کردن پوست خشک مناسب هستند.

مرطوب کننده:

تری گلیسیریدهای موجود در روغن کرچک به بازگرداندن تعادل رطوبت طبیعی پوست کمک می کنند و این ماده را به عنوان یک ماده عالی برای شرایط خشکی پوست تبدیل می کنند.

سرشار از اسید ریکینولیک:

روغن کرچک حاوی 80 تا 90 درصد اسید ریچینولیک اسید، یک اسید چرب غیرمعمول است که به روغن کرچک خواص بی نظیری می دهد.

ایمنی

ایمنی روغن کرچک هیدروژنه PEG توسط پنل متخصص بررسی مواد اولیه زیبایی CIR ارزیابی شده است. پانل داده های علمی را ارزیابی و نتیجه گرفت که روغن کرچک هیدروژنه PEG-40 برای استفاده در مواد آرایشی در غلظت های 100٪ بی خطر است. با وجود تصویب روغن کرچک هیدروژنه PEG-40 توسط پنل متخصص CIR، نگرانی هایی در مورد وجود اتیلن اکسید در این ماده وجود دارد. روند

ساخت این ماده به نام اتوکسیلاسیون ممکن است منجر به آلودگی با 1،4-دیوکسان، یک محصول جانبی بالقوه خطرناک شود. در حقیقت، 1،4 دیوکسان یک ماده سرطان زا شناخته شده حیوانات است که به راحتی در پوست نفوذ می کند.این ماده با آلرژی های پوستی نیز ارتباط دارد. سازمان مصرف کنندگان ارگانیک بر اساس اطلاعات کمپین محصولات آرایشی بهداشتی ، برگه حقوقی را در مورد 1،4 دیوکسان منتشر کرد. این برگه حقایق را در مقابل اسطوره های مربوط به 1،4-دیوکسان در محصولات مراقبت شخصی بیان می کند. یک واقعیت نگران کننده این است که میزان 1،4 دیوکسان موجود در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی 1000 برابر بیشتر از مواردی است که در مطالعات حیوانی باعث سرطان می شود. آنها اضافه می كنند كه طبق FDA ، “مطالعات مربوط به جذب پوست نشان داد كه دیوكسان به راحتی از انواع مختلف وسایل نقلیه به پوست حیوانات و انسان ها نفوذ می كند.”

این محصول را با کیفیتی عالی و قیمتی رقابتی از سورن شیمی بخواهید. برای سفارش این محصول با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید