مزایا و کاربرد اسانس توت فرنگی

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4٫00 out of 5)
Loading...
  • تاریخ انتشار : 2019/06/27

توت فرنگی به عنوان “ملکه میوه ها” شناخته می شود، یکی از آن میوه های خوش طعم و شیرین  است. همچنین دارای ارزش غذایی غنی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و سایر مواد مغذی ضروری هستند. که استفاده و مصرف آرایشی و تغذیه ای بالای آن باعث می شود که اسانس توت فرنگی یکی از روغن های سودمند و بالا میزان خرید و فروش بالا در بازار مواد اولیه باشد.

آیا می دانید بیش از 600 نوع توت فرنگی وجود دارد که در اندازه و طعم متفاوت هستند؟ الان می دونید!! استفاده در محصولات آرایشی و زیبایی از این میوه به قرن هفدهم می رسد. مادام تلیین، شخصیت نجیب در دادگاه امپراطور ناپلئون، که برای حمام کردن در آب توت فرنگی شناخته می شود. بسیار جالب است که او در حدود 22 پوند از میوه توت فرنگی تازه در حمام استفاده میکرد بعضی از مردم نیز میوه قرمز را بر روی لبها میگذارند، به عنوان یک رژ طبیعی مصریان باستان، رومی ها و یونانی ها از توت فرنگی برای درمان مشکلات پوستی مانند آکنه استفاده می کردند. روغن توت فرنگی توسط فشار همراه با سرما دادن دانه به میوه تهیه می شود. با ترکیب با ترکیبات مصنوعی ایجاد می شود و بنابراین اسانس واقعی نیست بلکه یک روغن عطر است گفته می شود که آنها همچنان دارای بسیاری از کاربردهای و مزایای اسانس های واقعی هستند.اسانس-توت-فرنگی

در زیر برخی از موارد استفاده و مزایای اسانس توت فرنگی گفته میشود.

  1. ضد پیری– اسانس توت فرنگی غنی از اسید های چرب و آنتی اکسیدان ها است که پوست را جوان و پرانرژی نگه می دارد. اسیدهای چرب آن را موثر ضد پیری برای پوست بالغ می کنند. اسانس توت فرنگی همچنین تولید کلاژن را افزایش می دهد، که به تأخیر افتادن نشانه های پیری کمک می کند تا پوست شما را به شکل سالم نگاه دارد. علاوه بر این، اسانس توت فرنگی مرطوب کننده پوست شماست و آن را صاف و نرم نگه میدارد.
  2. حفاظت– به همان اندازه که نیاز به نور آفتاب برای ویتامین D وجود دارد، بیش از حد در معرض نور خورشید قرار دادن پوست می تواند به علت افزایش خطر ابتلا به سرطان نگران کننده شود. الاجیک اسید موجود در روغن توت فرنگی پوست را از اشعه های مضر UV محافظت می کند. با استفاده از روغن میوه ای که به طور طبیعی تولید می شود، شما نباید نگران پر شدن پوست خود با سموم مضر در لوسیون های ضد آفتاب مصنوعی باشید. روغن توت فرنگی مزایای آنتی اکسیدان را شامل می شود که شامل حفاظت از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و استرس زیست محیطی می شود.
  3. مفید برای مو– روغن حاوی مقادیر قابل توجهی از منیزیم، اسیدهای چرب امگا و مس برای سلامتی مو است. این خواص الاجیک اسید همچنین از مو و از نازک شدن یا شکستن آن محافظت می کند. روغن توت فرنگی همچنین دارای اثرات ضد قارچی مانند روغن تایلندی، روغن چای و روغن رزماری است که کمک می کند تا از شوره سر خلاص شوید. خواص آنتی اکسیدانی این روغن مرطوب را حفظ خواهد کرد. روغن توت فرنگی به عنوان یک تهویه کننده طبیعی برای موهای شما عمل می کند و آن را براق می کند. ماساژ روغن را به موهای خود را به طور منظم برای موهای شاداب و شیرین است. روغن توت فرنگی نیز با سیلیس لود می شود، از طاسی جلوگیری میکند و به رشد مو کمک می کند.

کلیپ مرتبط:

همچنین شما عزیزان می توانید برای دیدن کلیپ های آموزشی و دیدنی ما به لینک اینستاگرام یا آپارات سورن شیمی مراجعه نمایید.