کاربرد استئاریک اسید در کرم سازی و محصولات مراقبت پوستی

  • تاریخ انتشار : 2022/06/02

اسید استئاریک یک اسید چرب امولسیونی که به اسید اکتادکانیک نیز شناخته می شود، جزء مهمی از چربی های لایه ای کروم است. اسید استئاریک نیز در کره کاکائو و سایر چربی های گیاهی و نیز چربی حیوانات یافت می شود.

اسید استئاریک چیست؟

به عنوان یک عنصر تایید شده توسط FDA در چندین محصول آرایشی، به عنوان یک عامل سورفاکتانت و امولسیون کننده برای عطر و به عنوان پایه ای برای سایر اسید های چرب موجود در رطوبت و روان کننده ها استفاده می شود.اسید استئاریک اغلب برای ضخیم شدن و حفظ شکل صابون (به طور غیر مستقیم، از طریق پاکسازی تریگلیسیرید تشکیل شده از اسید استری) استفاده می شود و همچنین در شامپو، کرملایه بردار و مواد شوینده استفاده می شود. شواهد محدودی برای پتانسیل اسید استئاریک تولید شده در خارج وجود دارد که نقش مهمی را به عنوان یک عامل درمانی موضعی تصور می شود که اسید استاریک با پلان های نمکی با کلرید آمونیوم ارتباط داشته باشد و اعتقاد بر این است که این ترکیب توانایی ساخت حباب را دارد.

استئاریک

مشخصات کلی

  • فرمول شیمیایی : C18H36O2
  • جرم مولی : 284.5 گرم بر مول
  • بو: تند ، روغنی
  • چگالی : 0.9408 g/cm3
  • نقطه ذوب : 69.3 °C
  • نقطه جوش : 361 °C

کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی

اگر بخواهیم اسید استئاریک را از نظر ظاهری برسی کنیم، باید گفت یک ماده جامد و بی‌رنگ یا بسیار کم رنگ به صورت پاستیلی است. این ماده می‌تواند کمی بوی نامطبوع داشته باشد که نباید شما را نگران کند.این اسید یکی از اسیدهایی است که می‌توان آن را در آب حل کرد. اما توصیه می‌کنیم به این فکر نباشید. چرا که حل کردن آن در آب بسیار سخت است.

به طور کلی مشاهده می‌کنید که روی آب می‌ایستد.این اسید دارای ۱۸ زنجیره کربن است که باعث شده آن را یکی از اسیدهای پلیمری بدانیم. اکتادکانوئیک یکی از نام‌های این محصول است که یونانی می‌باشد. معنی آن چربی‌های مشتق شده از گوشت است.

با این حال به این معنی نیست که تمام کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی منوط به مشتق شدن آن از گوشت حیوانات است. بلکه این ماده می‌تواند به صورت طبیعی و در گیاهان نیز یافت شود.روغن پالم غنی‌ترین منبع گیاهی است که از این ماده درون خود دارد. شیا یا شیره درخت کاکائو از دیگر منابع اسید استئاریک هستند که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آیا اسید استئاریک منافذ را مسدود می کند؟

حتی اگر اسید چرب باشد ، نباید باشد. در واقع ، این می تواند به پاکسازی منافذ چربی اضافی و موادی که می توانند در ایجاد جوش های سرسیاه / جوش های سرسیاه ایجاد شوند ، کمک کند.

این به دلیل توانایی چربی زدایی آن است و به لطف اثرات امولسیونی آن بر روغن ها / چربی ها کار می کند

شرایط نگهداری اسید استئاریک

این ماده شیمیایی باید در دمای محیط نگهداری شود. ترکیب به طور کلی غیر سمی محسوب می شود. ولی از آنجاکه استنشاق گرد این ماده بینی و گلو را تحریک می کند و همچنین باعث تحریک خفیف چشم می شود، ظرف باید به طور محکم بسته نگه داشته شود.

این ترکیب در شرایط نرمال پایدار است و در صورت نگهداری به دور از اکسید کننده های قوی تا 2 سال می تواند به خوبی ذخیره و مورد استفاده قرار بگیرد.