ویژگی ستو استئاریل الکل

  • تاریخ انتشار : 2021/11/27

ستو استئاریل الکل Cetostearyl alcohol که الکل سیتاریل یا الکل استیل استئاریل نیز نامیده می شود. مخلوطی از الکل های چرب است که بیشتر از الکل های ستیل و استئاریل تشکیل شده است . به عنوان یک الکل چرب طبقه بندی می شود.

ستو استئاریل الکل چیست؟

این الکل ماده ای مومی است که به طور طبیعی از روغن پالم یا روغن نارگیل گرفته می شود ، اما می تواند در آزمایشگاه نیز سنتز شود. این ماده در هر محصولی که بر روی پوست یا مو خود استفاده می کنید و معمولاً در کرم ها ، لوسیون ها ، مرطوب کننده ها و شامپوها یافت می شود . هنگامی که در محصولات آرایشی استفاده می شود ، الکل سیتاریل به عنوان یک امولسیون کننده و تثبیت کننده عمل می کند و از جدا شدن اجزاء محصول جلوگیری می کند. الکل سیتاریل همچنین می تواند با چند نام مختلف روی برچسب محصولات ظاهر شود ، به عنوان مثال الکل C16-18 .

خواص فیزیکی و شیمیایی

  • فرمول ساختاری: CH3(CH2)nCH2OH
  • نقطه ذوب: 56 – 48 درجه سانتی گراد
  • نقطه جوش: 249 درجه سانتی گراد
  • اسامی دیگر: ستئاریل الکل، ستیل استئاریل الکل

کاربرد ستو استئاریل الکل

خرید ستو استئاریل الکل دارای کاربردهای صنعتی از جمله در لوازم آرایشی، چرم، نساجی، مواد شوینده، مراقبت شخصی، پالپ و کاغذ است. ستو استئاریل در صنعت آرایشی و بهداشتی و دارویی به عنوان کف‌کننده، پایدار کننده، افزایش‌دهنده ویسکوزیته، امولسیون و… مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین در محصولات مراقبت از پوست موجود می‌شود رطوبت پوست حفظ شود و پوست مرطوب و نرم بماند.بخش مهمی از کار مواد آرایشی ترکیب مواد آرایشی با هم‌دیگر است ستو استئاریل الکل یکی از بهترین امولسیون‌کننده برای این مواد هستند، این مواد اگر به خوبی ترکیب نشوند آب و روغن از هم جدا می‌شوند و بافت‌های کرم به خوبی جذب پوست نمی‌شود.

ایمنی سئو استاریل الکل

این ترکیب اگر به صورت خالص با پوست در تماس باشد سبب خارش می شود. اما در صورت ترکیب با مواد دیگر باید نکات زیر رعایت شود:

  • پوشیدن دستکش و عینک
  • استفاده از آن زیر هود
  • استفاده از وسایل پزشکی در صورت استنشاق
  • شستن چشم ها با آب گرم در صورت تماس مستقیم

خرید ستو استئاریل الکل

خرید ستو استئاریل الکل جامد موم با توجه به طیف گسترده‌ای از کاربردهای آن در صنایع بی‌شمار، به ویژه مواد آرایشی، سهم قابل توجهی از بازار را در طول دوره پیش‌بینی به حساب می آورد. از سوی دیگر، در بین بخش‌های کاربردی، پیش‌بینی می‌شود صنعت آرایشی شاهد رشد سریع بازار در طی دوره پیش‌بینی شده باشد که منسوب به افزایش پدیدار فروش محصولات آرایشی مانند شامپو، کرم‌های پوستی، لوسیون‌ها و غیره است.

ملاحظات حین کار ستو استئاریل الکل

تماس این ماده به شکل خالص با پوست می تواند باعث خارش شود و مانند هر ماده شیمیایی دیگری موقع کار کردن با آن باید از دستکش و عینک محافظ استفاده کرد. برای احتیاط بیشتر برای کار با آن هود را روشن کنید و در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب فراوان شستشو دهید. این ترکیب در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید تا دو سال قابل نگهداری است.