سدیم لوریل اتر سولفات-تگزاپون

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۱۹

تگزاپون (سدیم لوریل اتر سولفات)

نام های دیگر تگزاپون:

SDS سدیم دو دسیل سولفات
SMDS سدیم مونو دو دسیل سولفات
SLS سدیم لاریل اتر سولفات
SMLS سدیم مونو لاریل اتر سولفات
SDKS سدیم دو دکانو سولفات

تگزاپن چیست؟

با نام علمی سدیم لوریل اتر سولفات،خمیر نیمه شفاف سفید یا زرد رنگ غلیظ با بویی ملایم می باشد.
تگزاپون به راحتی  و به هر نسبتی در آب حل می شود و از پایداری بالایی نسبت به آبهای سخت برخوردار است.
سدیم لوریل اتر سولفات با نام تجاری تگزاپون شناخته می شود. این ماده با pH خنثی به راحتی قابل استفاده در فرمول های رنگ می باشد که تاثیری بر ویسکوزیته و دیگر خواص فرمول آن ندارد.

انواع تگزاپون :

تگزاپون صدفی با درجه خلوص ۳۰%
تگزاپون مالزی(N70) با درجه خلوص ۷۰%

کاربرد تگزاپن :

مواد اولیه صنایع شوینده

مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی

موارد مصرف تگزاپون:  

تگزاپن با ترکیب شیمیایی عامل امولسیون کننده، پف دهنده، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی است که  از آن در صنایع شویندگی، مواد غذایی استفاده می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در تولید شامپو می باشد. این ماده در اکثر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کف شورها، مایع کارواش، برطرف کننده روغن ) و در بیش از ۹۰% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون، مایع کف کننده و پاک کننده و جز مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است.

دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک و حالت کرمی ندارد و در مجاورت چربی ها از بین می رود و به آسانی در آب های سخت و معمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است. دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد و به ساختمان دو لایه چربی در پوست آسیب می رساند و سبب افزایش تبخیر نامحسوس پوست و خشکی آن می گردد. بنابراین در صورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی آنیونی، آمفوتریک و غیر یونی کیفیت و میزان کف کنندگی و شویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

فروش تگزاپن

شرکت سورن شیمی با واردات مستقیم تگزاپون ۷۰% به صورت بشکه با کیفیت ودرجه خلوص عالی با بهترین قیمت به صورت عمده این محصول را به فروش می رساند.

تولید تگزاپن

تگزاپون به روش اتوکسیل یک الکل چرب همانند روغن نارگیل تولید می شود.در نتیجه به یک نیمه استر اسید سولفوریک تبدیل می شود و از راه تبدیل به نمک سدیم عمل خنثی سازی آن انجام می شود.

زمان نگهداری :

در شرایط معمولی تا یک سال قابل نگهداری است. از یخ زدگی حفظ شود.