تگزاپن صدفی چیست؟

  • تاریخ انتشار : 2021/07/19

تگزاپن صدفی چیست؟

تگزاپن نام کاربری دیگری هم دارد به نام سدیم لوریل اترسولفات، تگزاپن به شکل مایعی ویسکوز بی رنگ و خمیر سفید تقریبا نیمه شفاف که درآب خیلی سخت حل می شود. زیرا پایداری خوبی دربرابر آب های سخت دارد.
دمای ذوب تگزاپن 206رجه سانتیگراد است، چگالی این ماده 1/01 cm می باشد.
رنگ تگزاپن تقریبا سفید مات است به همین دلیل دراکثر اوغات بی رنگ نامیده می شود وبسیار نرم وملایم است.

تگزاپن صدفی چگونه تهیه و تولید می شود؟

این خمیر نیمه شفاف که مایل به زرد است ویویی ملایمی دارد. ازترکیب یک الکل چرب مانند روغن نارگیل با اکسید اتیلن ومتعاقب آن سو لفوناسیون به دست می آید.

 

تگزاپن صدفی وکاربرد هایش؟

در اکثریت کارخانه های بزرگ، صنایع شوینده‌ها ازجمله تولید کنندگان شامپو سر و صابون های بدن به دلیل این که تگزاپن کف سبکی تولید می کند. غلظت ندارد استفاده می کنند، علاوه بر این برای تمیز کاری های گسترده وبزرگ که یک پاک کننده قوی لازم است، از تگزاپن استفاده می‌کنند. مانند تمیزکردن کف کارخانه ها وکارواش هاو گاراژ هاوحتی برای تمیزکاری موتور ماشین که چرب است تگزاپن به راحتی عمل می کند.
شاید متوجه نباشید که درخمیر دندان هم کمی تگزاپن صدفی وجود دارد.
در ساختار لوسیون وکرم ها، شامپوهای مختلف وصابون های بدن تگزاپن کاربرد دارد. همچنین جز مواد اولیه داروسازی وآرایشی بشمار می آید.

 

عوارض وخطرات تگزاپن صدفی چیست؟

دربسیاری از محصولات مراقبتی پوست محاظ رطوبتی وجود دارد، که تگزاپن باعث می شود این عایق شکسته شود ومواد شیمیایی به راحتی به همه جای پوست مخصوصا زیر پوست نفوذ کند. پوست را دچار خشکی کنند، درمواقعی باعث خارش سوزناک بعد از استحمام شده.
یکی از عوارض ناشی از تگزاپن تاثیرگذاری آن، بررشد تومور های مربوط به سرطان سینه و سرطان تخمدان است.
تگزاپن صدفی باعث التهاب بیماری های مخاطی دهان می شود. سدیم لوریل سولفات دارای اثرات مضری بر چشم ها، پوست، بافت مخاطی و احتمالا حتی اندام هایی مانند مغز، قلب، طحال و کبد می باشند.

ازخطرات واسب های تگزاپن بر روی چشم چه می دانید؟

درحالت طبیعی قرنیه چشم به مدت کوتاهی برای ترمیم خود لازم دارد، اما تگزاپن صدفی باعث شده این روند طبیعی 2روز دیر تر انجام شود. که اگر قرنیه چشم به خوبی درمان نشود، دچارعفونت وزخم می گردد. به هر حال تگزاپن صدفی باعث می‌شود. ترمیم بافت پوششی قرنیه طولانی تر شود.
بیشترین اسیبی که چشم دچار آن می شود. ازبین رفتن یا آسیب دیدن پروتئین های چشم است، اگر شما به مدت زمان طولانی ازمحصولاتی که تگزاپن دارند استفاده کنید دچار کدر شدن چشم می شوید.

فواید وخواص استفاده از تگزاپن صدفی چیست؟

ازاین ماده شیمیایی درتولید عطر واسپری استفاده می کنند. تگزاپن صدفی شکل بسیار زیبا وبی نظیری دارد. باعث جلب توجه می شود به خصوص در محصولات آرایشی و بهداشتی که به عنوان اسانس وغلیظ کننده درآنها استفاده می شود. تگزاپن درهر دمای قابل استفاده است وقیمت خوبی برای مصرف کننده دارد. این ماده برمحیط زیست اثرات منفی کمی دارد.

خرید تگزاپن صدفی

تگزاپن صدفی به علت این که قیمت مناسبی دارد مصرف کننده از آن راضی است. زیرا این ماده شکل وظاهری زیبا به محصولات می دهد. تگزاپن درساخت عطر و اسپری استفاده می شود. تگزاپن درهر مایی قابل استفاده است اثرات زیست محیطی کمی دارد. برای خرید این محصول به صورت مستقیم شما می تواندی با شرکت شورن شیمی در ارتباط باشید.