051-38 67 67 67 info@sorenchem.com

تولید اتیلن گلیکول دی استئارات

  • تاریخ انتشار : 2021/08/26

اتیلن گلیکول دی استئارات (EGDS)  ترکیبی سفید رنگ با ظاهری موم مانند است که بیشتر در تولید محصولات سورفاکتانت مورد استفاده قرار می گیرد.این ترکیب رنگی صدفی و شفاف در آنها ایجاد می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این ماده پرکاربرد در ادامه با ما در سورن شیمی همراه باشید.

اتیلن گلیکول دی استئارات

اتیلن گلیکول دی استئارات که با نام گلایکول استئارات یاگلیکول دی استئارات نیز شناخته می شود یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C۳۸H۷۴O۴ است.  اتیلن گلایکول دی استئارات در واقع استر اسید استئاریک و اتیلن گلیکول است و به عنوان یک ماده سازنده در بسیاری از انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی از جمله شامپوها ، نرم کننده های مو و لوسیون های پوستی استفاده می شود. این عنصر زمانی کوتاه می شود که در مقایسه با جایگزین های طبیعی باشد.

کاربرد های اتیلن گلیکول دی استئارات

  •  لوسیون بدن
  • کرم
  • شامپو
  • تهویه مطبوع هوا
  • مواد شوینده بدن 
  • صابون مایع
  • صدفی کننده
  • ماده روان کننده
  • مواد شوینده فلزکاری
  • فرآوری الیاف در تولیدات دارویی

ویژگی های اتیلن گلیکول دی استئارات

این ماده از نظر شیمیایی ، استر اتیلن گلیکول و اسید استئاریک است ولی مخلوطی از این دو نیست و یک ترکیب شیمیایی ویژه است. اتیلن گلیکول دی استئارات در مقایسه با محصول اتیلن گلیکول مونو استئارات دارای صدفی کنندگی بیشتری می باشد.

مشخصات شیمیایی و فیزیکی

  • فرمول مولکولی: C۳۸H۷۴O۴
  • جرم مولی: ۵۹۴,۹۹۲gr/mol
  • نقطه ذوب: ۷۳ºC
  • نقطه جوش: ۶۳۲,۸ºC
  • نام‌های دیگر: EGDS
  • انحلال‌پذیری: در آب نامحلول
  • شکل ظاهری: جامد سفید رنگ

موارد ایمنی

این ماده باعث سوزش پوست نمیشود و تنها نگرانی ای که است خاصیت آلرژیک بودن آن است (ممکن است بعضی افراد به آن آلرژی داشته باشند) این ماده هم چنین برای ضد یخ هم استفاده میشود. طبق کمیته بررسی مواد آرایشی (CIR) گروهی از متخصصان که ایمنی مواد آرایشی را ارزیابی می کنند ، گلیکول استئارات از نظر مقادیر مورد استفاده در محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی بی خطر است.

اتیلن گلیکول دی استئارات آیا مضر است؟
هیچ تحریک پوستی یا حساسیت از اتیلن گلایکول دی استئارات گزارش نشده است. نگرانی های این عنصر احتمالا بیشتر بر آلرژی متمرکز شده است، در صورتی که حساسیت دارید، بهتر است که مراقبت کنید. آنچه که اکثر مردم در مورد این عنصر را دوست ندارند این است که از اتیلن گلیکول ساخته شده است که برای ضدعفونی کردن، ضد یخ زدایی برای خودروها و هواپیما، مایعات هیدرولیکی، لاک، رزین، لکه های چوب، واکسن مصنوعی است. اگر چه مقادیر کوچک است به احتمال زیاد به سلامت شما آسیب نمی رسانند، اما هنوز به نظر نمی رسد که قرار دادن یک ماده شیمیایی مثل این (مخلوط با چربی های حیوانی یا گیاهی) به پوست شما لطمه وارد کند.

تولید اتیلن گلیکول دی استئارات

این ماده محصول کشور مالزی و یکی از مواد اولیه پرمصرف در صنایع آرایشی بهداشتی میباشد. اتیلن گلیکول دی استئارات برای مرواریدی کردن در لوازم آرایشی مانند ژل حمام استفاده می شود. این ماده یک دی استر از اتیلن گلیکول و استئاریک اسید است.

غلظتی که از این مواد در محصولات استفاده میشود ۲-۴% است. اتیلن گلیکول دی استئارات بوی ملایمی دارد و چرب است. نقطه جوش آن بالاتر از ۳۰۰درجه فارنهایت است.

بسته بندی این محصول به شکل کیسه های ۲۵ کیلوگرمی میباشد. شما میتوانید این ماده پرکاربردرا از سورن شیمی تهیه کنید.

برای مشاوره و فروش با ما تماس بگیرید.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp