اسید چرب نارگیل چیست؟

  • تاریخ انتشار : 2021/07/15

اسید چرب نارگیل چیست؟

از هیدرولیز روغن نارگیل به دست می آید، به این گونه که وقتی روغن نارگیل را جداسازی وتقطیر می کنند اسید چرب نارگیل به وجود می آید، این ماده بوی قوی وسرشار از اسید لوریک دارد وجزئ مشتقات روغن گیاهی است. کاربرد این ماده در درست کردن صابون ها، تمیز کننده ها و مواد شوینده می باشد.

روش نگهداری و ذخیره سازی اسید چرب نارگیل چگونه است؟

دردرجه اول برای این به طبیعت آسیب نرسد، باید دستورالعمل دفع مواد زائد را آموزش ببینیم. زیرا ممکن است مشکلات شدیدی برای خود ومحیط زیست به وجود آید.
محل نگهداری اسيد چرب اشباع شده نارگیل باید خنک وخشک، با تهویه مناسب و دوراز نور خورشید باشد، زیرا اگر در معرض نور وگرما باشد کیفیت عالی خود را از دست می دهد.
این ماده باید درظروف مهرو موم شده نگهداری شود وهرگز از ظروف نگهداری اسید چرب نارگیل دوباره استفاده مجدد نکنید.

ازخواص اسید چرب نارگیل چه می دانید؟

روغن اسید چرب نارگیل که به کوکو نوس نوسفیرا شهرت دارد، مزه ای شیرین طبیعی دارد. ازاین اسید چرب نارگیل بعنوان طعم دهنده، اسانس، استفاده می شود زیرا این ماده یک حلال عالی است.
این ماده محتوای بالایی ازاسید لوریک دارد که باعث تولید کف صابون می شود وبعنوان استحکام و قوام یک نواخت درصابون بکار می رود زیرا یک ماده بسیار چرب است. روغن نارگیل به رشد مو، سالم ماندن وشفافیت وزیبایی مو کمک می کند.
این روغن برای ماساژ کودکان مفید است وآسیب ناشی از نور خورشید را به حداقل می رساند. این روغن برای قلب خواص زیادی دارد.

آیا از کاربرد های اسید چرب نارگیل چیزی می دانید؟

ازکوکونوس نوسفیرا درتهیه مواد غذایی، صنایع ت کننده صابون ومواد شوینده استفاده می شود، اما به صورت تصفیه شده.
این اسيد چرب نارگیل در مواد شیمیایی نساجی وبه عنوان مواد اولیه صنایع بهداشتی وآرایشی کاربرد دارد.
بیشترین کاربرد این مایع روغنی درلاستیک سازی، مایعات فلزکاری ورنگها وپوشش می باشد. البته این محصول بسیار مهم درد جه اول در محصولات مراقبت شخصی کاربرد بسیاری دارد. علاوه بر این به عنوان روان کننده درصنعت ماشین آلات، برای درست کردن چرم، سوخت برای صنعت نفت و گاز وبرای حل شدن در چسب ها بکارمی رود.

آیا اسید لوریک درروغن نارگیل باعث بهبود سوختگی پوست می شود؟

طبق تحقیقات به دست آمده در روغن نارگیل اسید لوریک فراوان وجود دارد، این خاصیت روغن نارگیل در درمان طبیعی برای عفونت های باکتریایی مقاوم دربرابر آنتی بیوتیک درسوختگی شدید استفاده می شود.
اسید لوریک به دلیل داشتن اثر اسپتیک واحیا برروی باف های آسیب دیده شیمیایی، ميتواند داروی خوب برای بیماران مبتلا به سوختگی شدید است.

خطرات و عوارض جانبی استفاده از اسید چرب نارگیل؟

تمام محصولات زیبایی برحسب بستن منافذ پوست از 1تا5 درجه بندی می شود، روغن نارگیل از این درجه بندی نمره 4را به خود اختصاص داده، که ممکن است باعث ایجاد یک واکنش منفی در پوست شود . این روغن اگر به صورت زیاد مصرف مورد استفاده قرار گیرد، منافذ پوستی بسته وباعث ایجاد قرمزی وتورم می شود.

آیا اطلاعاتی درمورد اسید چرب نارگیل مالزی دارید؟

اسید چرب نارگیل مالزی از ترکیب اسید لوریک با اسید های چرب اشباع شده به روش تقطیر خلا وتقسیم به دست می اید.
اسید چرب نارگیل مالزی ازخانواده اسید های چرب مشتق شده نارگیل است که به رنگ سفید مات است وبویی تند وآزاردهنده دارد. که معمولا از منابع گیاهی مختلف یا روغن نارگیل به دست می آید ودارای نقطه ی جوش 25 درجه سانتیگراد است.

کاربرد اسید چرب مالزی چیست؟

به دلیل تجدید پذیری وتطبیق پذیری بالا به صورت فروان در صنعت رنگ و زین، روان کننده ها وبه عنوان واسطه درتولید استر هاو ترکیبات شیمیایی با یک گروه هیدروکسیل با جایگزین شدن توسط یک گروه الککسی، درتولید عطر ها وطعم دهنده ها نیز به کار می رود.
این ماده درتولید شمع ولاستیک نقش دارد،وبه عنوان یک حلال بسیار خوب وقوی در داروهای موضعی مانند کرم وپماد مورد استفاده قرار می‌گیرد، حتی ازاسید چرب نارگیل مالزی درساخت مواد اولیه صابون، صابون های فلزی، مواد اولیه شوینده ها مانند پودر لباس شویی، وتمیز کننده ها استفاده می شود.