فروش و قیمت اسانس یاس

  • تاریخ انتشار : 2021/09/27

اسانس یاس از گل های یاس استخراج  و گرفته می شود. اسانس عمدتا از نوع دوم استخراج می شود. اجزای اصلی آن عبارتند از: اسید بنزوئیک، بنزالدئید، بنزیل استات، بنزیل الکل، ایندول، بنزیل بنزوات، سیس-3-هگزنیل بنزوات، سیس-یاسمن، سئوزول، اوژنول، فارنسول، جرانیول، لینالول، متیل آنترانیلات، p-cresol ، nerol ، گاماترپینول، نرولیدول، ایزوفیتول و فیتول. یاس گل بسیار مشهوری و پرکاربردی است. این عطر، رایحه ای قوی و در عین حال شیرین، دلنشین و رمانتیک دارد، که در گل هایی که فقط در شب شکوفا می شوند، بسیار رایج است.

اسانس یاس

اسانس یاس

اسانس

اسانس خوراکی نوعی اسانس می باشد که بوی قوی داشته و با نام عطرمایه یا اسانس روغنیشناخته می شود. عنوان «اسانس فقط برای روغن‌های تقطیر شده یا استخراج شده به کار می‌رود اسانس خوراکی عطر و رایحه ی انواع محصولات در صنایع مختلف به ویژگی صنایع غذایی بوده و عطر و طعم واقعی و متنوع از میوه ها (موز، بهارنارنج، سیب ) مغزها (بادام،گردو، …) و دانه ها مثل قهوه ،هل و…) را به همراه دارند. کاربرد اسانس خوراکی مایع معمولا برای طعم دار کردن و معطر کردن مواد غذایی است و امروزه یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین افزودنی های خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند و کمتر محصولی را می توان یافت که در ترکیبات آن اسانس خوراکی مایع به کار نرفته باشد. انواع آب میوه با طعم های مختلف از جمله آن هاست.

از اسانس معطر در ساخت عطر ها و صنعت صابون سازی استفاده می شود. این اسانس ها معمولا برای آرامش ذهن کاربرد فراوانی دارد و در آروماتراپی از آنها استفاده می کنند.

تاریخچه اسانس یاس

گل یاس متعلق به شرق  یعنی چین و هند است که از گذشته تا کنون به عنوان یکی از باارزش‌ترین اسانس و رایحه‌ها از آن یاد می‌شود. یعنی در نزد افراد آن سرزمین‌ها یاس مقدس بوده و در مراسم‌های معنوی خود از آن استفاده می‌کردند. البته این بدان معنا نیست که این گل را حتما باید از کشورهای چین و هند برداشت کرد، بلکه در حال حاضر در کشورهایی مانند ایران، فرانسه، مصر، اسپانیا، الجزایر و مراکش کشت می‌شود. روغن این گل آنقدر باارزش است که لقب پادشاه یا روغن ملکه را به آن داده اند. در واقع این رایحه بسیار قدرتمند بوده و پخش بوی فوق‌العاده‌ای دارد.

ترکیب آن با روغن گل رز عطری را به وجود می‌آورد که گرانقیمت‌ترین ادکلن‌ها را از آن خود می‌کند. اما با این تفاسیر بدست آوردن آن بسیار سخت است. شاید به همین دلیل قیمت آن گران است. زیرا برای بدست آوردن یک گرم روغن یاس خالص نیازمند ۸۰۰۰ گل یاس هستیم. و این دارای هزینه‌های هنگفتی است.

انواع اسانس یاس

  • اسانس یاس خوراکی
  • اسانس یاس صنعتی

خواص اسانس یاس

  1. افسردگی را برطرف می کند
  2. از عفونت جلوگیری می کند

3. میل جنسی را تحریک می کند

  1. آثار زخم را محو می کند
  2. سرفه را کاهش می دهد
  3. بی خوابی را برطرف می کند
  4. مباشرت را بهبود می دهد
  5. از پوست مراقبت می کند
  6. شیردهی را تسهیل می کند

  7. زایمان را سهولت می بخشد
  8. اسپاسم را درمان می کند
  9.  آرام بخش است
  10. از رحم محافظت می کند

تفاوت در میزان غلظت این روغن‎ها، انواع عطرها را شامل می‌شود که شامل

  1. پرفیوم (Perfume)

غلظتی بین ۱۵ الی ۴۰ درصد دارند. خالص‌ترین نوع هستند و ماندگاری بسیار بالایی دارند.

  1. ادوپرفیوم (Eau de perfume) یا ( EDP)

غلظتی بین ۷ الی ۱۵ درصد دارند. ماندگاری مناسبی دارند.

  1. ادوتویلت (Eau de toilette) یا ( EDT)

غلظتی بین ۱ الی ۶ درصد دارند. ماندگاری متوسط دارند.

  1. ادکلن (Eau de Cologne)

غلظتی بین ۲ الی ۵ درصد دارند. ماندگاری متوسط دارند .( مانند ادوتویلت)

 

عطرهایی که با اسانس یاس ساخته شده اند

  • جاسمین نویر
  • گودگرل
  • جنیفر لوپز
  • دیور ادیکت
  • شنل چنس
  • والنتینو رزا اسولوتو
  • لنوین می
  • تروساردی دونا
  • لالیک لامورچ
  • لانوین اکلت آرپیچ
  • تیریموگلر الین
  • بروکس برادرز
  • خرید اینترنتی اسانس یاس

    جهت خرید اینترنتی اسانس یاس می توانید سفارش خود را در سایت شرکت سورن شیمی ثبت کنید تا در اسرع وقت اسانس یاس محصول کشور آلمان و فرانسه را دریافت کنید. ​​
    برای خرید اینترنتی اسانس یاس باشرکت سورن شیمی تماس بگیرید ​